Bollywood ster ondersteunt AIDS initiatief

Bollywood ster ondersteunt AIDS initiatiefBollywood acteur Hrithik Roshan heeft eergisteren zijn medewerking verleent aan de AIDS candlelight memorial ceremonie in Mumbai. Samen met zijn vrouw Sussane Roshan was de filmster aanwezig op de 26ste editie van deze jaarlijks terugkerende bijeenkomst. De duizenden aanwezigen staken samen met het stel kaarsen aan om hun solidariteit te tonen met de slachtoffers van Hiv en AIDS.

India kent een gigantisch aantal met Hiv besmette inwoners. Met meer dan 2,5 miljoen Hiv besmettingen staat India op de tweede plaats, onder Zuid-Afrika. Hrithik Roshan sprak de aanwezigen toe. Hij benadrukte daarbij hoe belangrijk het is om het probleem onder ogen te zien. Ook moedigde hij de mensen aan om samen te werken om het stigma en de discriminatie van met Hiv besmette mensen te doorbreken.

4 REACTIES

  1. het is altyde wel leuk dat bolly acteurs een goede doel steunen alvasrt thnx hritik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.