Bollywood acteur gearresteerd om reclame

Bollywood acteur gearresteerd wegens obsceniteitBollywood acteur Akshay Kumar is maandag jongstleden gearresteerd door de politie in Mumbai. De arrestatie volgt na een ‘pikant’ optreden van Akshay samen met zijn vrouw Twinkle Khanna op de catwalk tijdens Lakme Fashion Week in maart dit jaar. Kumar opende toen de bovenste knoop van zijn Levi spijkerbroek met behulp van zijn vrouw, zoals ook te zien was in de reclame via Levi’s posters.

In april werd Twinkle al opgepakt. Akshay die toen uitlandig was werd opgewacht door de politie toen hij deze week terugkeerde in India. De 41-jarige acteur werd opgepakt wegens obsceniteit maar is inmiddels op vrije voeten na het betalen van een borgsom.

32 REACTIES

 1. tja weer een ophef om niks! Binnenkort zeker protestanten die z’n foto gaan verbranden.

 2. BULLSHIT! India is een land van cultuur, maar ik bedoel we leven in een moderne wereld! dit slaat gwn helemaaaaaaaaaaaaaaal nergens op!
  GO AKSHAY!!!

 3. JEPP. tegenwoordig heet bollywood GEEN bollywood
  maar hollywood.
  MAAR AAN DE ANDERE KANT KUNNEN ZE WE OVERDRIJVEN ZEG!
  IN DE FILM DOEN ZE EIGELIJK VEEL-EN-VEEL-ERGER!
  😀

 4. Laatste tijd zijn er veel intieme scenes in Bollywoodfilms, de makers van die films worden toch ook niet opgepakt??En Akki word wel opgepakt, echt die mensen kunnen echt overdrijven!!India doet zoooooooo preuts he, ze maken ophef om NIETS en willen alleen maar geld verdienen. En omdat ze de armen al genoeg hebben uitgebuit, is het nu de beurt aan de rijken!!

 5. hey ik ben het helamaal eens met jullie ze overdryven mr de liefdes scenes in bolly movies zyn erg aant et worden je kan zelfs soms en bolly movie niet mr samen mt je gezin kyke as vroeger

 6. jah maar als ik het goed heb gezien ging die knoop tog zo ie zo open want die andere meid op die catwalk wilde zijn knoop open doen tog. hij dacht zeker ik laat het liever door mijn vrouw doen.

 7. IK SNAAP HET NIEEEEET WIL IEMAND HET PLEEAAASSSE VOOR ME UITLEGGEN WAT HEEFT AKKII NOUW PRECIES GEDAAN??

 8. okew ze overdrijve wel een beetje want kijk in bollywood films laaten ze soms wele rgre dinge zien maar ut is idd wel waar dat hij alles voor geld doet en das wel ziek maar ut is zijn eigen beslissing

 9. Bepaalde mensen in India houden van overdrijven. Ze hebben gewoon niets te doen dan mensen irriteren. Veel kinderen maken kunnen ze heel goed en ra ra ra, wat is daar voor nodig. Waarom hebben zoveel mannen daar aids. De meest smerige mannen komen daar voor.

  Wat Akshay en Twinkle hebben gedaan, hebben ze niet uit zich zelf gedaan. Al deze shows worden geregiseerd en bedacht door andere mensen. Dat is reclame, voor de losers die deze dingen niet weten.

  In plaats van dat ze die tijd gaan besteden aan die ouderwetse rot mensen die hun kleine dochters met opa’s, kleine jongens of soms zelfs honden laten trouwen.
  Oja en die mensen die voor bruidsschat hun schoondochters vermoorden of zelfs levend verbranden.

  Laat deze mensen eerst naar zichzelf kijken en dan kritiek leveren over anderen.

 10. wat akshay heeft niet uit zich zich zelf gedaan!ze werken net zo hard mee als de regisseurs, er wordt van te voren alles uitgelegd wat er gedaan moet worden in die reclame.DRAAIT ALLEEN OM GELD!!!

 11. Die agenten houden zich bezig met TROEP, en als ze dringend nodig zijn dan hebben ze natuurlijk geen tijd, want tja ze moeten zich namelijk bezig houden met zaken zoals dit. Echt GESTOORDE politie daar!!

 12. Inderdaad Rav en H.N.

  Als ze toch iemand willen oppaken dat ze dan achter die regi!sseurs, bedachters maar gaan aanzitten.

 13. H.N. Doe niet zo naief. In welke tijd leef je.
  Tuurlijk draait het om geld. Je werkt toch ook om geld te verdienen zodat je financieel goed zit. Zodat je datgene kan kopen dat jij wilt.

  Heb je het artikel gelezen van de 2 kinderen van Slumdog die nu dakloos zijn. H.N. als deze kids meer geld hadden gekregen voor hun rol in de film, dan waren ze nu niet dakloos. Geld is niet t belangrijkste, maar wel erg belangrijk in deze wereld. Het is gewoon een indirect middel om dat te kunnen bereiken wat jij wilt.

  Akshay’s baan is acteren en daar verdient hij geld voor.
  Natuurlijk is het stuk meer dan wat wij verdienen, maar dat is logisch. Dat is normaal. It’s the glamour world.

  Hij is bekend en wordt gevraagd om de modeshow van Levi’s een extra tikje glamour te geven. Dat noem je endorsement.
  Reclame maken voor je product door een bekend iemand te nemen. En het knoopje van zn broek losmaken, moet levi’s jeans een sexy imago geven.

  Als jij net zo bekend zou zijn als Akshay Kumar, zou jou ook worden gevraagd om zoiets te doen. De rijken van Mumbai zijn erg modern geworden. Dit soort shows zijn normaal voor hen.

 14. O en trouwens voor de mensen die het de hele tijd hebben over dat Akshay alles om geld doet.

  NIET MEER NAAR FILMS KIJKEN OF MUZIEK LUISTEREN!!!

  Als jullie dit niet zullen doen, zullen die mensen niets verdienen. Zijn jullie bereid dat te doen????

  O ja, en niet als gekken naar hun shows gaan en met hun op foto’s willen en handtekeningen vragen, zodra jullie deze bekende mensen zien.

  Voor mensen die t nog niet begrijpen. IT’S THEIR JOB!!!
  Zij worden ook betaald voor hun werk, zoals ieder persoon die werkt. Zij krijgen alleen meer, omdat ze bekend zijn en wij niet.

  Ik denk realistisch en logisch na. Proberen jullie dat ook een keer.

 15. die broek wil ook ,ook al is dit de eerste keer dat ik van deze meneer hoor, is de politie in india echt zo corrupt?wat preuts zeg en heel veel mensen denken nog steeds dat de mensen uit mijn land preuts zijn deze mensen moesten maar eens weten ik heb nog erge reclame gezien wat dachten jullie van een wereld beroemd italiaans merk dat eens een aids geinfecteerd iemand gebruite voor reclame?of was het hiv?

 16. Waar slaat dit nou weer op:|
  Halloo je kan dit tg niet maken egt ongeloofelijk domm!!
  zielig voor AKKI en Twinny

 17. OMG…. Het mag wel op de posters te zien zijn… Die in india op grote billbords geplakt gaan worden maar hij mag het niet op een catwalk doen. Wat trouwens een internationale platform is!!!
  De show heet trouwens ook UNBUTTONED…
  Ik von het juist leuk dat hij op zo’n idee is gekomen omdat te den. EN het was trouwens zijn VROUW… dus PLEASEEEEE… Mensen maken egt van een mug een olifant!!!

 18. krishna bandleider van muziekformatie the faya eagle and bhaitak vocalist suriiboy12@hotmail.com

  hahha om eerlijk te zijn vind ik dat india echt overdrijft er zijn zo veel bollywood sterren die wel eens zo iets gedaan hebben en zij zijn niet de enigste in elke land gebeurt het wel eens ik vind voor dat india akshay op pakt dat ze maar eerst wat aan de prostitiue in india moetn doen want dat is erger dan wat akshay gedaan heeft het slaat totaal nergens op als je iemand op pakt die alleen zijn knoop open doet want als je goed kijk dan mag je straks helemaal niks meer in india doen want als je als gewone mens over straat loopt en je wilt alleen je knoop of rits even dicht doen dan ben je meteen de lul alleen maar om dat je je rits of knoop dicht deed het is echt te overdreven wat india de laatste tijden doen zoals je op vakantie ben mag je op bepaalde plekken niet in een t-shirt lopen wat is dat voor bullshit bijna iedereen loopt daar met een t-shirt aan de andere kant snap ik het ook wel dat je respect voor het volk moet hebben maar dat betekent toch niet dat je iemand op pakt die alleen zijn knoop open maakt dat is echt bullshit en als het zo door gaat met india zullen ze ook minder toeristen krijgen want als je goed kijk mag je over 10 jaar helemaal niks meer in india maar ja wij kunnen niks zeggen en we kunnen er ook niks aan doen maar dit wilde ik ff kwijt want het is niet normaal wat er daar gebeurt om de kleinste dingen

  met vriendelijke groeten; krishna dool dool bandleider the faya eagle and bhaitak vocalist

 19. Die 2e reactie.. die heb ik niet geschreven..( die hier onder staand,, die heeft iemand anders gedaan metmij naam.. echt triest..

  afg_maisje
  20 May 2009 om 12:50 pm
  Nou ik denk het wel , Afghanistan is veel veranderd!!

 20. akshay doet het toch bij zijn eigen vrouw? toch niet met een wildvreemde vrouw?is het zo erg om een t-shirt aan te hebben? zo lang het netjes blijft moet het kunnen.

 21. voor peter en afg maisje

  ten eerste als afghanistan zo ver was gekomen wat doen wij dan hier nog?

  en 2e india maakt zich druk om niets vergeleken wat ze allemaal in filmen doen is dit wel HEEEL OVERDREVEN ja!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.