Jonge Bollywood ‘Slumdog’ sterren dakloos

Jonge Bollywood sterren dakloosDe twee jonge ‘Slumdog’ Bollywood sterren Azhar en Rubina, die nog steeds in een sloppenwijk wonen, zijn deze week allebei dakloos geworden. Vorige week ging het huis van Azharuddin Mohammed Ismail al tegen de vlakte toen de autoriteiten in Mumbai een aantal woningen in een sloppenwijk sloopten. Bij een nieuwe sloopactie gisteren werd ook het huis van de 9-jarige Rubina Ali, de jonge Latika uit ‘Slumdog Millionaire’, verwoest.

Bij beide ‘opruim acties’ sloegen politieagenten erop los met bamboestokken, meldt Nieuws.NL. De vader van Rubina Ali, die er eerder van beschuldigd werd dat hij zijn beroemde dochter wilde verkopen, zou woensdag lichtgewond zijn geraakt.

‘Slumdog Millionaire’ was dit jaar de grote winnaar tijdens de Oscaruitreiking. De film bracht ruim 240 miljoen euro in het laatje. De filmmakers zeggen dat ze hun best doen de kinderen uit de sloppenwijken te helpen. Ze hebben geprobeerd ervoor te zorgen dat de kinderen een fatsoenlijk huis en goede scholing krijgen. Alle inspanningen hebben weinig veranderd in het dagelijks leven van de twee jonge sterren. Azhar en Rubina wonen nog steeds in een sloppenwijk en zijn dus nu allebei dakloos.

20 REACTIES

 1. toen ze hEn voor hun eigen stomme film nodig hadden deden ze wel allles maar nu zijn ze dakloos en neimand die hen helpt DAT IS TOG ZIELIG!!!

 2. ZOO sadd
  die piep mensen uit sdm die hebben tg genoeg geld hee
  stelletje gierige mensen ze kunnen niet eens een beetje geld aan hun geven he of iets eten ofzoo ze laten hun wel spelen in een film met 8awards maar een beetje geld kunnen ze niet geven neey .

 3. echt ergg,,;(
  niet dat ze die kinderen betalen voor die film ofzo
  konden ze wat kopen ofzo
  maargoed
  echt erg..

 4. Hallo!!!! wordt wakker. Er wordt wel alles gepubliseerd maar waarom worden de mensen dan gewoon niet geholpen. Zielig man.

 5. Sinds ik hoorde dat de kindersterren noppes hebben gekregen voor zo een superhit film, weet ik eingelijk niet meer wat ik erover moet zeggen.. erg triest. Dit is kinderarbeid, maar ja. Ik vind het ongelooflijk dat ze de kindersterren zo behandelen. Dat zij in de sloppenwijken wonen wil niet zeggen dat ze niets verdienen. Ze hebben evenveel recht op dat geld die sdm binnen heeft gesleept..
  Hartverscheurend….

 6. Schandalig- díe kids hebben geen hulp van niemand endat weten die lafaards er moet gewoon een vette advocaat aan te pas komen!

 7. is het echt waar dat die kinderen niks hebben gekregen? dat is zielig voor die kinderen en schandalig dat men dit toelaat,bah ik heb er geen woorden voor waar zit de regering van india?

 8. Schaande ik vindt dat gewoon niet normaal hebben die kinderen het voor niks gedaan maar ja nu is het zo in deze wereldt je moet alles alleen doen als je iets wilt bereiken nu gaat niekand jou helpen

 9. Beste mensen,

  De kinderen hebben het natuurlijk niet voor niks gedaan.
  Naast het normale dagloon, wat de ouders ontvangen hebben is er een studie plan voor ze gemaakt. Dat geld krijgen de kinderen en niet de ouders. Ik geloof dat de makers van Slumdog het goed door hadden hoe geld belust de ouders zijn. Ik heb zelf een intervieuw van de ouders op CNN gezien en daar willen ze alleen geld zien
  Er zijn normale huizen aan de ouders geboden, maar zij willen huizen die een paar miljoenen waard zijn anders niet.

 10. he luitjes

  Een wijze raad:
  Geef niet te snel een mening of een oordeel aan iets voor dat je reageert op iets

 11. man ik vind het erg voor die kinderen die filmmakers veel hat te zegen maar helpen kunen ze niet ik vind het echt zilig

 12. is really sad
  maar worden ze neit betaald ofzo idd mt sdm hebbe ze zoveel money binnegehaald kunnen ze best helpe

 13. ey dat is egt zielig voor hun…
  die mensen van die film kunnen zoveel zeggen
  mr kweet nie of er egt iets gaat gebeuren
  😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.