Rahman en Pussycat Dolls remixen Jai Ho

Bollywood componist A.R. Rahman is niet meer te stoppen! Na het winnen van een golden globe award en de felbegeerde oscar voor zijn muzikale omlijsting van de hitfilm ‘Slumdog Millionaire’ blijft Rahman bezig om zijn stempel op Amerika te drukken. De getalenteerde componist heeft onlangs samen met Pussycat Doll Nicole Scherzinger een remix gemaakt van het winnende nummer ‘Jai Ho’.

Daarmee wil Rahman een nieuwe touch aan de soundtrack geven. Hoewel ‘Slumdog Millionaire’ al een Bollywood-Hollywood productie is, verwacht men met de remix van ‘Jai Ho’ een groter, internationaler publiek te bereiken. De samenwerking tussen East en West, de beat in combinatie met sexy vocals van Nicole, hebben geleid tot een geweldig eindresultaat dat naar verwachting een grote dance hit zal worden.

8 REACTIES

  1. eindelijk zijn de ogen van wereld open geworden voor de fantastische muziek uit india en hier heeft A.R. Rahman een hele belangrijke rol gespeeld.

  2. Ales eerste wil in Mr. A.R. Rahman van harte feliciteren met het behalen van 2 oscars. Hij heeft het echt verdiend. Ben echt blij voor hem.
    Maar deze versie van het nummer klinkt ook wel goed hoor.
    Persoonlijk vind ik die andere versie wat beter, maar goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.