Abhishek Bachchan verbreekt wereldrecord

Bollywood ster Abhishek Bachchan heeft zich en plaats verworven in het Guiness book of records. De acteur speelde al enige tijd met het idee om het wereldrecord film promotie te verbreken. Naar eigen zeggen kwam Abhishek op het idee nadat hij had vernomen dat een Duitse acteur het Guiness book had gehaald door in 12 uur tijd 5 promotionele bezoeken af te leggen. Abhishek heeft dat record verbroken met 7 verschillende locatiebezoeken in Ghaziabad, Faridabad, Chandigar en Mumbai ter promotie van zijn nieuwe film ‘Dehli 6’.

Vader Amitabh Bachchan schreef op zijn blog blij te zijn met de prestatie van zijn zoon. Om het record te kunnen verbreken moest Abhishek per bezoek aan een aantal eisen voldoen: fotoshoot op de rode loper, handtekeningen uitdelen, fans te woord staan en tv interviews geven. Volgens Abhi is met zijn wereldrecord niet alleen een wens in vervulling gegaan, maar heeft hij ook op een bijzondere manier zijn film kunnen promoten.

19 REACTIES

  1. Het beste dan heeft die iets om trots op te zijn .
    Maar ja goed dat die dat heeft behaald daar mag die trot op zijn !!!

  2. Ik vind nog steets dat abhi en aish niet bij elkaar passen.
    maar ze zijn nu getrouwd dus ik ben nu wel gewend om ze samen te zien.

  3. tenminste iets waar hij trots op kan zyn

    als acteur is hij niks ,, en slecht om naar te kijken hij heeft echt niks van zijn vader ,,,

  4. Wat een flauwe reacties hier! Probeer zelf maar eens het GBoWR te halen! Goed zo Abbishek! Je bent nu niet alleen een groot acteur.

  5. Ik heb heel veel redene om te zegge dat het een domme nieuws is:
    1.Abishek is een slecht acteur
    2.Delhi 6 was een FLOP
    3.Abished is lelijk (hij kan wel schurk spele maar HERO egt nie!!)
    4.Al zijn films zijn dom en saai
    5.En wat boeit ons dat hij een record heeft verbroke ik bedoel hij kan een taart gaan kope en viere maar mij boeit het nie eens…

  6. myself << onzin dat je praat ze gaan niet aan jou vragen of het je boeit of niet deze nieuws hoef jij niet alleeen te gaan lezen maarree andere mensen hebben er ook meningen ervoor dus lul niet zomaar!!
    en dat hij lelijk is wowww jij bent kapooot dom in je hoofd lelijk zal hij nooit kunnen zijn want anders zou hij niet in films werken en zijn films vind jij missgien saai maarre andere mensen vinden het missgien juist leuk en als je hersenen in je hoofd hebt onthoud dan 1 ding: NOEM NIEMAND LELIJK WANT JE BELEDIGT GOD WANT, HIJ HEEFT ONS GEMAAKT!!!!

    And Abishek ik ben trots op je ga zo door 😉

  7. Als het je niet boeit dan waarom lees je het dan en waarom reageer je dan en waarom neem je dan zoveel moeite om nog bepaalde punten hier neer te zetten?

    Je wilt hem gewoon uitkleden met vieze vuile opmerkingen en daar ben je wel heel goed in. Succes!

    waar mensen zich nou allemaal maar niet om druk kunnen maken en zich zo naar beneden kunnen neerhalen zeg met erg ontoepasselijken onfatsoenlijke reakties! erg triest!

  8. pfff wie denkt hij wel dat ie is hij kan echt niet achteren maar wilt hoog zitten.
    maar leuk voor hem als hij er maar blij van wordt doet ie het toch

    byebye it was your duchtarake afghaani

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.