Column: Afwijzing doet pijn

Door Usha Marhé – Daar zaten we dan in de bioscoop, twee homo’s (twee mannen) en twee hetero’s (twee vrouwen), om de nieuwe film Dostana (vriendschap) te keuren, de eerste Indiase ‘mainstream movie’ over het thema homoseksualiteit, die sinds enkele weken in zowel Suriname als Nederland ‘hot’ is. Surinaamse Hindostanen en ook Indiërs hebben over het algemeen een moeizame relatie met dit thema. Daarom verwachtte ik er niet veel van, ik dacht dat het een zoveelste hype zou blijken te zijn, zoals gewoonlijk zeker een half uur te lang en met veels te veel liedjes. Lees deze column verder op Waterkant.Net…

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.