Kajol ontvangt prestigieuze award

Bollywood ster Kajol weet niet alleen met haar acteertalent vele harten te beroeren maar ook met haar inzet voor de maatschappij. Om haar te bedanken voor haar prijzenswaardige, sociale activiteiten zal de spontane en veelzijdige Kajol op 26 november in New Delhi onderscheiden worden met de prestigieuze ‘Karmaveer Puraskar’award. Het is een nationale onderscheiding die wordt toegekend aan personen die zich naast hun carrière inzetten voor sociale aangelegenheden ter verbetering van de samenleving.

Kajol is niet alleen een gevierde Bollywood actrice maar staat ook bekend om haar maatschappelijke betrokkenheid. Ze is de ‘goodwill ambassador’en beschermvrouwe van de in London gezeten Loomba Trust, een liefdadigheidsinstelling die zich met name inzet voor de educatie van wezen in India. Cherie Blair, de echtgenote van de voormalige Britse premier Tony Blair, staat aan het hoofd van Loomba Trust. Daarnaast zet Kajol zich in voor een andere educatieve instelling ‘Shiksha’.

In een interview ter gelegenheid van haar onderscheiding zei de goedhartige actrice dat ze zich zal blijven inzetten om iets terug te doen voor de maatschappij. Ik geloof dat sociale toewijding net zo belangrijk is als onze professionele en persoonlijke toewijding. Ik vind het dan ook een enorme eer dat ik ben uitgekozen voor de ‘Karmaveer Puraskar’, aldus Kajol.

15 REACTIES

 1. leuk vooor der 😀

  ze kan idd goed acteren en k vind wel goed dat ze zig inzet 😉

  ze heeft het wel verdient :d

 2. leuk voor der

  ze kan idd goed acteren 😉

  en ze heeft het ook verdient want wat ze doet buiten acteren om is ook goed 😉

 3. kajol is back man jezus wat heb ik haar niet lang gezen maar ik ben erg trots mijn groose idool i just love her!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.