Shahin Badar brengt solo album uit

De veelzijdige Bollywood zangeres Shaheen Badar heeft twee jaar lang aan haar solo album ‘ Laila’ gewerkt dat volgende week uitkomt. Hoewel Shahin bij een groot aantal Bollywood liefhebbers minder bekend is, heeft ze een indrukwekkende carrière met meerdere awards op haar naam staan. Ze heeft haar bijzondere stem voor meer dan 30 Hollywood en Bollywood films geleend waaronder de oscar genomineerde films Closer en Charlie’s Angels.

Ook is ze samen met de groep The Prodigy verantwoordelijk voor de wereldwijde nummer 1 hit ‘Smack My Bitch Up’. Daarnaast staat ze op 2 andere cd’s van The Prodigy en heeft ze met de bekende dance producer Tim Deluxe gewerkt aan de mega clubhit Mundaya. Bovendien is ze onlangs met de bekende rapper 50 Cent op tournee geweest.

Haar solo album met 18 nummers getuigt van grote muzikale diversiteit. Zo is het nummer ‘Andheri Raati’, geproduceerd door de Duitse dance maestro Doug Laurent, rustig met een electro beat, terwijl haar andere favoriete nummer ‘Doleh Reh’, geproduceerd door de award genomineerde Choque Hosain, uptempo is. Shahin is erg tevreden over haar album waarmee zij iets unieks wilde creeren en haar persoonlijkheid benadrukken.

6 REACTIES

  1. Ik heb never iets over haar gehoord en ook niejj gezien op tv ofsooww.. Ze is nog niejj zooow bekend ofsoow maar spannend. K w8 op der album. Wil ook kijke hoe mooi ze kan zinge….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.