Sonam Kapoor en Kunal Kapoor een item?

Na de vele berichten en speculaties over Bollywood sterren die een koppel vormen, volgt er nu weer een over Sonam Kapoor (foto) en Kunal Kapoor. Hoewel de twee hun relatie niet bevestigd hebben, worden ze wel steeds vaker hand in hand gespot op diverse locaties. Onlangs bezocht het vermeende stel de nieuwste Batman film. Hoewel ze probeerden niet op te vallen, werden ze al snel door fans gespot. Terwijl Sonam weigerde handtekeningen uit te delen, deed Kunal het tegenovergestelde. Dat veroorzaakte enige heibel tussen hen die weer snel werd gesust.

De vraag is of de twee echt verliefd zijn of slechts troost bij elkaar zoeken na hun verbroken relaties. Sonam, dochter van Anil kapoor, die eerder een relatie had met Ranbir Kapoor werd door hem aan de kant gezet voor Deepika Padukone. Kunal verbrak op zijn beurt om onbekende redenen zijn relaties eerst met Raima Sen en daarna met Diya Mirza. Nu maar hopen voor Sonam Kapoor, die opvallender- of toevalligerwijs mannen date met dezelfde achternaam , dat zij en Kunal het samen langer volhouden.

12 REACTIES

 1. Ik wist niet dat Sonam Kapoor de dochter van Anil kapoor is ..
  Maar ze ziet er egt leukk op die voorpagina van het blad ELLE 😉

 2. Pff se begint nu al kapsonis te krijgen dat se weigert Om haar fans handtekeningen uit te delen :S

  Se moet een ding weten doOr dit soort gedrag krijg je steeds minder fans.

 3. Ze staan wel bijelkaar vind ik.
  Maar dat ranbir kapoor met sonam heeft gehad is niet waar ;), Zover ik weet.

 4. ZIET ER WEL KNAP UIT
  WORDT INDIA NET ALS VENEZUELA
  DE ENE BEAUTY NA DE ANDERE
  WIE BIJ WIE PAST WEET IK NIET, NOCH SOMMIGE ONDER ONS
  WENS HAAR DAAROM HEEL VEEL GELUK EN GEZONDHEID

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.