Krant verloot kaarten ‘The Unforgettable Tour’

Krant verloot kaarten van Bollywood Unforgettable TourAD Nieuwsmedia, uitgever van het Algemeen Dagblad, verloot samen met Sekier Entertainment 5×2 kaarten voor ‘The Unforgettable Tour’ van 29 augustus in Ahoy. De Bollywood theatershow is een eerbetoon aan de Indiase filmindustrie, waarin voor het eerst in de geschiedenis de supersterren uit de ‘Koningsfamilie van Bollywood’ samen op het podium staan. Amitabh Bachchan, Abhishek Bachchan en Aishwarya Rai Bachchan zullen bij dit evenement vergezeld worden door Riteish Deshmukh.

Eerdere gaststeden van deze spectaculaire wereldwijde tour waren o.m. Toronto, Los Angeles, San Francisco, Houston, Atlantic City, New York en Trinidad. Wil je kans maken op 2 kaarten voor ‘The Unforgettable Tour’, kijk dan op deze pagina.

13 REACTIES

 1. Yes .. Ik heb gereageerd voor de Gratis Kaarten .. Ik hoop echt dat ik er kans op maak.. Maar ben ZEKER aanwezig die dag 😀

  Gr.. Moi

 2. hallo als er aakshy kumar, john abraham etc kwamen dan ging cker daar naartoe maar ja de twee zijn lelijk en oud geen zin en is niet 40 euro waaard

 3. Die kaarten zijn echt te duur man!
  En de als je dan de goedkoopste neemt zie je alleen maar kleine Bachchans in de verte bewegen en daar heb je ook niks aan, dan spendeer ik me geld liever ergens anders aan.
  Ik zou wel héél graag willen, dus nu maar hopen dat ik win!

 4. Mensen niet naar toe gaan, ze hebben maar een doel om nog rijker te
  worden dan dat ze al zijn.
  Die geven niet om arme mensen, maar hun geld willen ze wel.
  Dat mensen zo gek gemaakt kan worden. onbegrijpelijk!!!

 5. JB.

  je hebt egt gelijk zo die gasten willen egt alleen geld verdienen die dooie oude vent weet dat hij beroemd is en goed acteer dus tuurluk gaat iedreen daar naar toe en die 2 hoofden denken dat ze beroemd zijn nee hoor door je vader ben je zo betje populair zeg maar nie mooi ben je stijfe hark en die bitch haat haar zo was je jaloers op rani ik gun rani alles maar aish niet maar puhhh rani is lekker met een rijke vent getrouwd lekker puhhh rani is rijker hahahah ik l8 jullie uit

 6. Helaas gaat de show niet meer door want de Indiase organisatie heeft de stekker er uit getrokken vanwege contractbreuk door Sekier. Ook in Duitsland gaat de show niet door.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.