Rani in debuutfilm van haar broer

Bollywood actrice Rani Mukherjee gaat de hoofdrol vertolken in de Bollywood debuutfilm van haar broer RajaBollywood actrice Rani Mukherjee gaat de hoofdrol vertolken in de Bollywood debuutfilm van haar broer Raja. Naar het schijnt neemt Raja niet alleen de regie voor zijn rekening, maar geeft hij ook input voor het script. De film is een liefdesverhaal dat overeenkomsten vertoont met de kaskraker ‘Dilwale Dulhania Le Jayenge’. Ishaan Dutta die het script voor Aditya Chopra’s Mohabbatein heeft geschreven, is verantwoordelijk voor de verhaal lijn en Javed Akhtar zal de teksten schrijven.

Een groot deel van de film, die naar verwachting begin volgend jaar uitkomt, zal op Bali worden opgenomen. Shahid Kapur,John Abraham en Priyanka Chopra zullen waarschijnlijk ook in de film spelen. Raja heeft wel ervaring met het maken van televisie series en is er nu klaar voor om een stap te maken naar de filmwereld.

Rani is zonder twijfel zijn eerste keus voor de vrouwelijke hoofdrol. “Waarom zou ik andere actrices moeten casten terwijl ik een zeer getalenteerde zus heb“, aldus Raja.

25 REACTIES

  1. Hij heft gelijk
    Zus zus heeft talent hij moet niet ver zoeken!!!
    Zoo Lief,,,
    Broer En Zusjj <3

  2. YEP, he’s right 😀 Leuk joh, nog een film waar ik op kan wachten. Rani will ROCK en ze zullen dan weer zeggen dat Rani de beste actrice is bla bla bla.

  3. en hij heeft gelij ook.rani is een hele goeie actrice.
    en mijn favoriet.ben benieuwt naar haar nieuwe film. love you rani.

  4. het zal een gave film worden maar beter dan de hit dilwale dulhania le jayengi word ie zeker niet
    zolang shahrukh en kajol niet de hoofdrol heef t kan ie iet zo goed worden
    al maakt hij de 20 met verschillende actuers
    beter bestaat gewoon niet!!!!!
    das een fijt

    ……………denk ik
    bubye
    ksjol se grooooootste fan

  5. Nou ik ben echt benieuwd want als shahid kapur er in speelt wordt het zeker leuk hij is gewoon een lekker ding!!!!!!!!!!!!!!!!! -xxx-
    Deviiiiiii

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.