Abhishek woont Olympische ceremonie bij

Abhishek woont Olympische ceremonie bijHoewel Bollywood acteur Abhishek Bachchan druk bezig is met zijn ‘Unforgettable Tour’ heeft hij toch tijd vrij gemaakt om gisteren een speciale ceremonie in New Dehli bij te wonen. De ceremonie was ter ere van India als deelnemend land aan de Olympische Spelen van 2008 in Beijing (Peking). Deze worden gehouden van 8 tot en met 24 augustus 2008. Nadat Abhishek alle sporters persoonlijk succes had gewenst, poseerde hij samen met de Indiase boxer Vijender Singh.

10 REACTIES

  1. allemaal leuk en mooi
    en over hem als acteur is hij duidelijk niks waard alleen de film guru vind ik goed van hem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.