Sridevi weigert Yash Raj comeback film

Bollywood veterane Sridevi heeft het aanbod voor een comebackfilm van de productiemaatschappij van Yash Raj Films afgeslagen. De 45-jarig schoonzus van Anil Kapoor was door Yash Raj Films benaderd voor een liefdesverhaal, vergelijkbaar met hun vroegere hits Chandni en Lamhe (met Sridevi in de hoofdrol), waarin niemand minder dan Bollywood ster Amitabh Bachchan haar tegenspeler zou zijn. Sridevi die wel terug zou willen keren naar het witte doek, heeft het aanbod echter afgeslagen.

Naar het schijnt heeft haar afwijzing te maken met de tegenvallende successen van Yash Raj films. Het eens zo machtige productie imperium van Bollywood heeft al lange tijd, los van ‘Chak De India’, geen hit meer gescoord. Zelfs de veelbelovende comebackfilm van de Queen of Bollywood, Madhuri Dixit, werd een flop. Sridevi waakt er dan ook voor om met haar comeback niet hetzelfde lot te ondergaan. Bovendien wil haar man Boney Kapoor, die een gevierd filmmaker is, zelf graag zijn vrouw herintroduceren.

27 REACTIES

 1. welkom back sridevi , ik vond haar oogen altijd de mooiste ogen waren tussen hindoestanse filmsteren van vroegere tijd.

 2. jaaaaaah ze ze heeft prachtige ogen en ok heel mooie.Ik heb haar filmen graag nowwww succes nog!!!!!!!!!!

 3. ik vind haar ook mooiste en beste actrice van bollywood. en haar ogen zijn super groot en mooi.
  Wel jammer dat ze op een vroege leeftijd is gestopt, ze zag er nog steeds top uit in judaai.
  wel slim dat ze voor haar man kiest, is wel logisch, maar aan andere kant ze heeft goede hits dankzij yash chopra.

 4. goed van haar de yash raj films gaan steeds meer achteruit maar ik vond aaja nachle wel een mooie film hoor ben de enigste ofzo?

 5. met yash raj films gaat het slecht omdat ze de laatste tijd veel films met srk hebben gemaakt.

  daarom zitten ze nou in de shit.

 6. ik bedoel…wij hindustqanen moeten juist nieuwe talenten vinden om onze industrie uit te breiden en niet oude wijfje uit de jaren 80/90 terug vragen..

 7. Hey Sanjay, Yash Raj moet Srk bedanken, want zij hadden vorige jaar alleen een hit met hem: Chak de India!. De rest van hun films waren allemaal flop.

  Je weet niet eens wat je zegt.

 8. IK vond aaja nachle heel erg leuk vooral die musical op het laatst!! en ik vind yash raj de beste dus die siridwi moet nie zeure en ze moet blij zijn dat ze haar nog op het witte doek wille want ze is ten slotte 45 en jaaaaaa heeft gelijk ze moete juist nieuwe talenten vinde en die oude wijfjes uit de jaren 80/90 hale….

  D A T W A S M I J N M E N I N G !!!!! :p:p:p

 9. YAH SRK moet het maar weer gaan redden dit jaar met Rab ne bana di jodi 😀

  Ik vond Aaja nachle ook een goed film maar hij was zo standaard, ik bedoel er was niets speciaal aan het. Madhuri was gwn suppergoed, en Kunal maar daar bleef het bij. Madh had haar comeback moeten maken met Aamir of Srk dan weetje zeker dat het geen flop wordt 😀

 10. Owh vergeet ik over Shridevi te schrijven 😀
  Ik begrijp wel dat ze niet in Yash Raj film wilt spelen. I mean hoe groot is de kans dat ze een hit scoren? Bij Madhuri ging het ook al mis dus het is maar goed dat ze het heeft geweigerd.

 11. Ze moet blij zijn dat ze een rol krijgt aangeboden op zo’n leeftijd. Wie wilt haar nou in een film zien?:S

 12. En trouwens Kajol maakte ook een comeback met Yash Raj dus zeur niet, want die film was een superhit en ze kreeg beste prijs voor vrouwelijke rol. Het ligt niet aan de film, maar aan jezelf.

 13. yash raj heeft wel een paar flops gemaakt maar dan hoef ze die fillm niet over te slaan.
  het was haar kans om weer terug te komen en nog wel met een yash raj film

 14. Prachtige actrice! Samen met yash heeft ze fantastische films gemaakt!!! het zou geweldig zijn als die magie opnieuw kunnen creeeren. Maar ja, ze zal wel haar redenen hebben. Ik las dat Boney bezig is met Mr India 2 ontwikkelen. Daarmee zal zij haar comeback maken. Dus, let’s see:)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.