Isha Koppikhar: jurylid Miss Universe

Bollywood actrice Isha Koppikhar is geselecteerd als jurylid van de grootste beauty contest, de Miss Universe 2008 verkiezingBollywood actrice Isha Koppikhar is geselecteerd als jurylid van de grootste beauty contest, de Miss Universe 2008 verkiezing. Isha heeft zelf nooit een schoonheidswedstrijd gewonnen, maar is daar absoluut niet rouwig om. Ondanks dat ze nooit een prijs in de wacht heeft gesleept en niet tot de gevierde Bollywood actrices behoort, heeft ze blijkbaar toch indruk gemaakt. Sterker nog, ze is de eerste Bollywood actrice die als jurylid gevraagd is.

Isha was overdonderd toen haar internationale manager belde met de mededeling dat ze als jurylid van Miss Universe 2008 naar Vietnam moest. Ze dacht eerst dat het een grap was en kon niet geloven dat men vond dat zij de nodige kwalificaties voor die taak heeft. Ze keek dan ook enorm uit naar het evenement waarvoor ze afgelopen maandag in de mooiste kledingstukken gehuld werd. Daar komt nog bij dat niemand minder dan topdesigner Roberto Cavalli een van haar jurken ontworpen heeft.

Donald Trump Jr, Louis Licari (haarstylist van sterren) en de internationale cover girl Nadine Velazquez waren de andere juryleden terwijl Mel B (van Spice Girls) en Jerry Springer de show presenteerden. Isha is van mening dat Indiase schoonheid niet te vergelijken is met die van andere landen, maar vindt tegelijkertijd dat de beste moet winnen, aangezien het niet alleen om uiterlijk draait. Na een spannende strijd werd Dayana Mendoza uit Venezuela gekroond tot Miss Universe 2008.

14 REACTIES

  1. Ik zou eerder voor sushmita sen kiezen…
    Isha droeg afschuwelijke kleren in don en al haar andere films…

  2. als ik haar kleding stijl niet mooi vind dan mag ik dat gerust zeggen. heeft niks met respect te maken maar goed

  3. ze is wel een knap meisje maar ze niet er inderdaad niet egt uit in haar films 🙂

  4. ik ken haar niet
    maar ik wens haar veel
    plezier.
    ze is niet echt de mooiste
    actrice maar niemand is perfect
    toch. 😉

  5. jah hoor…maar en uyutuk ofsow..!!
    laat tamina en ayesha tog zij mogen zeluf wete…
    ben je haar fiance ofsow2..
    ik mag haar ook ni eegt ..maarjah soms kan ze wel goed acteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.