Nijmegen goes Bollywood

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse Feesten 2008 wordt op dinsdag 15 juli 2008 te Kelfkensbos Nijmegen ‘Spicy Grooves’ georganiseerd. Het programma is als volgt: 20. 45: Pravesh en Wirin – Bhangra Dhol
Bhangra is het aanstekelijke ritme van de Dhol (lees dhool). Dit eeuwenoud druminstrument dat met een stok en een twijgje wordt bewerkt en vindt zijn oorsprong in Punjab, een streek dat in India en Pakistan ligt. Pravesh en Wirin zijn specialisten met de Bhangra Dhol. Zij maken ritmes die je vanzelf laten bewegen. Balle Balle!

21:30 uur: Bollywood Show
“Ustaad” Raja heeft gezongen met Asha Bhosle, de nachtegaal van India! Samen met Dost Sameer, zingen en produceren zij muziek. Samen met de muzikanten vormen ze de Band Performance. Deze coverband zingt Bollywoodsongs in het Hindi, Urdu en Punjabi van de jaren ’60 tot en met Hits van nu. Welk lied wil jij graag horen? Bharo Phoolse Barsauo of Om Shanti Om? U vraagt zij spelen!

23.00 -0.30: DJ As – hindipop
Deze 22-jarige Pakistaanse DJ uit Rotterdam is de hekkensluiter van de avond. Hij mixt bekende Bollywoodsongs met “Desi” en Westerse Dancebeats. DJ As heeft tijdens Internationale Dance, Bhangra en Bollywood Events het publiek doen los gaan met zijn unieke mixstijl. Speciaal voor de Oase maakt hij een exclusieve set Bollywood Dancestyle Scene. Chak de Oase!
Programmering en presentatie Nazima Shaikh.

4 REACTIES

 1. leuk zkr om shatni om!!:P
  maar helaas ik kan niet:(
  maar suc10 voor de mensen die wel gaan en natuurlijk die dj enzo:P:>

 2. LEUKKKKKKK!.

  maar jammer ik kan niet:(.

  het is helemaal niet saai

  maar jha ene vind saai ene niet;

  JWZ.

  Ladurr.

 3. @afg tamina
  wie zegt eigelijk dat het voor de
  hindoestanen bedoeld is.want volgens
  mij is het voor alle mensen bedoeld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.