Aishwarya voor 7e keer in Cannes

Aishwarya voor 7e keer in CannesBollywood ster Aishwarya Rai Bachchan schitterde gisteren samen Hollywoodster Eva Longoria (foto) op de rode loper tijdens de opening van het Filmfestival van Cannes. Van sterren als Angelina Jolie, Harrison Ford, Woody Allen, Scarlett Johansson, Penelope Cruz en Robert De Niro wordt verwacht dat ze hun gezicht laten zien in Cannes.

Als enige Bollywood ster doet onze Aish echter niet onder voor al die Hollywood beroemdheden. Dit is het zevende jaar waarin ze op het Filmfestival aanwezig is. Haar eerste bezoek had te maken met de vertoning van de Bollywoodfilm Devdas, waarin zij samen met Bollywood sterren Sharukh Khan en Madhuri Dixit acteerde.

22 REACTIES

  1. Heey allemaal

    Omg wat doet sei alle maar niet jemig
    se is nu getrouwd maar 0ke
    se is wel mooi dus jaah kan se alles doen en se heeft
    geld 2 belangrijkste dingen in je leven en seker gezondheid maar 0ke ga
    weer genoeg gelult Doeii

  2. MENSEN, evetjes iets dat helmaal niet met dit te maken heeft… wat is er aan de hand tussen SRK en AAMIR? op Indiafm enzoo staan er allemaal dingen, ik heb veel gemist zoo te zien… waarom doet Aamir zo iets weet iemand dat? please zeg het me dan… Er is iets van dat AAMIR SHAHRUKH heeft uitgescholden ofzo,, en daar is nu heel drama over… please zeg het me… kuss Xme

  3. Wat is er aan de hand met haar ogen? Op de achtergrond natuurlijk weer Abhishek :D!

  4. =O Je bent dan neit de enige die wat gemist heeft, kan please iemand vertellen wat er is gebeurd ik heb geen zin om engels te lezen xD

  5. okee xme en roshni
    ik zal het aan jullie vertellen wat jullie gemist hebben. Kijk amir khan heeft/had in zijn blog/site geschreven dat shahrukh khan zijn voeten heeft gelikt. Maar hij zegt nu dat shahrukhkhan is de naam van de hond die genoemd is door zijn baas nadat srk in zijn huis een reklame had opgenommen.

  6. aish HVj je bent egt mooi geworde en je verdient het egt sgatje vn me…
    TRouwns je bent te mooi voor abhishek maarjah

  7. Go Aishwarya Rai maak Bollywood beroemd voor altijd!!!
    Is Devdas Beroemd in Amerika of waaaat???
    Allsinds Goooo AishwaRYA rAI YOU vERTDIENT hET , girl
    xxx

  8. eerlijk gezegdt vindt haar niet zo mooi ik weet niet wat mensen in haar ik vindt haar dat ze niet kan acteren

  9. NIET als ENIGE Bollywood ster. Abhishek Bachchan is ook met haar op de rode loper en Pa Amitabh Bachchan & Ma Jaya Bachchan zijn er ook.
    En ook Preity Zinta is uitgenodigd, zij is Ambassador van parfumhuis Chopard and Feretti Photocall.
    Zie images op http://www.rediff.com (click op movies)
    Gisteren ook op CNN (tv) gezien. Aishwarya Rai is met haar oogverblindende schoonheid, great personality and elegance de opvallendste lady daar tussen de Hollywood & European filmstars.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.