Bipasha promoot ‘Amerikaanse’ parfum

Bipasha promoot 'Amerikaanse' parfumDat Bollywood filmsterren wat proberen bij te verdienen met de promotie van consumentenproducten is geen onbekend verschijnsel in de Indiase filmindustrie. De één promoot een horloge, de andere een luchtvaartmaatschappij. Zo heeft de Amerikaans parfum firma Alcome Perfumes and Cosmetics niemand minder dan Bipasha Basu zover gekregen om een product te promoten. Bips had het vorige week druk met het promoten van het nieuwe parfum merk ‘Momentz’ van het bedrijf. Zij is door de Amerikanen ingeschakeld om de introductie van het Amerikaans merk in India te doen.

De stap van het bedrijf is opvallend omdat al hun parfums al 20 jaar in India ge-bottled worden. Deze worden vervolgens geëxporteerd naar de VS en andere Westerse landen. Blijkbaar ziet Alcome Perfumes and Cosmetics nu pas in dat ook India een belangrijke afzetmarkt kan zijn voor het in India gemaakte Amerikaans product. (foto: REUTERS/Vijay Mathur (INDIA)

11 REACTIES

  1. thank god dat het alleen maar over parfum gaat want je doet alles om aand8 te trekke …zzlefs met c.ronaldo te zoenen terwijl je met john hebt…jezus..
    ik zou het ook wel wille met c.ronaldoo xxx
    maar nie als ik al een relatie heb..
    MAarjah…

  2. Gaa zoo door bips 😀

    @CUTE-afg-GIRL
    Hoe bedoel je ze trekt aand8:P
    Ze is zelf gvraagd door de amerikaanse bedrijf, het is niet van dat bips hun vraagt of zij het mag promoten… snap je?
    & die zoen dat zijn nog steeds geruchten/roddels het is nooit bevestigd..

    xx.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.