Aishwarya en Abhishek op afval missie

Bollywood: Aishwarya en AbhishekBollywood ster Aishwarya Rai Bachchan is op streng dieet en hard aan het trainen om haar oude figuur terug te krijgen. Ze vindt dat ze veel is aangekomen sinds haar huwelijk met Bollywood ster Abhishek Bachchan. Haar gewichtstoename heeft er zelfs toe geleid dat men dacht dat ze zwanger was. Ook Abhishek heeft er wat kilo’s bijgekregen en gaat nu regelmatig naar de sportschool om aan zijn sixpack te werken. Aishwarya helpt hem daarbij door streng toezicht te houden op zijn eetpatroon.

De twee tortelduifjes starten in september met de opnames van hun nieuwe film en willen er fit uit zien. Volgens filmmaker Mani Ratnam gaat de Bollywood film, waarvan de titel nog niet bekend is, over een intens liefdesverhaal.

36 REACTIES

 1. hallo iedereen.
  ik wilde even mededelen dat er heel weinig mensen op de chatbox gaan. probeer het zo gezellig mogelijk te maken. en het is natuurlijk ook leuk om over het nieuws met elkaar te gaan praten.
  dit was mijn mededeling ik hoop dat je er gebruik van maken.
  mvg.Rahat

 2. zoow jah best wel leuk
  het is wel nodig want se gaat nu van haar 2de kind bevallen
  1 van obroi en die andere van abh
  is wel leuk dat se aan dieets doet

 3. Ja, ik had al vermoeden dat ze een beetje zijn aangekomen. Ik heb een supermooie wallpaper van Aishwarya die zo slank was. Nu ik haar zo zie, denk ik dat het misschien niet erg is om nu al af te vallen. als ze dat wilt, dan moet zij ervoor gaan.

  Abishek moet volgens mij beter aan zijn hele lichaam werken, zodat hij gespierd kan worden.

  greetz

 4. Heey allmaal wel Leuk maar aish is well mooier geworden en ik vind niet dat se dikker is geworden maar oke het is hun menig maar ik wil graag hun nieuwe film sien want ik hou er van als hun samen werken .. Maar oke genoeg gepraat ik ga maar weer ๐Ÿ™‚

  -xxx-

 5. Haha succes !!

  Jaahh aishwarya is zekerss dik geworden ๐Ÿ˜›
  oOw leuk hOpelijk wordt die film leuk !! ๐Ÿ˜€

 6. hahahahaha

  ze heeft nog nooit een mooie lichaam gekregen duss

  op tv is z’n lichaam kapot lekker maar in het echt is ze een vetzak

  nou ja niet iedreen kan perfecht zijn…

 7. NOUUUUU VEEL SUCCES MET AFVALLEN!

  OWAUAHAHAHA,,HOOP DAT ET JULLIE LUKT !

  MAAAAAAARRRE Z00 ZIJN JULLIE OOK GOED HOOR!

  XX-XX

  DESI-BABES

 8. zo ik ben de eerste iets schreef en dt gebeurt bij elke keer maar ja aishwarya rai is kapot sexy jammer dat ze met abishek is getrouwd ik verwachtte salman khan maar ja die heeft ook een sexy wijf

 9. ik vind ais helemaal niet dik , van mij mag ze zo blijven ik vind haar juist nu heeft meer uitstraling. zij is altijd mooi of ze dik zijn of dun.

 10. @ kaj197
  hoe bedoel jee? ze gaat van haar 2de kind bevallen?
  Ze is nooit zwanger geweest! en al helemaal niet van vivek…
  ze is gewoon wat aangekomen na har huwelijk
  en dat is best begrijpelijk.

  @love hrithik

  Jaa ik vindt dat je helemaal gelijk hebt! ๐Ÿ˜€
  mij maakt het ook eigelijk niet uit of ze zo blijft of dunner wordt
  ze ziet er trouwens heeeel knap uit op die foto! ๐Ÿ˜€

 11. isz ze nou wel of niet zwanger
  of isz ze gewoon dikker geworden
  ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜‰

 12. Ik vind haar altijd mooi maar Ik vind haar in haar eerste films veel mooier dan nu
  ik vind dik niet mooi
  maar zij is geen meisje meer, ze is een vrouw dus ik vind niet erg als ze beetje dik is. Maar ik vind dunne meisjes mooier, het is meer in mode tegenwoordig

 13. wahhhhhah nee ik vind haar helemaal niet dik hoor
  maaar jaah ze was wel een keer heel erg dik maar nu niet meer :D:P
  mumu ik ga doeggg

 14. Ik vindt aish helemaal niet dik ik vind haar nu veel mooier, en abhi is gewoon jaloers op de ander hunks zoals hrithik srk en john

 15. @Shahram,

  Maar ik vind dunne meisjes mooier, het is meer in mode tegenwoordig

  Echt waar?? Ik dacht juist dat meer vlees in de mode was…of loop ik nu achter? In ieder geval…een vrouw moet wel wat hebben…die catwalk wijfjes vind ik ook niks…vel over bot..

 16. hey ik ben egt een fan van u aishawarya ik heb ALLE uw filmen gezien ik ga erlijk zijn je zijd beeld SCHOON hehe srry dat ik het zo zeg je kont 100000 keer en MOOIERE man krijgen hehe hi valt nog me maar je kont en betere krijgen groetjes van mij kissssssssssss missssss hehe love you 4 ever bebe hvj van missy suada XxX xXx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.