Chak De en Taare Zameen Par domineren awards

Taare Zameen parZaterdag jl. vond in Mumbai de 53e editie van de Filmfare Awards plaats welke werd bijgewoond door veel bekende Bollywood sterren. Sharukh Khan werd uitgeroepen tot beste acteur in de film ‘Chak De’ terwijl de 9-jarige Darsheel Safary ’the best actor Critics’ Award kreeg voor zijn rol als dyslectisch kind in ‘Taare Zameen par’ (foto). Aamir Khan werd uitgeroepen tot beste regisseur voor zijn film ‘Taare Zameen par’.

Zoals bij alle uireikingen schitterde Aamir door afwezigheid. Kareena Kapoor werd uitgeroepen tot beste actrice voor haar rol in ‘Jab We Met’. De award voor the Best Supporting Actor en Actress gingen naar Irrfan Khan en Konkona Sen Sharma voor hun acteerprestatie in de film ‘Life in a Metro’.

18 REACTIES

 1. zoow dat vind ik egt goed die film was ook heel erg mooi
  i vind dat se allebei een awards verdiennen
  amir en die kleientje
  ze krijgen een 10

 2. @ vijinder waar slaat dat op ik heet ook khan k zat er tog ook ni bij of mijn nani\nana of me…ouders..(“_) en @ uytuk je hebt gelijk kareena is kpt lelijk

 3. gefeleciteerd allemaal
  Ik ben blij voor ze
  vorige jaar was kareena ook het eerste hoorde ik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.