Bollywood centrum aan de Paul Krugerlaan

Als we Omroep West mogen geloven komt er binnenkort echt een Bollywood centrum aan de Paul Krugerlaan. De Haagse gemeenteraad vindt het namelijk een goed idee om van de wijk Transvaal een multiculturele trekpleister te maken meldt de omroep. Wethouder Marnix Norder van Bouwen en Wonen wil dat bereiken met onder meer uitbreiding van de Haagse markt en de bouw van een Bollywood centrum aan de Paul Krugerlaan. Met deze uitgangspunten werd tijdens de raadsvergadering afgelopen donderdagavond unaniem ingestemd. Het plan voor de ontwikkeling van het gebied direct langs tramlijn 11 kan nu verder worden uitgewerkt.

14 REACTIES

  1. Namashkaar iedereen,
    Het is een leuk plan, desalniettemin zie ik naast het entertainmentgehalte totaal geen toegevoegde waarde aan de ontwikkeling van indiers/hindostani’s in NL?
    Ik wil niet de vuile was buiten hangen, maar wat is bv het percentage van hindostani jongeren in NL die knowledge heeft van onze roots, de klassieke taal hindi (naast het sarnami) cultuur, religie en onze ethnische normen en waarden? Zou het als raadsvergadering niet nuttig zijn om liever hier iets mee te doen? Ik ben meer een voorstander van voorlichting van onze jeugd over de realiteit, zonder cinematische bollywood gordijntjes. Tip voor de aankomende raadsvergadering misschien?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.