Madhuri maakt comeback in ‘Aaja Nachle’

Bollywood - Madhuri maakt comebackMadhuri Dixit, Queen of Bollywood, is weer terug. Na een afwezigheid van 5 jaar maakt Madhuri eindelijk haar lang verwachte comeback en hoe. In ‘Aaja Nachle’, een film van niemand minder dan Yash Raj, ziet de inmiddels veertigjarige actrice en moeder van twee kinderen een verpletterende indruk. Ze acteert nog steeds als een van de besten, is nog steeds beeldschoon en danst nog steeds de sterren van de hemel. Naar verwachting zal de soundtrack van de Bollywood film, die in november 2007 uitkomt, de hitlijsten domineren. We hebben de trailer gezien en kijken dan ook erg uit naar de film:

41 REACTIES

 1. ik vind haar echt een geweldige actrice,
  ik ben dan ook heel blij dat er weer een film van haar komt:-)

 2. madhuri ben je ook zo asociaal als natasja van de ‘gouden kooij’. Blijf lekker thuis om je kinderen te verzorgen.
  Jij hebt jou tijd wel gehad!
  En die trailer ziet er gaar uit: 13 in een dozijn, zoals altijd het geval met yashraj.

 3. ze komt terug maar of mensen nog veel naar haar films gaan kijken?
  er zijn al zoveel nieuwe filmsters gekomen en dan komt zij pas weer nu terug
  ze is al te oud
  een comeback is altijd moeilijk

 4. Madhuri is echt de nummer 1 danser van Bollywood.
  Ik wil deze film echt graag zien.
  En de muziek is gewoon prachtig!!!! Volgensij gaat het oso’s muziek van de eerste plaats schuiven.

 5. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau Madhuri een geweldige actricse en super mooie vrouw ik ben keeey blij.Madhuriiiiiiiii i love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Haar laatste film was devdas en ze was geweldig daar.

 6. Namashkaar iedereen,
  Mevrouw “kinderbescherming” wil je niet zo afgunstig zijn behen, het is niet haar schuld dat jij het niet hebt kunnen maken in de cinema met jouw enge k*tgezicht!
  Dixit djee behoort vanuit mijn optiek tot een van de mooiste vrouwen uit de bollywood cinema. Met haar leeftijd, moeder zijnde en nog een pracht van een schoonheid! Ik wil best geloven dat er afgunstige en jaloerse mensjes als “kinderbescherming” bestaan.
  Chooma!

 7. @ reena

  Ben het helemaal met je eens 🙂 niet betreft kinderbescherming maar over het jaloezie waar sommige mensen het niet kunnen hebben.

  Groetjes
  D4TLi

 8. Mensen jullie moeten niet zo raar praten over madhuri jullie weten niet hoe zij actered jullie moeten van haar oude flimen kijken en zij is de engie bollywood acteric dat zij heeft zo veel energie en geloof mij wanner ik haar zie ik kom met rust zij is super qua danse en huilen en lachen just superrrrrrrrrrrrrrr… en zij is echt talented en yash chopra zegt ik heb nog nooit als madhuri actice gezien…en ik ben trost dat zij is moeder..we moeten eerst die flim kijken dan weten jullie wat is madhuri dixittttttttttttttttttt God bless haar love u madz

 9. @Reena

  Ik ben het ook helemaal met je eens!.

  Wil die film egt graag zien!
  op haar leeftijd en dan nog wel met kinderen ziet ze er “perfect” uit!!
  & hopelijk komt tie in de Bios!!!

 10. Wahh ik hoop dat de film in de bios gaat spelen…. Ik ga dan sekers.. hmmm miss zou ik de pathe programmeur kunnen mailen. Maar ik maak die vrouw echt gek volgens mij met m’n mails 😀

 11. madhuri rocks zij is gwoon 1 vande beste actricce van bollywood .
  Deze film gaat zekers super hitt worden duss:D:D;d

 12. @ sweetu

  “Maar ik maak die vrouw echt gek volgens mij met m’n mails” :D:D Wuahahahahahahha

  Groetjes
  D4TLi

 13. @ D4TLi 😀 maar echt serieus ik heb haar al iets van 4 keer gemaild over oso… die vrouw zal wel denken wat een gekke meid, niet dat het me wat kan schelen :p

 14. Mensen…dieren, whatever, het is duidelijk dat veel onder jullie geen kennis hebben van Bollywoodcinema, want als dat niet zo was, zouden jullie zeker op de hoogte zijn dat Madhuri Dixit ooit de numero uno actrice was in bollywood, zoals Sahrukh Khan bij de acteurs nu, dus voor jullie beginnen te oordelen over iets, moeten jullie er eerst kennis van hebben!!!

 15. leuk dat ze terug is maar het is niet de echte
  trailer, want ik heb op de Yashraj site een
  andere gezien.

 16. Ik lees dat een paar mensen zeggen op Madhuri”s leeftijd en nog wel met kinderen ziet ze er goed uit. Ze heeft dan ook niet echt een zwaar leven toch, zo moeilijk is het dan niet om er “goed” uit te zien, ken mensen die er dan “beter” uitzien en nog met moelijkere levens.

 17. Ok greaaaaaaaaaaaaaaaaaatttt movieeeeeeeeee…..Madhuri was geweldig..vooral het Laila-Majnu stuk tegen het einde is eg cool en mooie muziek
  Greetz

 18. ewa ik heb die film gezien hijis egt leuk als ik hem op zet gaat me kleine zusje van 2 bijna 3 op dansen ze is egt lief en die fillm ik wist niet dat madhuri zo moooi was ik had een paar foto;s van haar maar daar vond ik haar niet mooi ee mensen maar die film was egt leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.