Danseressen naar ‘Bollywood Crash Course’

Bollywood Crash CourseOp 7 oktober 2007 is het zover, 9 deelnemers vertrekken dan naar Mumbai (India) voor de Bollywood Crash Course IV; een exclusieve danscursus in het instituut van topchoreograaf/ regisseur Ganesh Acharya. Het project moet ze klaarstomen voor pionierschap in de Indiase podiumkunsten. Afgelopen zondag was de aftrap tijdens een fotoshoot in Den Haag.

De cursisten, (meeste van Surinaams-Hindoestaanse afkomst) proberen in 14 dagen tijd onder strikte begeleiding en toezicht een certificaat te behalen uit handen van de grootste en populairste choreograaf van de Indiase filmindustrie. Doorzettingsvermogen, een ijzer-sterkte discipline, de juiste mentaliteit, incasseringsvermogen en oneindige passie worden als eindresultaat gemeten. Naast de lessen van 6 uur per dag bezoeken de cursisten ook diverse musea, historische plaatsen en lunchen in exclusieve restau-rants en hotels om de ‘glitter & glamour’ van Bollywood te proeven. Tegelijkertijd zullen de meiden worden gecast voor enkele filmproducties. Ook staat bijvoorbeeld het meelopen in een opvangtehuis op het programma ter bewustwording aan de maatschappelijke kant in een prille artistieke carriere van deze enthiousaste jongeren.

De groep bestaat deze keer uit o.a Kirtie Ramdas (ex-presentratrice OHM, FunX) en Anjani Biere (elite-artiest Sanoja Casting). Opmerkelijk is de deelname van Kitty Nuissl (55), die zichzelf uitdaagt de cursus ook af te ronden en in Nederland nog steeds volop actief is in de Indiase dans. De deelnemers van de Bollywood Crash Course IV treden dit jaar op als ambassadeurs van stichting Vrindavan dat zich inzet voor weesmeisjes in Vrindavan.

20 REACTIES

 1. lijkt me wel leuk,
  maae jammer dat er geen foto ’s bijstaan van de fotoshoot…
  maarja ook weer eens iets anders.

  …..

 2. Ook al weet ik dat ik niet kan meedoen,, wens ik de meiden die er wel aan meedoen veel succes en have FUN !! ๐Ÿ™‚

 3. lijkt me leuk maar die vrouw van 55 moet sekers een goede conditie hebben en lef ik vind dat wel tof echt gaaf man

 4. Ga D4tli doe mee, wie kan jou nou tegenhouden.. ๐Ÿ˜€ (tha they that a they tat) wuahahha
  Ik wist wel dat ik jou hier kon terugvinden > waar anders..

  Bollywood freak…:D

  Gaan we vanavond nog film kijken..?

 5. @ Imran

  ๐Ÿ˜€ Of course :D:D ( Dig Tha Dig Dig They ) ๐Ÿ˜› Vanavond.. Kom maar naar mij dan kunnen we film kijken ๐Ÿ˜› …

  @ Sweetu

  Doe maar de groeten aan je vriendin als je haar nog spreekt :P:P

  Groetjes,
  D4tli ๐Ÿ˜€

 6. […] 9 Bollywood Crash Course cursisten die op 7 oktober naar India vertrokken, zijn afgelopen week weer ontvangen op luchthaven Schiphol. Anjani Biere, Rajshri Ramman, Poernima […]

 7. He hallo jongensgroep,geef je op want er staat een uitdaging te wachten.Het is super om met een meidengroep te dansen.je weet maar
  nooit,dansen met bollywoodsterren,succes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.