Karan Johar maakt homosexualiteit bespreekbaar

Bollywood - Karan JoharEén van de onderwerpen die Karan Johar bespreekt in zijn TV-programma ‘Koffee With Karan’ is homosexualiteit. Maar nu wil Karan dit onderwerp ook terug laten komen in zijn films. Hij is van mening dat dit onderwerp bespreekbaar moet zijn, zowel in een tv-programma als in een film. Daarom is hij bezig met het regisseren van een Bollywoodfilm hierover en heeft Bollywood acteur Saif Ali Khan gevraagd voor de hoofdrol.

Saif ging in eerste instantie meteen akkoord, maar toen hij hoorde dat hij een homosexueel zou spelen, heeft hij alsnog geweigerd. Karan heeft nu de Bollywood hunk John Abraham gevraagd voor deze rol. John heeft aangegeven dat hij dit een moeilijke beslissing vindt en hierover goed moet nadenken. Ondertussen zoekt Karan verder naar een enthousiaste acteur.

96 REACTIES

 1. Hahahahaha succes, in india vonden ze een prachtige film als KANK al te ver gaan. Hij moet gewoon zeggen wat iedereen al weet sinds we karan kennen: dat ie homo is. Niks mis mee, gewoon jezelf zijn, ik weet het, het is in india maar ontkennen heeft ook zn grenzen. Kijk als je niet zo op een homo lijkt, kan je het nog ontkennen, maar ja in dit geval helaas.

  Veel succes karan, zal je extreem nodig hebben.

 2. Er wordt wel heel grappig gezegd, dat het voor de mensen in India te ver gaat, maar sorry hoor, voor de Suri’s in NL gaat het ook te ver. Denk maar aan de oudere generatie, voor hen is het taboe, maar voor de jongeren is het de normaalste zaak van de wereld.

  Of je nu homo, bi of hetero bent, is jou leven, jou lichaam waar jij de baas over bent, dus ga vooral je gang1

  Het is gewoon een durf als je ervoor uit durft te komen, en ik heb er respect voor.

  Zelf ben ik een dame en gelukkig getrouwd met een heer.

 3. doe NORMAAAL!!! DIT GAAT TE VER.. sowiesO IS HIJ EEN HOMO.. maar ga geen film erover maken,, te GOOR!!!

 4. hhahaha..hmmmmm
  interessant.

  k vind het wel goed van hem dat hy films durft te maken over zulke onderwerpen. je kunt namelijk moeilijk blijven hangen in de zooo voorspelbare liefdesfilms.
  en het is heel goed van hem dat hy deze stap zet,, want zoals goa al zei,,het zal wel moeilijk worden, en vele mensen zullen het niet accepteren. mja..het hoort erby he.

 5. is karan single? misschien is hij zelf wel homo vandaar dat hij uit de closet hiermee wilt komen hahahhhahaa.
  nee joh ik heb respect voor homo’s lesbo’s enz. je kan er gewoon niks aan doen is mijn mening, als je op dezelfde sexse valt.

 6. hahaha lol, dit moet ik echt zien! 2 mannen die in elkaars nek hijgen, ik denk niet dat er zoenscenes zullen zijn 😀

 7. Het wordt een regelrechte flop.
  Kom op zeg! Dat de acteurs al twijfelen zegt genoeg.
  KANK idd vonden de meeste al te ver gaan, en homosexualiteit is en blijft een taboe in onze cultuur.

 8. er is toch niks mis mee als iemand homo is, vind het juist heel leuk. Karan je doet het goed ga zo door.

  En ik ben benieuwd over die nieuwe film,
  ga hem zeker kijken!!!

 9. haha karan is 1 homo is beter dat hij der zelf in moet gaan spelen en als john het accepteerd ken k hem niej meer

 10. karan je gaat nu egt te ver, deze film gaat zkr een groot flop worden in india, kank ging al te ver :S , ben benieuwd wat john gaat doen 😛

 11. GEWELDIG! Ik ken heel veel homos die nog niet eens uit de kast zijn gekomen! Echt zielig voor hun dat zij niet echt kunnen leven zoals zij willen!

  mensen die ertegen zijn moeten hun commentaar maar voor zich houden! Want zij kennen geen homos enzo en zij begrijpen ook niet hoe zij zo moeten lijden voor families enz!

  Hoop dat jouw film een succes gaat worden! 😉

  xxxx

 12. waarom speelt hij die rol zelf niet!!!!!
  zal helemaal geen moeite hebben om zich zelf te
  laten tonen wat hij zelf is.

 13. Wel sorry maar ik heb een vraag hoe weten jullie dat KJ een homo is??

  Omdat hij zo praat of heeft hij dat zelf gezegd??

  In ieder geval ik vind het wel goed dat hij zo’n film wilt maken!!

  Meer heb ik niet te zegge alleen maar SUCCES!

  You’ll need it!!

  Ah ja mss moet hij twee onbekend acteurs nemen want ik zie egt niet welk bekende acteur die aan die rol past!

  Maar KJ good luck!!

  xx

 14. hij moet het zelf weten. Ik heb er niks tegen. Het zal wel leuk zijn eindelijk iets anders dan die dome liefdes verhalen.

 15. oke dat vindt ik erg dom van karan hij moet liever romantische film maken ,dan zelf als een homo vertonen.echt zielig voor karan dat hij met dit film wilt komen dom zeg

 16. Als niemand wil die rol spelen ,doet SRK het wel voor hem.SRK doet alles voor hem “maar dan ook alles”

 17. sorry hoor ma ik vind dat ze te vergaan homo kom op zeg indians films en dan ook nog over homo’s wrm speld hij die rol niet pas goed bij heb want ik vind dat hij zelf homo is

 18. hoe heet dat model van bmw in de film partner wanneer dat katrina kaif met govinda in die wit bmw ,, dat is echt mooi ,, weet iemand welk model dat is ,,?

 19. HEY DEAR FRIENDS!!!

  LAILA AND DINA HRITIKS FAN, I HAVE RESPECT TO BOTH OF U.

  RESPECT AN ALEBIJ ZEG AN JULLIE MEINING, WANT HIJ ISSSSSSSSSSSS FILM MAKER, MAAKT NIET UIT DAT HIJ HOMO OF FOTEVER IS.
  MISCHIEN HIJ HEEFT IETS ANDERS BEDACHT OM WERELD TE VERRASEN. WANT ALLE FILMS ZIJN SAAI GEWORDEN MAN, ALTIJD HET ZELFDE VERHAAL OF COPIE OF SHOLAY 1, 2 3, OF KRISH 1,2 ,3 ECHT HEBBEN ZE HELEMAAL GEEN STORY MEER ZEG, MAAR JA IK KAN NIKS OF WIJ KAN NIKS AN DOEN MAAR INDERDAAT IEDEREEN MOET EIGEN MEINING TE ZEGEN DUS IK BEN WEL OOK BENEUWD, ZULLEN WIJ ZIEN MENSEN. STEL DAT HIJ HOMOO IS EN? HET IS TOCH ZIJN LEVEN NIET VAN ONS?
  DUSSSSS JA IK WENS AN KARAN JOHAR VEEL SUCCESS IK HOPE DAT WORDT LEUKE FILM WANT HIJ MAAKT SUPPER FILMS
  FIJNE AVOND FRIENDS

  MVG SHABNAAM

 20. Mensen…homoseksualiteit is een hormonale afwijking in je lichaam..daar kun je helaas zelf niks aan doen. Als hij dat is..is dat zijn eigen zaak. Bovendien..het mag dan wel zo zijn dat homoseksualiteit taboe is..maar ondertussen zijn er genoeg homonachtclubs in Mumbai..als er zulke clubs in India te vinden zijn…waarom moet het dan niet bespreekbaar zijn??

 21. Het zou beter zijn dat hij een film over lesbiennes maakt!!!
  Veel mooier om te zien :p met veel sexscènes enzo!!! Daarvoor zou hij rap een goeie actrice vinden nl. Mallika :p
  Jam jam

 22. Hopelijk komt hij dan ook gelijk uit the closet …zou geweldige promotie zijn voor zijn film
  voel weer een rel opkomen maar ach alles is beter dan die misselijkmakende zogenaamde neverending lovestory’s waar ze allemaal in een sari door een bloemenveld rennen

 23. ik ben het met paco eens ik vind niet dat karan zo’n film moet maken en als hij dat toch doet hoop ik niet dat er een van de acteur waar ik fan van ben.
  en ik zou die film niet willen zien.

  sorry mense maar is mijn mening.

 24. Roya je hebt helemaal gelijk maar,

  Ik weet niet maar hij maakt het bespreekbaar, maar wrm moet hij er dan meteen een film overmaken????dan vind ik ook dat hij iemand moet kiezen die het met hem eens is en misschien ook wel homo.
  maar geen Saif & John je snapt denk ik wel dat,dat een beetje dom van hem is. Maar verder vind ik het wel goed wat hij doet want hij laat zien dat een homo lesbo zijn helemaal niet erg is als we zo reageren eal gatver denk je dat mensen die dat zijn hun daardoor makkelijker voelen ik denk het niet drm moeten we die mensen juist steunen Respect voor die mensen

 25. Goedenmiddag,

  Pinto en Sanjay ik heb vaker van anderen gehoord dat SRK alles voor KJ doet, maar waarom ? Een goede vriend van mijn, Rahil heeft mij onlangs verteld, toen SRK in Londen voor z’n hernia geopereerd moest worden was KJ de eerste persoon bij hem, toen hij weer bijkwam van de narcose. Mensen hebben hun ook tijdens het opname van KGKG samen hand in hand gezien.

  Wat waar of wat niet waar is hou mij ten goede, ik heb het niet gezien. Ik mail dit omdat ik het alleen hebt vernomen van mensen. Dus lieve mensen lees mijn mailtje heel goed voordat jullie gaat reageren a.u.b.

  MVG

  Rahat

 26. Roja

  Ik ben het met je eens,
  aan de andere kant is het een taboe en de andere kant nodigden (vroeger of nu nog steeds) mensen ze uit als er een kindje werd geboren om te dansen ofzo.
  Ik denk niet dat Karan een homo is, tenzij hij het gezegd heeft.
  En het is maar een film zo erg is het niet dat je een film maakt over homo’s. Alleen hoop ik dat John niet zo’n rol neemt.
  Er is ook al een film geweest van meisjes ‘Girlfriend’.

 27. hmmmm baapre ditt gaat well een beetje verr jah ,
  nou ik zeg nie veel maar tot nu toe heeft hij de beste films gemaakt en ik vind alle films van hem super leuk en vooral kank vond ik echt een hele goeie film, mijn mening
  En hij heeft altijd hele goeie Starcast in zijn films dus je weet maar nooit welke goeie stars we in deze film te zien krijgen

  Nou KJ veel succes !!

 28. wel goed van hem maar denk niet dat het een succes word net als nishab in india zijn deze onderwerpen niet echt popu
  maar veeel geluk

 29. Chill out!

  Leef en laat leven! Laten we afwachten wat er zal gebeuren. Zolang de film een educatieve karakter krijgt vind ik dat wel best. Er gaan elke dag te veel mensen dood aan AIDS. Als de film kan bijdragen om verspreiding van deze ziekte in te perken, zal deze zeker een mijlpaal in India en de rest van de wereld zijn.

  after all, Life Is Too Precious!

 30. Het moet toch kunnen. De reacties die ik gelezen heb, zijn anders ook best ouderwets. India zal er moeite mee hebben misschien, maar eerst moeten de suri’s erover heen zien te komen.
  Het is een film, dus waarom zou het niet kunnen. En het is ook realiteit. Go Karan.
  Een man met 2 vrouwen kan wel, maar homo niet……………nou kom op we leven toch niet in de 16de eeuw.

  Succes

 31. goed dat hij john dervoor heeft gevraagd.want John is nou eenmaal een homo. Dat vind ik.zijn manier van praten en doen gewoon.en hij lijkt er ook sprkend op JOHN IS HOMO.accepteer het nou maar john HOMO

 32. Rahat,u heb gelijk.Dat Mensen hebben hun ook tijdens het opname van KGKG samen hand in hand gezien.Ze spelen met potke vet.

 33. Rahat en Pinto,

  In het begin vond ik het ook vreemd. 2 mannen die hand in hand lopen, maar dit schijnt in niet westerse landen heel normaal te zijn. Ik heb het zelf tijdens mijn doorreis in India moeten aanzien.

 34. wahahahahah domme idee john abraham word hiermee afgekraakt door de vrouwelijke fans.

  en wrm is karan zo geintereseerd in homos?

 35. Goedmemorgen,

  Bollywoodfan, inderdaad leven wij niet in 16 de eeuw maar als ik om meheen kijkt en bij mij thuis en familie dan heb ik wel het iedee dat wij in de middeleeuw leven.
  En waarom zeg ik dat bijna iedereen met een hoofdeksel,als je op de markt loopt mensen met burka’s of het een vrouw is of een man God mag weten. En heb je op TV West gezien dat er zoveel HOMO moslim jongens zijn bekeerd omdat het niet mag volgens de Islam. En als je in een moslim land woont en je bent van de verkeerde kant wordt je afgemaakt, volgens de cijfers van Amnestie mensenrechten is het aantal doden in die landen schrikbarend. IK heb zelf meegemaakt hoe mijn neef niet geacepteerd werd en hij werd door de familie verbannen uiteindelijk heeft hij vorig jaar zelfmoord gepleegd hij was maar 24 jaar jong.
  Voor mij iedee, mag hij echt een film verfilmen over deze zeer spraakmakend en naar religie en cultuur verbonden onderwerp.
  Dames en heren laten wij niet zo schijnheilig zijn want in ieder’s familie komt het voor al wil je wegdrukken het is een aangeboren probleem. Anders moest ALLAH ons perfect heb-
  ben geschapen Toch ?

  Dus Bollywoodfan, jij bent fantastisch en bovendien jij hebt weer gelijk, jij denk heel goed na voordat jij watmailt.

  mvg

  Rahat

 36. dat is ook in oosterse landen normaal, ze zijn daar veel dichterbij omgaand met elkaar dan hier in de westerse landen…. en dan zijn ze daar echt nie meteen homo ofz… maar die film…..

 37. @ Rahat.

  Het is heel erg dat jouw familie jouw neef niet heeft geacceoteerd. Mij maatk het niks uit of hij er een film over maakt of niet. Maar ik heb een vraagje voor jou RAhat. Ben je Moslim of niet?


  FF offtopic. Er zijn nu wel heel veel mensen die S heten toevallig. Ga een eigen nick bedenken ik heet S. & ik weet ander hebben met streepje of zonder iets maar ik ben de ENIGE ECHTE S.

  Gr,

  S.

 38. Rahat,

  ik wel ff wat kwijt

  ben je een priester ofzo?
  (ik wil je niet booz maken maar ik wil alleen mijn meining kwijt)

  je doet als een meester goedzo die goedzo die
  come on iedereen geeft zijn eigen mening en van mij krijgt eigenlijk iedereen een compilimentje
  dat ze teminste hun mening durven te schrijven
  misschien moet je het wat laten zakken

  blijf kalm word vooral niet booz accepteer het als een tip!:P

 39. Ik praat helemaal niet slecht over moslim’s, waarom zou ik –
  alleen heb ik gemaild dat wij een beetje openlijker moeten zijn zodat er bepaalde onderwerpen bespreekbaar kunnen worden.Ik respecteer iedereen dat weet jij langzamerhand ook. En ik haat geen moslim’s anders moet ik thuis iedereen haten,alleen weet iedereen dat , wat op mijn zit ligt op mijn lippen. Ik maak van mijn hart geen moordkuil, alles en ook alles is bespreekbaar.

  MVG

  Rahat

 40. S
  Heb ik wat verkeerds gezegd? Ik heb alleen de feiten op tafel gezet omdat ons van zo dichtbij is overkomen.Verder heb ik helemaal niet slecht bedoeld. Men moet dan echt goed
  lezen ik heb alleen wat van ons in de familie verteld en van Amnestie Intern. Mensenrechten waar ik lid van ben en ook heel veel voor de org. doet zo doende weet ik heel veel wat op de wereld gebeurd en zich afspeeld.
  Met andere woorden hou mij ten goede en begrijpt het een beetje a.u.b.

  MVG

  Rahat

 41. Hey Dina Hrithik Fan,

  😀

  Het is lang geleden dat ik hier nog op dit forum ben geweest :p
  Ik had het redelijk druk vandaar.
  Hoe gaat het eigenlijk nog met jou?

  Wel ja, ik zou toch liever een lesbische film zien dan een homofilm 🙂 => bah
  Vrouwen kunnen dat veel beter en hebben meer gevoel (meer passie) 🙂

  Maar ik bewonder die gast wel omdat hij zo’n film dúrft te maken en zeker in India.

  Greetzzz

 42. Naamloos, Ik ben geen meester zo capabel ben ik weer niet ik ben maar een simpel mens, maar ik vond het wel grappig.
  Zoals je weet heb ik al eerder gemaild ik wordt nooit boos het enige wie mij zo ver kan krijgen als iemand mijn moeder neerhaald.Omdat ik alle moeder’s van de wereld respecteerd want zonder hun waren wij niet op de wereld en konden wij ook nu niet samen communiceren. Ik ben blij dat iedereen zijn /haar mening geeft het is niks mis mee en ik durf mijn mening ook te mailen dat is inmiddels bekend bij jullie en van jullie waardeer ik ook van harte. Verder als ik wat leuks leest geef ik ten oprechte mijn complimentje en niet om iemand anders neertehalen helemaal niet. Naamloos wij hebben zo veel keren gemaild eerlijk zeggen heb ik iemand ooit beledigd noooooit.

  mvg

  Rahat

 43. Bolly-fan, Wat een rare opmerking ik haat niemand en GEEN haat gevoelens over iemand’s geloof. Zodra er over onze geloof wordt gediscuseerd krijg je gelijk zulke onterechte opmerking haat je moslims ? WEET je wat HAAT betekend dat zal ik nooit gebruiken. En stel je eens voor he als ik zo was, wat dan zou jij mij dan vermoorden ? omdat ik een ander denk patroon hebt moet ik dood is dat niet goedkoop?
  Ik heb jou altijd complimenteerd voor je goede reacties zo wil ik het ook houden a.u.b.

  Nog iets uit moslim landen vluchten moslims van zijn eigen mensen een recente voorbeeld de Taliban’s zij moslims die vermoorden afghanen die ook moslims zijn doe jij wat er – ? aan? nee hoor, men heeft niks gedaan, men zijn gevlucht omdat men bang is, voor zijn eigen mensen, hier zitten ze veilig. Zo Zie Je Maar.

  MVG

  Rahat

 44. Bolly_fan, Naamloos en S

  Wat boeit het nou of Rahat een moslim is? Hij geeft toch gewoon een mening..

  Rahat,

  Homoseksualiteit wordt niet alleen door de Islam verboden maar door de Jodendom ook en de Christendom ook.
  Homoseksualiteit is gewoonweg tegen de natuur in..helaas kun je er als homozijnde niks aan doen omdat het in sommige gevallen genetisch is..maar in de meeste gevallen gewoon een hormonale afwijking.Wat men daaraan kan doen volgens deze drie godsdiensten…weet ik niet. Maar dat jij zegt dat de Islam alleen tegen homo’s is..en dat we met z’n allen in de Middeleeuwen leven vind ik bullshit.
  Hitler vervolgde homo’s ook…wat kun je daar op zeggen??…homoseksualiteit wordt door zoveel mensen afgewezen..ongeacht hun religie..je kunt er gewoon niks aan doen! Trouwens..we leven hier in NL in een zeer atheistische land..kortom..bijna alles mag! Volens mij ben jij daar nu te gewend aan.
  Bovendien..ik vind het heel erg wat er met jouw neef is gebeurd..mijn oprechte medeleven..maar zelfmoord is volgens mij een nog grotere zonde dan homoseksualiteit! Iemand die zelfmoord pleegt..heeft geen geloof en vertrouwen in God en is vooral een zwakkeling, sorry dat ik dat zo zeg. Maar ik vind zelfmoord echt een egoistische daad!

 45. rahat oke dat had ik niet moeten zeggen en dat spijt me.
  hopelijk kun je het me vergeven

  ik zei dat om dat zo leek.
  als ik zo jou andere verhalen lees dan denk ik aan iemand met een goed verstand en je reacties zijn heel goed maar alleen dt viel me een beeetje anders op. het spijt me

  en ookal ben je geen moslim ik zou je nog steeds respecteren en als me familie lid zien als ik zou iedereen reacties lees dan denk ik waarom maken we ruzie om bepaalde onderwerpen die helemaal nergens opslaan en we halen er ook nog eens andere dingen bij (islam)

  dat krijg je bij dit soorten onderwerpen
  niet dat ik het erg vindt het is juist goed dat iedreen zegt wat ik denk en ook dan voorbeelden geeft

  en ja haat is een groot woord

  roya denkt ook dat ik een hekel aan haar hebt maar dat is niet zo
  we zijn het niet eens met elkaaar.

  maar dat betekent niet dat we elkaar niet kunnen respecteren

  beslama

  sara

  hopelijk kun je het me vergeven als je boos bent

 46. @ Rahat heb je het tegen mij?
  Ik zei niks verkeerds over jouw :S
  kijk maar (als je het tegen mij hebt)

  S.
  14 Aug 2007 om 5:20 pm
  @ Rahat.

  Het is heel erg dat jouw familie jouw neef niet heeft geacceoteerd. Mij maatk het niks uit of hij er een film over maakt of niet. Maar ik heb een vraagje voor jou RAhat. Ben je Moslim of niet?


  FF offtopic. Er zijn nu wel heel veel mensen die S heten toevallig. Ga een eigen nick bedenken ik heet S. & ik weet ander hebben met streepje of zonder iets maar ik ben de ENIGE ECHTE S.

  Gr,

  S.

  @ Roya.
  Ik vroeg wat aan hem. Het maakt mij niet uit of hij Moslim in of niet ik vroeg iets. een doodnormale vraag .( als je het over mij hebt S.)

  Andere S’en ga een andere nick zoeken ik ben de einige echte S.

 47. Idd, iemand die homo is kan er idd niet altijd veel aandoen.
  Hier in België is er een dorp (in Antwerpen dacht ik) waar men heeft ontdekt dat de jongetjes vrouwelijke trekjes krijgen en dus later homo worden. Dit zou te maken hebben door de hoeveelheid lood die daar in de bodem opgeslagen ligt.
  Wel ja, ik was er ook van verrast, maar een te hoge concentratie van lood nog een andere stof ook (waarvan ik de naam vergeten ben) zou iets genetisch veranderen in het lichaam van die geboren jongetjes wat leidt tot homoseksualiteit.

  Greetzzz

 48. Goedenmorgen,

  Bedankt jullie allemaal en boos dat wordt ik toch nooit ?

  Roya, ik weet dat geen enkele geloof homoseksualiteit accep-
  teerd maar in het westen kan je nog vrijuit komen. Zelfs
  trouwen kan in sommige landen. Maar in andere landen vooral Aziatischelanden is nog steeds een taboe.

  Bolly_fan jou mening waardeer ik ook en mocht er zijn dat ik ook wat hebt uitgelaten dat jouw heeft gekrenkt het spijt mij zeer.

  Misschien, stop ik ook met mailtjes te versturen. Ik heb al die tijden eerlijk mijn mening gegeven nooit uitgescholden of beledigd ook nooit grotemond gegeven. Ik heb zelf diverse mensen e.e.a. verbeterd en aangemoedigd om te blijven mailen en communiceren zodat hun Nederlands ook beterd van wordt, want het is een zeer moeilijke taal.
  Ik weet dat het bij velen niet gewaardeerd word, Rahat zal
  bij deze jullie niet meer lastig vallen.

  -S en S bedankt.

  MVG

  Rahat

 49. Roya, iemand bestempelen als zwakkeling wat kan je doen als jou naaste niks van jouw wilt weten , en als je bent verstoten en eenzaam bent. Kijk dat jij sterk bent en dat jij nooit zal doen wat mij neef gedaan heeft oke. Ik wist het ook nooit van mijn neef dat hoore ik heel laat anders had ik hem altij bijgestaan. Ik hoop het niet in mijn stoutste dromen, dat het bij jou gebeurd van wie jij houd.

  Wij zijn ZWAKKEINGEN nog maals bedankt voor deze mooie en aardige opmerking, het gaat je goed.

  Rahat

 50. Ghandi Lover,

  maar een te hoge concentratie van lood nog een andere stof ook (waarvan ik de naam vergeten ben) zou iets genetisch veranderen in het lichaam van die geboren jongetjes wat leidt tot homoseksualiteit.

  Meen je dat nou serieus? Jezus..wat raar zeg!

 51. S.

  Sorry..volgens mij heb ik het verkeerd begrepen.
  Ik dacht dat zijn mening in verband werd gebracht met zijn geloof.

 52. Karan Johar zal niet de eerste zijn die een film over homo’s maakt. Een jaar of twee geleden is dit onderwerp ook ter sprake gekomen in de film MY BROTHER NIKHIL. Een hele goede film waarin zowel homoseksualiteit als AIDS op de juiste manier zijn besproken. Geen seks, geen drama, maar toch heel emotioneel. Het schijnt ook gebaseerd te zijn op een waargebeurd verhaal in Goa in de jaren 80, toen mensen met AIDS werden verbannen. Het mooiste van die film is dat het ook niet suggereert dat de AIDS het gevolg is geweest van zijn homoseksualiteit, dat wordt in het midden gelaten. (We zouden allemaal moeten weten dat er meerdere redenen kunnen zijn om HIV te worden, waaronder injecties/bloedtranfusies.)

  Al met al zeker een aanrader voor mensen die vinden dat we nog in de 16e eeuw leven en films over homo’s nooit worden geaccepteerd etc etc. Deze film was genomineerd in verschillende Awards, heeft meerdere prijzen gewonnen op diverse filmfestivals en is dus gewoon een goede film. Ja een grote kaskraker is het niet geworden, omdat mensen altijd liever naar een standaard love story willen kijken dan naar een serieuze film. Maar er zijn zeker geen rellen e.d. geweest toen de film werd gedraaid en dat komt door de manier waarop het was gemaakt: zonder een mening, zonder dat werd geprobeerd mensen ergens toe te dwingen. Het enige waar het om draaide was acceptatie van de medemens.

  Trouwens was het Sanjay Suri die de homo speelde en Juhi Chawla zijn zus. Zijn vriend was een minder bekende acteur.

  Terug op Karan Johar, ik betwijfel of hij er een serieuze film over kan maken, aangezien hij in zijn meeste films en voor de camera homo’s vooral belachelijk maakt, wanneer hij het over hen heeft.

 53. Rahat,

  Roya, iemand bestempelen als zwakkeling wat kan je doen als jou naaste niks van jouw wilt weten , en als je bent verstoten en eenzaam bent???

  VERTROUWEN HEBBEN IN GOD!!!! Als er een deur voor je wordt gesloten..opent God ergens een raam voor je. Er is altijd wel een uitweg..maar zeker niet zelfmoord! Bovendien..volgens de Koran beland je in de hel als je zelfmoord pleegt..en is dat nou beter???
  Het lijkt me verschrikkelijk om in zo een situatie te zitten Rahat..en ik zeg ook..mijn oprechte medeleven! Maar ik zelf heb ook hele nare dingen in mijn leven meegemaakt..waardoor ik letterlijk emotioneel kapot was. Zo erg dat ik geen zin had in het leven. Maar ik heb geprobeerd mezelf sterk te houden..want het is niet het einde van de wereld. Er zijn zoveel mensen die pijn lijden en die in een verschrikkelijke situatie zitten..denk eens b.v. aan jonge meisjes in arme landen die op straat door hun ouders worden achtergelaten omdat ze het financieel niet goed hebben..en daardoor in de prostitutie belanden.
  Er zijn echt wel ergere situaties!

  En Rahat..ik krijg nou geen hoogte van je..

  Wij zijn ZWAKKEINGEN nog maals bedankt voor deze mooie en aardige opmerking, het gaat je goed.

  Bedoel je dit nou sarcastisch?

 54. rahat

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  als jij stopt met je mening hier geven dan is er geen bal aan want ik vind dat jij heel erg op me broer lijkt qua taal en al die reacties die je geeft

  pleasssssssssss niet stoppen

  en roya het zou fijn zijn als je je excuus aan biedt aan hem (NIET OMDAT IK WIL DAT HIJ BLIJFT)

  omdat het nergens opslaat wat jij hebt geschreven

 55. @ Gandhi lover,

  Hei ja alles gaat goed met me en met jou?

  Ben je aan te werken?

  Welkom terug!

  Dina

  x

 56. Bolly_fan,

  Rot op..bemoei met je eigen zaken. Ik bied mijn excuses aan als het nodig is..en niet omdat jij het wilt! Wie denk je wel niet dat je bent?? Bovendien..het is gewoon een feit wat ik heb geschreven. Get a Life Bollyfan!

 57. roya

  ga weg joh weet je wle wat je hebt geschreven doe effe normaal man
  met je ga een leven zoeken

  Roya
  15 Aug 2007 om 9:37 am
  Bolly_fan, Naamloos en S

  Wat boeit het nou of Rahat een moslim is? Hij geeft toch gewoon een mening..

  Rahat,

  Homoseksualiteit wordt niet alleen door de Islam verboden maar door de Jodendom ook en de Christendom ook.
  Homoseksualiteit is gewoonweg tegen de natuur in..helaas kun je er als homozijnde niks aan doen omdat het in sommige gevallen genetisch is..maar in de meeste gevallen gewoon een hormonale afwijking.Wat men daaraan kan doen volgens deze drie godsdiensten…weet ik niet. Maar dat jij zegt dat de Islam alleen tegen homo’s is..en dat we met z’n allen in de Middeleeuwen leven vind ik bullshit.
  Hitler vervolgde homo’s ook…wat kun je daar op zeggen??…homoseksualiteit wordt door zoveel mensen afgewezen..ongeacht hun religie..je kunt er gewoon niks aan doen! Trouwens..we leven hier in NL in een zeer atheistische land..kortom..bijna alles mag! Volens mij ben jij daar nu te gewend aan.
  Bovendien..ik vind het heel erg wat er met jouw neef is gebeurd..mijn oprechte medeleven..maar zelfmoord is volgens mij een nog grotere zonde dan homoseksualiteit! Iemand die zelfmoord pleegt..heeft geen geloof en vertrouwen in God en is vooral een zwakkeling, sorry dat ik dat zo zeg. Maar ik vind zelfmoord echt een egoistische daad!

  noem jij dit normaal wat je hebt gescreven
  en trouwens jij bemoeit zich ook met iedreen dus GA ME NOU NIET VERTELLEN WAT IK MOET DOEN

  GET A LIFE ROYA

 58. ejh bolly-fan… je bent best cool dat je voor je geloof opkomt( als ik dat goed zie) maar goed… mijn mening dus laat mij!!

 59. @ Rahat

  ik ga het nu ook eerlijk zeggen
  je heb wel een keer iemand beledigd
  en dat was ik
  weet je nog die ruzie
  teruglezen Bips en John uitelkaar?

 60. @ Roya

  ik heb tog helemaal nix gezegd over zijn geloof en ik mijn reactie sgrijf ik tog ook dat ik waardeer dat hij zijn mening geeft
  wat heb ik dan verkeerd gedaan?????
  stuur me A.U.B uitleg

 61. @ Dina Hrithik Fan

  Dank u voor de hartelijke verwelkoming :d

  Wel, eigenlijk ben ik lang op reis geweest 🙂

  Ik heb nog vakantie tot eind september.

  Ik studeer nog.

  Groetjes -X- Domien (is mijn echte naam)

 62. @ Roya

  Ja, ik meen dat. Men heeft het bij ons op het nieuws gezegd en nog in een andere reportage ook!

  **hoge concentratie van lood EN nog een andere stof ook **

  Srry, khad blijkbaar die ‘EN’ vergeten bij te vermelden 😀

  De mens zelf zou de oorzaak zijn (in die streek toch)!

  @Rahat

  Ik heb echt BIG BIG BIG… RESPECT VOOR JOU HOOR!!!
  Toen ik las dat je neef zelfmoord heeft gepleegd kreeg ik echt zo’n koud gevoel over mijn lichaam! Mijn innige deelneming!!!
  Ik ben nu niet-moslim, maar ik vind alles wat je gezegd hebt zo wijs en verstandig!!! Jij bent echt een moderne en breeddenkende persoon en dat waardeer ik enorm!

  Greetz Gandhi Lover

 63. Goedemorgen,

  Ik dank u zeer dat u mij zo hoog waardeerd maar het is ook weederzijds. Verder alles wat u van plan bent om te doen van nu af en in de toekomst wenst ik u heel veel geluk en gezondheid. GOD zult u behoeden , bovendien hebt u mijn zegen en dan kan er niks fout gaan.

  Uw gewaardeerde,

  Rahat

 64. Ik vind dat echt nergens opslaan
  John zal de fans kwijt raken vooral de meisjes.
  Ik hoop dat hij het niet aanneemt
  En van Karan had ik niet verwacht van zo’n film

 65. Best Sansay,
  Waarom geef je zo af op SRK, een beetje jaloers op hem?????? Ja he.
  Heel veel sterkte met je jaloezie.

 66. Beste Rahat,
  Mijn complimenten aan u.

  Verder een kleinigheidje: je druft voor je mening uit te komen
  op een zeer nette manier, aub je je niet verontschuldigen, deze
  mensen kunnen naar alle waarschijnlijk niet goed lezen en zijn
  duidelijk niet op de hoogte van wat er allemaal in de wereld
  zich afspeeld.

  gr.
  mea

 67. :Pik snap het niet
  is hij een homo;
  als dat zo is kan hij beter zelf in die flim spelen:-)

 68. hij gaat tog nie srk vragen
  als srk dat akkorrd gaat haat ik hem (tog nog steeds niet)

 69. John is uiteindelijk akkoord gegaan, Dostana is echt een leuke film en volgens mij is Karan Johar zelf gay, vandaar die interesse!! :D, hij ziet er ook als een gay uit!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.