Amitabh Bachchan promoot kookboek

amitabh en kookboek‘Recipes for Success’ is een kookboek met daarin de favoriete gerechten van bekende en beroemde Indiërs. Daarnaast wordt in dit boek ook gesproken over de visie van het leven, gezien door de ogen van deze beroemde Indiërs. Met dit boek wil de schrijfster, Aarti Kochhar, een boodschap meegeven aan de jeugd van tegenwoordig.

De promotie van dit boek is groots aangepakt. Mega Bollywood acteur Amitabh Bachchan heeft namelijk de promotie voor dit boek gedaan. Ook zijn favoriete gerecht is te vinden in dit boek. “Wij hebben allemaal een ‘normale’ smaak, net als jullie. De meesten mensen zien ons als helden, heldinnen, maar ook wij houden van de Indiase keuken”, aldus Amitabh Bachchan. Hieronder is een klein deel van de persconferentie te zien ter bekendmaking van het boek “Recipes for Success”.

9 REACTIES

  1. Quote:

    “Daarnaast wordt in dit boek ook gesproken over de visie van het leven, gezien door de ogen van deze beroemde Indiërs.”

    Ben wel benieuwd naar hun visie aangezien ze allemaal uit hun maat groeien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.