Heeft Shilpa een relatie-breuk veroorzaakt?

Bollywood hottie Shilpa en RajDe winnares van de reality tv-show ‘Celebrity Big Brother’, actrice Shilpa Shetty, wordt er van beschuldigd dat zij de oorzaak is van een relatie-breuk. Volgens het roddelblad ‘News of the World’ beweert de 25-jarige Kavita Kundra dat er iets gaande is tussen Bollywood hottie Shilpa en haar man, de regisseur Raj. “Ons huwelijk heeft enkele obstakels meegemaakt, maar ik was er zeker van dat het weer helemaal zou goedkomen. Zeker voor ons pas geboren dochtertje.

Maar toen kwam Shilpa in beeld. Ineens veranderde mijn man Raj, en nu heeft hij een scheiding aangevraagd,” vertelt Kavita het roddelblad. Als reactie hierop zei Shilpa’s manager Dale Bhagwagar; “De twee zijn gewoon vrienden, hoe cliché dat ook klinkt. Raj is diegene die Shilpa heeft geholpen bij het op de markt brengen van haar parfume ‘Shilpa’. Dus logisch dat de twee samen zijn gezien in allerlei openbare gelegenheden. Daarnaast hebben de twee elkaar pas 4 maanden geleden ontmoet en toen was het huwelijk tussen Raj en Kavita al over.”

Bollywood regisseur Raj zelf heeft hier ook op gereageerd; “Wij zijn vrienden, maar onze relatie is zakelijk. Mijn huwelijk is 1 jaar geleden al beëindigd en dat had niets te maken met Shilpa”

32 REACTIES

 1. shilpa shetty denkt echt dat ze iets is dat ze tussen mensen hun relaties gaat komen!hinderlijk wijf.Hoogmoedig wijf.

  doei

 2. Misschien probeert regisseur Raj ze ex vrouw nog wat geld van hem af te troggelen :p

 3. woooww relax man..je weet nog niet eens wat er precies is gebeurt.
  ze zeggen toch dat ze gewoon vrienden zijn. en dat hun huwelijk voorbij is..hoeft toch nix met Shilpa te make te hebbe!!!!!!!!

 4. heey ik weet zeker ze heeft er niks mee te maken,watn missachien houd die man niet meer vanb haar en wilt die met shilpa betekend toch niet dat shilpha mee te maken heef techt he !!

 5. rare kreng
  ze moet niet zo tuttig doen jeetje mina!!!!!!
  ik haat haar echt!

  doei
  ciao

 6. ik vind dat mannen zich moeten inhouden het ligt niet altijd aan de vrouwen als deze man echt van zijn vrouw hield dan had hij haar voor niemand verlaten zo zijn vieze mannen

 7. Egt stom je gaat tog niet iemand anders z’n geluk bederven?
  Zo slecht moet je dan wel zijn om dat wel te doen.

 8. en als ze een relatie hadden..is het haar schuld toch niet! volgens mij is hij degene die getrouwd is!

 9. ik vind het eigelijk dat shilpa een kans verdient en trouwens de roddel krant kan heel veel leugens hallen dat is mijn mening bay ik geloof dat zij niet verkeert gedaan heeft…

 10. Jammer voor hun. Maar ik denkt niet dat Shilpa de oorzaak is.
  Maar wie is die Raj?????
  Iemand…….

 11. Het gaat dus net als in hollywood…
  net als bij brad pitt en angelina jolie enzz

  laat ze toch en je moet shilpa niet om die reden gaan haten.. :S
  als jullie zo doen lijken jullie wel net als westerlingen die zo bezig zijn met holly. jullie haten ook toch weer holly? Kap nou is ff ermee en denk logisch na. wij hindoes, bemoeien niet met onbekende mensen en shilpa kent ook ons niet en wij haar ook niet!!! er is geen enkel nut om haar te haten.

  peace outtzz!

 12. aan sweet_baby;;

  meisjee volgens mij moet je eff goed lezen hoor!
  Die man zelf zegt al dat hun huwelijk al een jaar geleden is beeindigd. Dan wat kan shilpa er mee te maken hebben?
  ben je gwn jaloers op der ofso?
  wie voelt zich nou hoogmoedig om s0o over haar te spreken..
  Pfff.. kak kind.

 13. HEYYYYY….. MENSEN, PRATEN JULLIE NIET ZO OVER ME PELLETJE JA..
  SHILPA IS MY HONNEPON…

  JULLIE ZIJN JALOERSSSSSS….:):)

 14. slaat nergens op ze heeft niets mee te maken denk ik raj’s vrouw wil haar allen beschulddigen messchien kunnen die 2 niet met elkaar opschieten drm ?

 15. Ik denk niet dat het Shilpa’s schuld is. Waarschijnlijk wilt die vrouw aandacht hebben en haar man in kwaad daglicht zetten. Dus maakt ze maar gebruik van Shilpa’s bekendheid.

 16. tszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  doe effe normaaal man als ze echt wel hun had uitelkaar gehaald had ze het gewooon gezegden by the way ik vind haar ook biet zo top maar ik weet zeker dat ze het niet heeft gedaan mensne kunne ook uitelkaar gaan vanwege de problemen die ze zelf hebben
  en shilpa is het dnek ik niet want ze hadden net eeen dochterje en dan komt shilpa in beeld kan die vrouw van hem niet iets dommers verzinnen

  bollywood_Fan Sofula
  Rajivie
  maijtrie

  ben het helemaal me tjullie eens

 17. Makkelijk om iemand anders de schuld te geven..
  De relatie tussen die Raj en zijn vrouw (ex) was al voorbij dus ik snap niet dat hierover geschreven moet worden! Lijkt wel de prive of story! Shilpa is goed bezig en dat waardeer ik van haar. Ga zo door meid!

 18. Ja volgens mij heeft Shilpa er niks mee te maken, want je leest zelf dat ze elkaar pas 4 maanden terug hebbe ontmoet en de man en vrouw’s relatie was al een jaar geleden beëindigd. Dus h0e kan shilpa er dan iets mee te maken hebben?

 19. jemig altijd denken ze dat een relatie breuk door vreemdgaan komt!

  ik denk dat shilpa er niks mee te maken heeft

 20. heey i love shilpa shetty en haar zzusje is pas een mop nou en ik wil niej dat ze zo over haar praatte ja………..groetje
  van bartt

 21. Helemaal eens met de mensen die vinden dat shilpha niet de schuld isj van dese breuk!!

  hij zegt zelf hun huwelijk was al 1 jaar geleden beeidigd& hij kent silpha pas 4 maanden!

 22. vage mensen hoor.

  was de pers erbij dat ze kunnen zeggen dat het door shilpa komt.

  triest hoor die pers.

  en voor S., ik geef je groot gelijk

 23. acht er is niks gebeurd ze wil een beetje aandacht hebben in de media
  mensen geloof mij zo zijn al die bollywood acteurs en actrices

 24. Pff is gwoon een roddel weer van de media
  en als het zo is denk nie dat het door Shilpa kwam

 25. Hallo misschien is dit ook eeb roddel ik bedoel over preity zinta wass ook een roddel! want dit geloof ik sdus echt niet die lieve shilpa kan niks gedaan hebben!

 26. Kiss je hebt gelijk het is een roddel wie zegt dat het waar is ??? hmm geen mondtje open he dagg
  roddels roddels en nogmaals toddels

 27. Hey FUNNY en Sweet baby jullie zijn gewoon JALOERS OP HAAR omdat zij heel mooi is en dat ze heel ver heeft geschopt. Shilpa heeft niks mee te maken ok. zo dom is zij echt niet. zij is te slim. niet zo dom als jij FUNNY en Sweet baby.

  GUN andere mensen ok. En zij is helemaal niet hoogmoedigd. Ze is gewoon mooooooooooie vrouw Shilpa, en zij heeft respect voor andere mensen.

 28. jahh jullie hebbe gelijk (mensen die niet haar de schuld geve)
  en die ex probeert weer een relatie te zoeken met haar ex-vriend
  en meschien wilt zijn ex-vriendin kavita juist hun uitelkaar halen zo
  dat zij wat geld kan lene of om dat zij jaloers is of wel meschien om een ander reden maar wat was er nou met preity zinta?????
  ik wil het graag weten doeidoei

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.