Aarti Singh is het nichtje van Govinda

Bollywood actrice Aarti SinghZe heeft op veel kijkers indruk gemaakt met haar acteer talent in de tv-serie ‘Maayka’, welke o.a. te zien is op Zee TV. Maar weinig mensen weten dat deze jonge dame, Aarti Singh, het nichtje is van Bollywood acteur Govinda. In een interview gaf ze onlangs aan dat ze dit niet meteen bekend wilde maken, omdat men dan zouden denken dat ze deze rol via haar oom had gekregen.

“Zodra mensen weten dat je een ‘bekend familielid’ hebt, denken ze dat je zelf geen talent bezit”, vindt Aarti. “Ik ben blij dat mensen mij nu eerst hebben gezien als Aarti Singh en niet als ‘het nichtje van’…”. Voor de toekomst heeft deze dame nog heel veel plannen. Naast de tv-series, wil ze ook op het witte doek verschijnen om zo in de voetsporen van haar oom te treden. “Oom is zeer trots op mij en heeft zelfs enkele afleveringen gevolgd. Ik weet zeker dat ik hem nog trotser maak, als ik te zien zal zijn in een echte Bollywood kaskraker”, aldus het nichtje van Govinda.

28 REACTIES

 1. ahhaah

  pleassss

  ze wou niet dneken dat iedereen ging dneken dat ze alleen de rol heeft gekregen omdat ze de nichtje van govinda is

  maar leuk vooor je echt

 2. en de dochter van govinda

  zij wil toch ook beroemd worden

  vraag me af of ze jaloers is op haar nichtje

 3. oh die serie is echt vet leuk(zielig)
  jammer dat ze dood is in maayka
  maar ja
  nou echt wel leuk ze acteert echt wel goed!
  vind maayka een to serie naast dulhan en betiyan
  succes verder aarti singh!!!!

  ciao xxx nida

 4. er is een foutje gemaakt, op dat foto is dat niet aarti singh, dus het is beter als dat foto weg gaat want straks denk iedereen dat zij govinda nicht is hayah.
  ik vind het wel jammer dat zij weg is in maayka (soni 😛 ), mss komt ze wel in films 😛

 5. aaahw, Maayka is echt zielig.
  en ze is echt een hele goeie actrice.

  Neha Bamb is ook heel goed..

  go maayka !

 6. Vet dat wist ik niet 😀 Maar Maayka is echt leuk!!!! 😀 Maar Meri dolie tere angna is mijn favourit!! 😀

 7. heey leuk ze heeft helmaal gelijk anders denkt iedreen ja ze heeft die rol gekregen omdat ze de nichtje van govinda is maar toch leuk dat ze die rol heeft gekregen en ze heeft veel talent !! natuurlijk haar oom zie je wel dat ik nu al maar oke doeii
  !!! 🙂 veel suscces veder!!

 8. laila, wat heeft nida verkeerd gedaan want ze is ook dood in maayka (zeggen ze dan ?????) en het is al gebeurt hayah 😛 dus ze verklapt niks 😛

 9. Ik vind het ook vet klote, dat bijna iedereen in maayka dood is. Alleen Sonie (een nieuweling) en Mahi zijn over gebleven.
  En Durga wordt nu ook weer gespeeld door Aruna Irani. Ik vond de andere Durga veel leuker.Zij was de perfecte hekse schoonmoeder.

 10. Lkkr interresant hebben ze nix beters te vertellen.En doe effe seri:wie kykt nou naar maayka???

  doei

 11. hoi dat is waar ik wens je heel veel suscees ik hoop dat je weer terug te zien zal zijn in maayka die rol pas beter bij jou

 12. Ze kan goed acteren…Maayka was een van me favoriete serie’s…maar nu zij(Aartie Singh) en Jeet(Vikrant) weg zijn niet meer…Meri doli Tere angana is heel mooi!

 13. jahh die programma is egt VET ze moet egt terug koem ze hebbe haar een andere gezicht geve (plactis surcheri(ofsoiets)) ze moesten gwn die gezicht hoiuden majha ben blij om te hore dat het govinda’s nichtje is:)

 14. maayka was leuk.. nu iets minder.. er gebrut niks leuk in
  mar soni heeft leuk gespeelt.. ze kan ut gOeth ::D

 15. ik vond niet dat aarti zo geweldig is zoals jullie vinden. de huidige soni is veel leuker…trouwens worden mensen van de show gehaald als ze de serie niet zo spannend maken…in other words => not so bad, but she will never be the best. neha bamb (mahi) and urmila kanitkar (raji) are much better actrices.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.