Geen kusscènes meer voor Emraan Hashmi

Bollywood: Emraan HashmiBollywood-acteur Emraan Hashmi weigert nog langer te zoenen in Bollywood films. De 28-jarige Indiër werd bekend door de vele zoenen die hij op het witte doek uitwisselde. Met name zijn rol in ‘Murder’ uit 2004, waar hij gepassioneerd zit te zoenen met Bollywood hottie Mallika Sherawat leverde hem de bijnaam ‘de seriekusser’ op.

Hashmi zet nu echter een dikke streep onder zijn verleden; hij wil serieuze rollen spelen meldt NieuwNieuws. De filmster zei dit vandaag naar aanleiding van de release van zijn nieuwste film ‘Awarapan’ “Deze productie is het begin van een nieuwe fase in mijn carrière. Ik kus niet in deze film. Ik was het spuugzat, dus omdat ik er behoefte aan had, heb ik voor iets totaal anders gekozen. Gelukkig hoefde ik in Awarapan niet achter rokjes en de vrouwen van anderen aan te rennen.”

104 REACTIES

 1. zijn eigen schuld moest hij het in de eerstev plaats niet doen en begrijp niet waarom anderen het met deze lelijkerd kussen!!!

 2. ik vind het heel goed van je Emraan! Nu wordt je nog serieuzer genomen en gaan mensen je op je andere kwaliteiten beoordelen!

 3. Heey jij fristi ik snap echt jouw niet ??:s je bent zelf lelijk ok emraan is harstike cute leuk en knappp knapper dan jouw !!!
  is dit is jouw laste keer datje dit zegt over onze ster hee !!!!

 4. goed s0 emraan
  je wil nie meer kussen begrijpelijk ( goed z0 )
  hopelijk gah weer een leuke tijd te gemoet

 5. wat hoor k nou. je wil nie kussen. what goed van je..
  k wist niet dat je een zo hekel had aan zoennen met je colega’s . ik dacht altijd dat je het leuk vond.
  k ben blij met je keuze veel succes

 6. wat neeee

  waaro hij heeft zulke lekkere lippen die ik zou graag wil proeven maar hij heeft gelijk

  hij wil niet alleen zoenen en achter halve blote vrouwen achter aan gaan…..

 7. wat is er mis mee? elke freak en elke wijf lopen lebberen ik elke nieuwe film wat is dat voor iets walgelijks:S kom voor jezelf op voor je eigen waarden en grenzen”
  alles draaid om geld Tfoeeeeeeeeeeee

  ik weiger nog altijd iemand te kussen.

 8. heey allemaal

  emraan is dom en een sukkel
  zie je hij heeft er zelf ook spijt van al dat zoenen
  maar daar had hij wel wat eerder op kunnen komen

 9. hij is egt niet dom of een sukkel…

  mischien wel omdat hij niet meer gaat zoenen in film…

  maar dat maakt het spannender te kijken weetje… dussss

  gwn door gaan met tongen whahahahahahahahaha

 10. hij doet het alleen omdat hij een vriendin heeft. Wedden dat die iets heeft gezegd????

 11. ik vind emraan zon lelijkerd ze kunnen hem beter als knecht in een film gebruiken. die sukkel ik ben blij dat hij nog een beetje hersens heeft om niet meer te zoenen komop man je wilt een film smaen met je familie zien en als je zulke vieze dingen in een film ziet dan mag je op een gegeven moment geen films meer zien van je ouder.

 12. ik zie daar niets ergs aan zoenen in een fil ma tog ik vind hem niet leuk hij is leelijk!!!

 13. Emraan is helemaal niet lelijk!!
  ik zeg niet dat hij knap is maar in ieder geval niet lelijk!!1
  ik mag hem wel, hij speelt zijn scenes goed.
  hij moet zelf weten dat hij met zoenscenes ophoudt, maar dat is zijn eigen probleem

  veel succes voor de rest Emraan!!

 14. wel goed dat hij is gestopt daarmee, hij kan niet zoenen!
  het lijkt net alsof hij zijn tegenspeelsters opeet.
  en o ja, hij is lelijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. vladmir

  ajjaaj hij heeft gewldige lippen ik wil ze wel eens kussen maar ja dat kan niet

 16. ik zou echt over mn nek gaan als ik hem zou moeten zoenen.
  en je moet vet klein zijn, hij is net een dwerg!

 17. echt goed van hem en film awaarapan zou ik heel graag willen zien want dat ene meisje is ook heel leuk ik bedoel shreya ik had paar jaren geleden een film van haar gezien ze is wel schattig

 18. ramin

  een vraagje over die meisje die op aish lijkt
  mijjn nichtje hefft haar ogen en als je naar haar kijkt lijkt het net aish die meisje woont ze in den haag of heb je het over iemand anders

  sorry moet dit effe weten
  want zij mag haar niet

 19. So what…!!! is kussen vergift? levens gevaarlijk???
  Degene die hem zit af te krakken zijn misschien erger dan hem..In deze heeft hij zijn eerbied en respect willen bewaren..Hij kent zijn waarde dussssss….
  Verder is Imraan Hashmi een populaire guy..I like his style of acting…. Hij is en blijft een knappe kerel…!!

 20. maar zij is niet dat ze een beetje op haar lijkt, maar als je naar haar kijkt, denk je het is aishwarya en echt iedereen vind haar knap er is niemand die haar lelijk vind maar niet daaraan denken ze is al bezet haha

 21. als ik hem was, zou ik graag door gaan met zoenen, want tegenwordig is een film zonder zoenen en half sex scenes geen ward meer, ik vind hem personlijk een goede actor. echt een manelijke figuur.

 22. @ wais-afg
  zo’n populaire actor vind het niet leuk om verder te gaan met zoenen enzo. En actors en actrices zijn zo vrij en open!!
  En jij een afghaan een land waar vrouwen bukra moeten dragen komt zeggen dat de filmen zonder …. niet waard zijn
  hahaaaaaaaaaaaaaa. Kijk voortaan eerst naar je land en cultuur, dan pas zoiets zeggen. als een nederlanders zoiets zei, was dat okee maar een afghaan niet. Houd voortaan zich aan je eigen cultuur

 23. Ik vind dat afghaanse mensen echt niet vriendelijk tegen elkaar zijn. toen ik nog op school zat, als een turks ruzie had met iemand uit andere land, kwamen alle turken voor elkaar op, marokanen waren ook zo, iraneese ook. echt iedereen behalve afghanen. die kwamen nooit voor elkaar op. Ze wouden juist dat hun afghaan ruzie kreeg om over hem te gaan rodellen enzo. dat was wel jammer. Ik wou dat afghanen ook zo aardig tegen elkaar waren enzo.Afghaans is niet een volk met veel vandalisme, dieven, honger enzovoort daar ben ik wel heel trots op alleen Afghanen moeten net als alle andere volken ook met elkaar verbonden zijn. En rodellen enzo, dat bestaat bij alle volken denk ik. Dat is dus wel normaal dat me doen. maar het gaat ook om wat voor mens je bent. overal zijn goeie en slechte mensen

 24. Rajivie je hebt volgens mij gelijk, dat hij niet zoent omdat die vriendin er iets van heeft gezegt. Ik vind dat er in films wel gezoend mag worden maar het moet niet TE overdreven worden zoals Emraan, want die zoende echt in alle films.

 25. ramin

  ik ben een meisje ik ben geen lesbie maar mijn nichtje in den haag zij heeft haar ogen en ze lijkt echt op haar daarom vroeg ik het mischien kende je haar dan snappie

 26. ZINA,

  Emraan is niet lelijk maar wat jij net zei van dat je niet gezamenlijk een film kan kijken met je familie ben ik volkomend eens met jouw. Want soms schaam je als je dat allemaal moet zien.

  MVG

  Rahat

 27. Lena Afghani girl,

  Als ik mij niet vergist heeft SRK in de film KANK met Rani
  ook een heel veel SEX scene gehad in de hotel.en dat was nog erger.Want mijn ouders hadden dat niet verwacht.

  Dus SRK is geen haar beter.

  MVG

  Rahat

 28. BOLLY_Fan,

  A.U.B. het is geen DIE maar DAT meisje niet dat ik beter bent maar zo kunnen wij wat beter leren met elkaar.

  Is heel goed bedoeld.

  MVG

  Rahat

 29. Goedemiddag,

  Ramin, de commentaar wat je zojuist aan WAIS_AFG hebt gegeven vind ik heel erg tof heel goed. Zo zie je maar hoe schijnheilig mensen zijn. Ik mag jou wel Ramin, is jou naam een afkorting of is dat jou volledige naam. Heel mooie naam.

  Ga zo door……

  MVG

  Rahat

 30. @wais afg juist ben het met je eens,Maar hte moe niet té worden.

  @RAmin waarom eerst naar afghanistan kijkenhet is zijn mening afghanistan gaat vooruit wat ze daar dragen (geen burka) je moet eens de filmen zien kom dan pas praten.
  Ze dragen daar blotere kleren dan hier in nl.(sommige)

 31. praten jullie over jezelf joh
  waarom iemand anders beoordelen
  jullie zouden het ook niet leuk vinden als iemand dat over je zou zeggen
  laat die acteur met rust
  hij doet gewoon zijn werk
  hij is wel cool en grappig;)

 32. hij mag best zoenen vind ik maar in elke film waarin hij speelt doet hij het een keer vind ik wel oke maar die andere niet zo ??

 33. @ Rahat
  leukk dat je mij naam mooi vind. Mijn volledige naam is gewoon Ramin.
  @ S. waarom zie ik dan geen filmen van Afghanistan waar mensen op straat zonder hoofddoek lopen??? Als er geen talibanen zijn willen mensen zelf ook niet zonder hoofddoek omdat ze daar nog helemaal niet aan gewend zijn. En die filmen die jij ziet met blote mensen enzo die zijn in europa en amerika opgenomen. Er is niet zo dat afghanen allemaal streng zijn. nee, er zijn ook mensen die echt heel open zijn maar dat heeft te maken hoe mensen zelf zijn, het heeft niks met afghaanse cultuur te maken want afghaanse cultuurs is wel streng Maar de meeste afghanen vinden zoenen in filmen enzo echt niet goed dus hij moet maar met een andere naam komen zeggen dat zoenen in filmen goed is en niet met afghanse naam want dat hoort niet bij afghaanse cultuur maar hij heeft zelf wel handen om te typen jij hoeft niet voor hem op te komen of misschien ben jij zelf wel hem en ik twijfel dat hij een afghaans is want een echte afg zal dat niet doen en als die het doet dan is die echt ((laudaa)) als je een afghaan bent, weet je wat het betekent

 34. Ramin bedankt voor je malitje, Ramin ik vind je Nederlands heel goed maar alleen een ding het is geen filmen maar films. En verder ben jij heel goed nog iets al mijn collega’s vinden dat jij een aparte naam hebt.

  Een fijn dag Ramin.

  MVG

  Rahat

 35. @S,

  Wat jij net schreef dat er moderne afghanen zijn, heb jij op tv gezien die ene mevrouw ging heel even naar buiten om haar dochter iets te zeggen. Zij is direct gearresteerd en in een kooi vastgebonden en bekogeld ze was bijna half dood. En praten over modern, taliban of geen taliban vrouwen zijn verplicht om met hoofdoek of burka lopen.

  Mijn collega haar vriend werkt bij de ambasade en gaat regelmatig naar arabischelanden hij zegt je kan liever een geit zijn in een islamitische land dan een vrouw. Want vrouwen hebben niks en totaal niks te vertellen. Dus wat S niet schreef was alles lari…

  MVG

  Rahat

 36. @ Rahat
  haha bedankt dat je mijn nl goed vind ja ik typ zo snel dat ik sommige dingen door elkaar raak. Ik denk niet dat jij Afghaans bent wat anders had je ooit wel van naam Ramin gehoord. Jou naam betekent in onze taal ((rust)) en waar kom jij vandaan? Bye Rahat

 37. @RAmin
  Halloo…?? ik heb het over filmen die gwoon in afg zijn gemaakt en niet alleen filmen die iedereen kan zien.
  in afg hebben ze meer vrijheid dan hier.(sommige)
  Het hoort wel bij een afghaanse cultuur om te zeggn zoenen mag. Het heeft niks met de cultuur te maken maar met hoe je opgevoed bnt per familie is het anders,
  Zelfs in afg zoenen ze.

  En je kn niet iemand zomaaar lauda noemen. omdat die gene zn/haar mening geeft.,

  Think before you act.!

 38. @ rahat

  Het is geen lari wat jij praat is blabla shit

  Niet overal in afg gebeurt er wat jij zegt,
  And hij mag zijn mning geven dan betkent het niet dat hij geen afghaan is:S

 39. Ramin
  ik weet wat je bedoeld met laudaa
  want ik ben zelf ook afghaans?
  uit welk stad kom je van Afghanistan?

 40. Rahat,

  hahahhahahhah een geit..goed gezegd! Tja..maar het is in ieder geval wel zeker dat het niks met de Islam te maken heeft..maar simpelweg met een achterlijk ouderwets cultuur!
  Kijk maar naar de vrouwenbesnijdenis in Sudan…heeft ook niks met de Islam te maken.
  En ja ik moet zeggen dat vrouwen over het algemeen in Islamitische landen weinig voor het zeggen hebben. Hoewel Iran ook tot zo’n land behoort moet ik je zeggen dat de vrouwen het daar op 1 of andere manier het toch nog wel een beetje goed hebben..maar weet wel Rahat…de media hier overdrijft ook wel erg! Eerst zien…dan geloven!

 41. @ S. Ok leuk voor je met die filmpjes van je. Hoe weet jij dat ik denk of niet denk voordat ik iets zeg?? zit jij soms in mijn hoofd ofzo?? Zoenen afghaanse mensen op straat?? Dan is daar wel echt verandert. Ik zei vorige keer ook dat er ook mensen zijn die helemaal niet streng zijn. maar toch S. als een afghaans kom op site goeie dingen zeggen en niet zulke dingen zoals zoenen leuk is ofzo. En tegenwoordig zijn mensen echt vrij geworden dat weet ik ook wel. De meeste afghaanse jongens vinden moderne meisjes leuk, met korte kleertjes enzo en meisjes die heel vrij zijn maar die zijn dan echt ((biqhairat)). Als een man moet je een beetje qhairat hebben vind ik. Je weet dus wel wat ik bedoelIk zou echt niet leuk vinden als mijn vrouw korte kleertjes draagt of steeds met jongens gaat. Is echt niet leuk als een andere man naar benen van je vrouw kijkt enzo. Ik heb dus andere mening en jij andere. Jij mag zeggen wat je wilt en ik mag zeggen wat je wilt. En geen ruzie op zo’n site. is niet goed 2 afghanen ruzie. goed kerel?? Ik had gezegt dat Wais-afg zoiets niet moest zeggen alleen omdat dat niet bij ons cultuur past en verder ik ben niet baas over afghanistan en iedereen mag zelf weten wat ze zegt en doet.

 42. Hoi, S ik praat geen bullshit ik heb alleen verteld wat ik heb gezien ja en verder niets anders.Wij hebben bij ons ook mensen van Afg.afkomst bij de inlichtingen dienst.Ik vroeg aan hem hun zei tegen mij zoenen in het openbaar in Afg.stan wil jij soms dood.Dat bestaat niet in onze land.
  Dus niet gelijk aanvallen.

  Rahat

 43. @RAMIN…Wat moet jouw vrouw dragen een burka?
  Hallo zelf in afg zoenen ze..
  En korte kleren..wat versta jij onder korte kleren.
  mannen die hun vriouwen ‘korte’ kleren laten dragen zijn niet biqhairat mze vertrouwen hun vrouwen that’s it!
  manenn die hun vrouwen juist onder druk zetten en zeggen dit mag niet dat mag niet hun zijn biqhairat!!!!.

  S.

  ps: ben geen kerel.

 44. @rahat

  Het is een film daar kijken ze ook naar ook naar de kusscene enz. ookal zeggen ze van niet.
  Ze doen het echt. praatjes vullen geen gaatjes.

  ahahah ik aanvallen LOL, nee jongetje je kan het op verschillende manieren lezen. Ik val je niet aan =)

 45. @S.

  in afghanistan zoenen ze niet en dat moet ook niet gebeuren de afghaanse mensen praten achter je rug en zeggen zij hebben gezoend zij hebben dat gedaan en dan roddelen ze en dan vertellen ze heel afghanistan
  drm is afghanistan niet vrij… heb je gezien dat afghanistan vrij is en heb je gezien dat de talibanen de meisjes van afg niet naar school laten?
  de talibanen spelen een groot rol

  en in afghanistan mogen ze geen korte kleren aantrekken
  is zeer verboden

  als mannen zeggen dit mag je niet aantrekken of dat … dat heeft helemaal niets met biqhairat te maken
  ze doen het juist goed wat ze zeggen

 46. @ S. Wat kan mij schelen wat jij draag of wat jij niet draagt. Meisjes die naar filmen waar zoenen zijn kijken, mogen ook elke dag met een andere jongen, mogen alles. en jongens die naar filmen waar zoenen zijn kijken mogen elke dag met andere meisje en mogen dus ook alles .en mensen die naar filmen kijken met zoenen, doen zelf dat ook elke dag. Dus echt jij bent super baqhairat maar niet heus. En mensen die niet leuk vinden als andere mannen naar hun vrouw staren, betekent niet dat ze geen vertrouw aan hebben dat betekent juist dat ze veel van hun vrouw houden en niet kunnen zien dat andere mannen naar hun vrouw gaan staren. Maar als een man weet dat hem vrouw ex- vriendjes heeft gehad, vind het helemaal niet erg als andere mannen naar hun vrouw staren!! want die nemen vrouw niet onder druk volgens jou .maar ik kan ook niet zeggen dat vrouwen met korte kleertjes allemaal slecht zijn ofzo dat bedoel ik ook niet.Korte kleertjes is veel anders dan kijken naar films met seks. IK zei niet als vrouw van iemadn korte kleren draagt en dat de man meteen biqhairat is.Mijn vrouw hoeft geen bukra en hoofddoek en mag normale kleren dragen niet van dat mini rokjes en blote buikje ofzo. IKZELF vind dat niet leuk maar andere mogen dat wel leuk vinden. ik zei, ik bedoelde meisjes die te vrij zijn die naar seks films kijken, zoenen, roken en ook korte kleertjes dragen daarvan zijn mannen beqhairat. Maar als een vrouw korte kleertjes draagt maar nooit vriendje heeft gehad, nooit seks films kijkt en goeie meisje is, dan is de man van haar heel gelukkigg en die meisje is dan heel goed.

  Geef gewoon toe dat je een van de afghanen bent die gewoon alles mag. waarom schaam je daarvoor dan??
  ga maar in afghanistan zonder kleren op straat en na 1 minuut zie ik je kapot geslachen en aangevallen door iedereen.
  Volgens mij heb jij nooit in Afghanstan gewoond
  Misschien mogen jou familie alles doen maar meeste afganen niet.
  Jij weet niet wat ik bedoel man. Ik bedoel in afgh mag je niet in de winkels en op straat zoenen!!!!! Misschien doen ze dat wel in de filmpjes stiekemmmm of in hun eigen huiss maar niet op straat. en ook al mag het in afghanistan, laten mensen je niet met rust dat je met je vriend dat op straat staat te doen. Hale ma che kare tu hastom ke kati ma ghap mizani, jij begon met mij praten en ik niet ik zei ook ik ben niet baas van afghanen of afghanistan iedereen mag doen wat ze wilt ik gaf alleen mijn mening en wie mijn mening goed vind oke, en wie niet dan niet. Als ik tegen een nederlander zeg dat ik een afghaan ben, is hun eerste vraag worden meisjes daar verloofd of kiezen je ouders een meisje voor je????? En jij komt hier zegge dat zoenen in de films goed is. als ze naar afghanistan op tv mensen met bukra zien en als ze die reacties van jou lezen, beginnen mensen uit andere landen te lachen. jij zei tegen mij, ga eerst denken voordat je iets zegt.hale ma kho fekr namekonom iqhadar ghapaye biaqhli mezanom volgens jou. tu kho eqhadar fekr mikoni chera eqhzar ghapaye biaqhli mezani?? Ik d8 dat jij een jongen was

 47. Ik ga op vakantie, geen reacties voor mij want ik kan het toch niet lezen
  en sorry ((sommige mensen)) dat reactie van mij was te lang dat komt omdat ik dat mens wou laten weten wat ik bedoelde
  Dag mensen

 48. @ramin.
  als het je niks kan schelen hoef je ook niet zo een lange tekst te typen damnzzz.
  Ik schaam me nergens voor ik leef niet helemaal vrij ik rook niet en ik heb geen strenge ouders.
  of ze nou thuis zoenen of op straat ze ZOENEN tog?
  ik loop niet naakt in afg ik loopt met kleren maaar kleren die ik hier in nl ook draag ik ga daar geen hoofddoek burka 10maten te grote kleding dragen.
  ik hb wel in afg gewoond.
  mensen uit andere landen zien alleen de slechte kant van afghanitan niet de vrije kant.

  wil je volgende keer niuet afghaanse dingen typen maar gwoon nl bij voorbaat dank.

  DIT mens heeft een naam.

 49. @afghan angel.
  Laat mensen roddellen hun krijgen waarschijnlijk straf!
  ik geef geen poep om wat mensen over mij zeggen,
  ik weet wel beter.
  als mannen zeggen doe dit en jij zegt ja behandelen ze je als slaaf dan houdt je eigen man niet eens van je.:S:S:S:S

 50. S.

  Volgens mij denk jij te kortzichtig..mensen in Afghanistan zoenen op straat???
  Bovendien…dat je heel bloot op straat loopt betekend dat je geen gevoel voor eigenwaarde hebt..en gewoon aandacht wilt van mannen. Als mannen tegenwoordig een strakke reet zien zeggen ze meteen..Oh gossy..wat een lekker ding! zonder ’t gezicht te hebben gezien. Je hoeft niet in een hoofddoek te lopen..maar als je jezelf een beetje fatsoenlijk zou kleden bescherm je jezelf wat meer, en lok je het ook niet uit..en bovendien..als mannen zouden zeggen dat je je niet bloot mag aankleden is dat niet een teken van jaloezie…maar een teken van bezorgdheid..je moet eens weten wat er tegenwoordig met vrouwen op straat gebeurd! Je kunt het zelfs deels uitlokken of juist niet..denk daar eens over na einstein! en zeg niet meteen dat zulke mannen altijd bigairat zijn..

 51. Ze zoenen, of ze het op straat doen of niet ZE ZOENEN.
  Wat versta jij onder bloot?
  Bloot of niet je doet het voor je zelf niet voor mannen.
  Afghaanse mannen die getrouwd zijn kijken naar andere vrouwen hebben stiekem vriendinnen.Goh waarom moeten afghaans mannen niet LANGE kleding dragen?
  Bezorgdheid? laat em niet lachen als een man om zijn vrouw bezorgd is kan hij het ook anders aanpakken.Ze hoeven niet eens bezorgd te zijn. ZE moeten hun vrouwen vertrowuen.
  Denk jij eens na leeghoofd.
  Ik zeg het niet meteen maar als je het ziet nja.. ik vindt dat afghaanse mannen (sommige) te dom voor woorden zijn,Ze doen dingen zelf,Die ze hun vrouwen verbieden.
  Roya het is een film so what?

  Ps. alle Rpya’s die IK ken zijn een beetje aan de verkeerde kant jij ook?
  Ik scheer niet alle roya’tjes over 1 kam.

  Bye Bye .

  S.

 52. @Afghan angel

  iranezen zeggen ook bighairat onze taal en hun taal zijn bijna het zelfde:D

  Ik wilde even iets zeggen tegen de mensen die hier hun Afghaanse cultuur vergeten zijn

  De meeste mensen die vanuit Afghanistan naar Europa toe komen veranderen meteen ze gaan gewoon alles doen wat de Europeese mensen ook doen
  Ze doen hun hoofdoek uit
  doen blote kleren aan
  hebben een stuk of 4 vriendjes
  Ze vergeten gewooon helemaal hun cultuur!!

 53. Afghan Angel,

  Yes…biqhairat is dat je zonder eer bent..om maar zo te zeggen.

  S.

  Wat bedoel je nou met alle Roya’s zijn aan de verkeerde kant?? Kom op heey…Er zijn genoeg vrouwen die verkeerde dingen doen en genoeg mannen. Trouwens..dat je een beetje fatsoenlijk kleding draagt is voor jouw eigen veiligheid..omdat vrouwen een aantrekkelijk lichaam hebben en omdat mannen zichzelf niet kunnen beheersen. Er zijn maar al te veel vrouwelijke slachtoffers van seksueel geweld. En ik zeg niet dat dat allemaal zelf uitgelokt is..maar soms kun je zelf ook wel wat voor je eigen veiligheid doen..door middel van jezelf fatsoenlijk te kleden. Zodat mannen zich niet verlekkeren aan jouw lichaam en een beetje geil naar je kont en borsten kijken. En je zegt dat Roya’s vekeerde dingen doen ofzo??? Wat bedoel je daar in godsnaam mee?? Omdat ik enkel zeg dat het goed om jezelf een beetje te kleden behoor ik ook tot de verkeerde Roya’s..je trekt te snel conclusies..Ja ik ben het met je eens dat vrouwen evenveel recht hebben als mannen..daar ben ik zelf helemaal voor aangezien ik zelf ook rechten studeer. Maar weet wel..sommige mannen kunnen echt bezorgd zijn om de veiligheid van hun vrouw..zulke mannen bestaan!

 54. Zinat

  Ja dat is waar wat je zegt dat Afghanen veranderen als ze naar een europees land komen maar ook niet te veel
  maar ze trekken dan geen blote kleren aan want zo stom zijn ze ook weer niet
  en ze hebben geen vriendjes het zou kunnen maar niet 4 of meer
  en ze vergeten hun cultuur niet
  als ze hun cultuur vergeten doen ze alles en nog wat
  ze gaan zoenen op straat
  ze doen slechte dingen dan zouden ze waarschijnlijk roken
  maar zo zijn Afghanen ook weer niet.
  Ze denken juist aan hun cultuur
  maar uit welk land kom jezelf dan???
  en jullie praten meer over afghanistan willen jullie daarmee ophouden a.u.b

 55. Zinat,

  Denk maar niet dat alleen Afghanen dat doen..ik heb genoeg Iraanse kennissen die precies zo zijn..ik vind het walgelijk.Ik denk..waarom moet je perse zo westers worden..je eigen normen en waarden behouden lijkt uit de mode te zijn ofzo..stelletje schapen zijn het!

 56. Afghan angel

  de meeste afghaanse mensen hier waar ik woon zijn wel zo ze vergeten hun cultuur, ze doen gewoon alles wat europese mensen ook doen, ik kom uit Afghanistan alleen ik wist dat iranezen ook biqairat zeggen.

  Roya,

  Ben het helemaal met je eens…
  de meeste mensen die in een streng land wonen wordendan later heel erggg vrij

 57. Hallo allemaal, ik heb een beetje van alles gelezen en ben ook zo eerlijk om mijn mening te geven.
  Punt1: mensen zijn niet vrij geworden maar zijn nu wakker geworden.
  Punt2: Je moet afblijfen van iemand anders hun dochters en vrouwen.
  Punt3: Nederland is een vrij land waar jij kan doen en laten wat je wilt alleen doet het met mate overdrijf niet.
  Punt4: In een moslim land is iedereen broeders en zusters daarom vind ik dat je niet met burka’s of hooddeksel moet lopen.Je moet je gewoon veilig voelen tussen je broeders.
  Punt5:Als ouders vinden dat hun kinderen in de westerse maatschappij gemoderniseerd zijn moeten ze eerst goed na denken voordat je een beslissing neemt.
  Punt6: Kinderen die meer dan 8 uur op school zitten gezamenlijk denken heel anders dan hun ouders thuis. Want hun mochten niks bijna alles beslisten de mannen.
  Punt7:Ben heel erg blij dat vrouwen nu proberen om voor hun rechten te komen want ze zijn niet alleen om kinderen te baren en voor hun mannen te zorgen,die tij is voorbij.
  Punt8: Ga naar Saoedi arabia zonder hoofdoek dat bestaaaat niet zelf blanke stuwardessen moeten hoofdeksel dragen.Wat de mannen daar zeggen moet,moet,moet gebeuren.
  Dus als een kind hier is geboren en wilt geen hooddeksel aan laat haar met rust want niet alleen hooddeksels zijn heilig je kunt een korterokje dragen en bent gelovig.

  Rahat

 58. Ik heb ook net de hele verhaal gevolgd en Rahat ik ben helemaal met je eens.
  Eindelijk iemand die het begrijpt.
  Ik vond het erg te lezen over begairet, wie zijn wij om te
  beslissen wie gairet of begairet is? Volgens mij
  is Allah degene die daarover beslist en niet wij mensen!
  Een burka dragen is geen verplichting, maar is een beslissing die als vrouw zelf genomen mag worden te dragen.
  En niemand die een vrouw dat mag verplichten zelfs de
  Taliban niet!
  Ik hoop dat ik niemand kwets met mijn mening…

 59. ik vind het niet erg hoor want het is maar een film
  oke je mag wel zoenen maar niet te veel
  dus toen ik emraan was zou ik echt wat minder zoenen

 60. @ Roya.

  Ik heb niet gezegd dat als je ‘Fatsoenlijk’ kleed alle roya’s verkeerd zijn lees goed!

  Wat is voor jouw fatsoenlijk kleden?!
  Mannen moeten zich zelf beheersen…Of je nou fatsoenlijk kleed of niet sommige kijken naar je …

  Je kleding hoeft niet altijd iets over jezelf te zeggen.

 61. pff wat zitten jullie allemaal nou te zeuren, wat is met jullie, het is tog Emraan’s leven, laat hem lekker doen wat die wilt. en trouwens emraan is helemaal niet lelijk. mischien kunnen jullie er gewoon niet tegen als mensen knapper zijn dan jullie zelf, pff sukkels :S.
  maar goed ik vind emraan hashmi echt een lekker ding hmmmm
  hij is de best!!

 62. hi everybody hij is echt sexy jong hij hou van veel sex met new meisje ik ken hem lang geleden en hij is ook een vriend van mijn college…we zijn bijna zelfde character als wil je iets zeggen never mind salui sryan

 63. emraan is gewoon een lekkere snoepje met sijn lekkere sgattige kleine lipjes van hem…(0_0) ik snap egt nii wat dii fristi bedoelt hoor imraan is een lekkerstuk blijft een lekkerstuk en word nog veeel meer een lekkerstuk…

 64. ik ben al bijna meer dan 5 jaar fan van emraan ik heb al zijn films gezien ik vind dat hij vies is om met meisjes te zoenen zoals celina,tanushree,mallika,geeta de enigste mooiste films van emraan zijn awarapan,train,dil diya hai eigenlijk is alles wel mooi maar ik vind het jammer dat er veel zoencenes in zitte ik ben blij dat hij geen zoencenes meer wil ik hou van je

 65. Eindelijk!!!!

  Stoppen met al dat gekus!!!
  Hij zou zich moeten schamen om in elke film te zoenen!
  Straks krijgt Bollywood nog een slechte naam ook.

  K nap is hij zeker wel.
  Goed dat hij zich heeft teruggetrokken!

 66. hahaaaa
  Linna vanuit afghanistan.
  Je bent dat ene S
  gaan mensen vanuit afghanistan, op deze site komen ofzo?? en spreken ze nl??
  Ok Ik zie dat heel veel mensen er tegen zijn van Het S zeg,
  dus ik ben blij dat mensen uit andere landen zien dat de meeste afghanen het niet leuk vinden
  Alles moet normaal zijn. Te streng is niet nodig
  En S zei tegen mij dat ik geen Afghaans meer mocht typen.
  Praat je zelf met je oma nederlands?? of met je opa en sommige familie van je die in afg wonen??
  En verder ik bemoei er niet mee.
  Want ik ben jou baas niet en ik vind dat iedereen zelf mag weten wat die doet en wat die niet doet. Maar jah overal heb je goeie mensen en slechte mensen.

 67. Gaat dit nou over EMRAAN, of over AFGHANEN? Mijn mening (mensen niet gelyk aanvallen).. Eerder had je altijd van die normale films waar zoenen bijna nooit in voorkwam, en nu? Bollywood gaat steeds de moderne kant op zeg:P niet dat ik nu zit te klagen,,Maar Emraan ..tja ik vind wel dat hij t goed doet..zijn acteertalent vind ik top ..en ja die kus scenes..ik doe altijd mn ogen dicht als mijn ouders er bij zitten haha ik schaam me wel..maar ik heb er niks op tegen, het is zijn leven en zijn acteer carriere, En even commentaar op Ramin..jaja Ik denk dat ik je wel ken haha..want jij praat wel vaker in forums..ik ben zelf afghaan..maarja je zou wel weer denken Who cares, maar ik ben het niet helemaal met je eens..wel gedeeltelijk maar niet volledig..Jij vind dat een man beghairat is als hij zijn vrouw iets wat blote kleding aan laat trekken..ik vind dat je vertrouwen in je partner moet hebben..ook al draagt je vrouw wat blote kleding..ach mensen zullen nog steeds raar aan kijken of roddelen..je kent die afghanen wel..ik vind dat alles binnen een bepaalde grens moet gebeuren..het is de 21ste eeuw..ik vind dat je steeds vooruit moet gaan denken en niet achteruit, thats my opinion..ik vind dat iedereen zn eigen mening moet uiten, mag toch? Liefs Maro

 68. Ik vindt dat hij dit goed heeft besloten..
  k heb alle films van hem en hij zoent er de heletijd in.. of er is een liefde voor drie..
  het lijkt me beter als hij serieuse films gaat maken past beter bij hem.. achja hij is gwn een lekkerding:P

 69. Waarom is een relatie haram….Lees dit en word wakker!!!!

  Is het toegestaan relaties te hebben voor het huwelijk en wat zijn de gevolgen ervan ?

  Lezing van Amr Khalid: Relaties. Amer Khalid: “Ik krijg deze vraag van verschillende personen tijdens de zomertijd. Ik wil mijn antwoord beginnen als eerst met het uitleggen van bepaalde betekenissen en ik zal deze kwestie zeer objectief en logisch uitleggen.” Het gevaar om een relatie te hebben met een andere geslacht tijdens de pubertijd: Toen Allah met deze kwestie naar voren kwam in de koran. Hij kwam er mee als een plicht en deze plicht was speciaal gericht voor de vrouwen en niet voor de mannen. Omdat de vrouw bepaald of het een relatie wordt en daarna is het de vrouw die bepaald wanneer een relatie beëindigd wordt. Dus in soerat An-Nissa (vrouw) zegt Allah dat als volgt vertaalt kan worden; “of het nemen van partners aan zich“ (TMQ, 4:25). Dus zorg ervoor dat je geen relatie hebt met een persoon van andere geslacht dit is absoluut verboden in de Islam.

  Maar waarom heeft Allah ons dit bevel gegeven? Heeft hij onze emoties niet gecreëerd? Dus waarom moet alles zo streng en ongemakkelijk zijn? Man en vrouw horen bij elkaar door instinct en zo zijn ze ook geschapen. Dus is deze hele kwestie van deze bevel alleen om het ons moeilijk te maken? Natuurlijk niet! De kwestie is alleen om deze relatie tussen man en vrouwe te kunnen uitoefenen, alleen als er een huwelijk heeft plaats gevonden. Buiten deze relatie is er geen andere relatie tussen man en vrouw toegestaan in de Islam. Dus waarom is dat zo in de Islam? Laten we onze religie aan de kant zetten en hier met open gedachtes over verder praten. Laten we er een koppel bij pakken; een meisje en jongen zitten op de universiteit en hebben een zeer sterke liefdesrelatie. Ze zien elkaar als de ware liefde en kunnen een leven zonder elkaar niet voorstellen.

  De jongen moet nog zijn studie af maken dan moet hij nog in militairendienst dan moet hij nog gaan werken om een appartement te kunnen betalen. Hij moet nog zeker 10 jaar wachten voordat hij daadwerkelijk kan trouwen. Nog steeds zijn ze er zo zeker van dat ze gaan trouwen. Ik stel jullie deze vraag; na alle liefdesrelaties tussen studenten hoeveel procent gaat daadwerkelijk trouwen? Eentje zij 0,25%? Nee, laten we 1% maar zeggen maar het is het eigenlijk niet eens. Denk alstublieft niet dat jij tot die 1% hoort. Dus 99% begint een relatie en eindigt niet getrouwd. Wat gebeurt er met het meisje nadat de relatie is verbroken? Het meisje is meestel de gene die het meeste moet leiden na een verbroken relatie. Haar hart is gebroken en ze verwijt alleen zichzelf en ze heeft zoveel pijn en vooral als de jongen haar heeft verlaten voor andere meisje zoals de beroemde scenario dat nog steeds de ronde doet.

  Of vaak wil het meisje trouwen, maar haar ouders willen niet. Na 5 jaar een relatie te hebben gehad willen ze gaan trouwen, maar de ouders willen niet. Hoe vaak gebeurt dit wel niet? Of de jongen na dat hij wat ouder wordt helemaal verandert en relatie niet zo van belang meer vind en opeens andere dingen belangrijk vind zoals geld. Wie lijdt er op het einde? Het meisje natuurlijk. Zelfs de jongen lijdt pijn dus laat staan het meisje. Allah wil niet dat de harten van onze meisje worden gebroken of dat ze moet lijden of in elkaar storten. Allah wil dat jij hem alleen aanbidt en Allah wil niet dat je een voorbij gaande relatie aanbidt.

  In het huwelijk zal je een goede balans vinden tussen jou emoties en het aanbidden van Allah. Elke andere liefderelatie buiten het huwelijk zal het aanbidden van Allah belemmeren. Ten tweede jouw vriend zal eerst één, twee of drie vriendinnen kennen dan gaat hij opeens een hele andere meisje trouwen. Hetzelfde met het meisje ze zal eerst een paar jongens leren kennen en dan opeens trouwt ze met een hele andere jongen.

  Wat zal zich afspelen in hun ongecontroleerde gedachtes? Er zal een onvermijdelijke vergelijking plaats vinden tussen haar man en de vriendjes wat ze heeft gehad. Wat een ramp! Ik kreeg nog vele en vele verhalen binnen van vrouwen die getrouwd zijn en nog steeds denken aan hun oude vriendjes. In werkelijkheid droomt ze over een ander man en niet over haar echte man. Kijk nu weet je waarom er zoveel gezinnen zijn gebroken. Ik kan je vertellen dat bijna 60% van de scheidingen komen door voorhuwelijke relaties. Kijk naar het probleem van een vrouw die haar oude vriend al meer dan drie jaar kent, maar nu pas een jaar getrouwd is met een andere man. Wie van deze twee kent ze beter? Ze heeft nu te maken met haar man die veel verantwoordelijkheden heeft vergeleken met haar oude vriendje die wat gewoon alles pakte van zijn vader en die haar kwam ophalen in tiptop mooie nette kleren en zijn strakke kapsel…zo cool was hij, maar geen verantwoordelijkheden. Dus in welke nadeel zal deze onvergelijkbare kwestie zijn? Als je jouw man voor het huwelijk kende dan zat hij precies in dezelfde schoenen als die van je oude vriendje. Dus de vergelijking is totaal niet eerlijk. Ze zal zeggen; mijn man is een speciale man, maar mijn oude vriendje was helemaal anders; hij was zo cool en was echt leuk met hem te zijn. De man zal het zelfde zeggen mijn vrouw is speciaal, maar mijn oude vriendinnetje; ze was keurig en droeg altijd make-up. Natuurlijk draagt ze altijd make-up waarom zou ze het niet dragen? Hoe kan jouw vrouw make-up dragen terwijl ze elke dag naast jou slaapt? Dit is het wat een gezin doet breken. Het is net of Allah ons liefdesrelatie voor het huwelijk verbiedt zodat wij later meer plezier kennen in onze huwelijk. Dus wil jij geluk van levenlang in ruilen voor geluk wat maar 2 of 3 jaar duurt? Ik zal nooit vergeten hoe een moeder gewend was te zeggen; Ik wens dat erop een dag mijn zoon een vriendin heeft. Ik wens echt dat die dag komt. Ze dreef hem zelf om een vriendin te hebben. Sommige meisjes hebben zelfs een vriend waar alleen de moeder het van weet en de vader weet er niks van. Broeders en zusters kijk niet naar het korte plezier wat je eraan hebt, maar kijk vooruit. Breng geen ellende aan de drempel van je deur. Besef je dat bij elke keer dat je uit gaat met een meisje zonder dat je ouders het weten je ouders ermee verraadt? Doet elke meisje zich realiseren dat ze haar ouders verraadt telkens als ze met een jongen stiekem afspreekt? Narreted Ibn Omar; De Profeet zei; elke verrader op de dag der opstanding zal een vlag dragen met daar zijn verraad opgeschreven.[6]. Dus stel je voor een meisje op de dag der opstandig met een vlag waar op staat geschreven dat ze haar vader heeft verraden! Ik vraag allen jongeren om hun liefderelaties te verbreken. Begin niet aan zulke relaties want Allah geeft je er geen zegeningen voor. Hoe kan Allah iets zegenen wat hij verboden heeft?

  De enige uitzondering voor een liefdesrelatie is alleen tijdens het huwelijk. Laten we het zo zeggen; een zomer zonder zondes is. Alstublieft denk niet dat de doel van deze lezing is om een saaie zomer te hebben. Nee, is een leven zonder zondes een saaie leven? Kan vermaak alleen door zondes gemaakt worden? Jij zult plezier hebben en je zult met vrienden uitgaan en lachen en zult ook sporten. Blijf alleen weg van zondes. Dit alles wat ik jullie vraag. Ik vraag jullie om twee dingen te doen: 1) Begrijp goed wat ik jullie net heb vertelt en knoop het goed in jullie oren. 2) Aanbid Allah. Hoe dichter je bij Allah komt hoe verder je van zondes zult zijn en zondigen zal dan veel moeilijker worden. Het zoetheid om dicht bij Allah te zijn kun je niet vergelijken met wat voor andere dingen dan ook. Allah zegt wat als volgt vertaalt kan worden:, “And benignancy is not to come up to the homes from their backs; but benignancy is for man to be pious; and come up to the homes by their doors, and be pious towards Allah, so that possibly you would prosper” (TMQ, 2:189).

  Dus ga de huizen van anderen niet naar binnen door te chatten of bellen met andere personen die voor jou verboden zijn achter de rug van je ouders. Ga nooit een huis naar binnen door het raam of door internet of telefoon of zonder toestemming van de vader. Doet dat nooit want dit is een vorm van verraad. Voor de gene die uit dit soort leven wil stappen maar het moeilijk vind moet als eerst zijn band met Allah verbeteren. Je moet je band met Allah verbeteren je moet dicht bij Allah zien te komen. De eerste stap wat je bijvoorbeeld kunt nemen is om de Umra te verrichten of verricht extra gebeden en vraag daarin Allah om je dichter bij hem te brengen, leer de tawheed ( eenheid van Allah), reciteer vaker de Koran, volg lezingen en lessen over Allah. Uiteindelijk zul je vanzelf veranderen. Je zult dan inzien hoe nutteloos het is om een verboden relatie te hebben en hoe onbelangrijk het is. Ik wil de meiden ook een advies geven wat misschien in het begin zal klinken als een grap. Wil je jouw vriend morgen verlaten? Probeer dit eens uit; volgende keer als je weer met hem samen bent ga een stukje met hem wandelen en zeg dan tegen hem kijk daar jouw zusje in een auto met een andere man. Wat zal hij doen? Twee mogelijkheden: hij rent weg van jou om zijn zusje te redden, in dit geval is zijn zusje waardevoller dan jij. Hij wil wel dat jij met een man bent want hij is namelijk met jou, maar hij wil niet dat het zijn zusje overkomt.

  Of hij kan tegen jou zeggen dat hij er geen probleem mee heeft, in dit geval zie je dan hoe zijn waarde is. Hij heeft geen derde mogelijkheid. Ik wil de meiden vragen om dit uit te proberen je zult gelijk achterkomen dat jullie relatie geen waarde heeft. Ik weet zeker dat het geen zin heeft om verder nog een relatie te hebben of de man moet snel de jou hand bij jouw ouders komen vragen!!!!!

  Relaties voor het huwelijk
  Allah (Ta3ala) zegt in de Qor’aan:

  “Zondige vrouwen zijn er voor zondige mannen en zondige mannen zijn er voor zondige vrouwen; en goede vrouwen zijn er voor goede mannen en goede mannen zijn er voor goede vrouwen; zij zijn degenen die onschuldig zijn aan wat zij (de lasteraars) zeggen: voor hen is er vergeving en een weldadige voorziening” (Soerat Annoure, aya 26)

  En Hij (ta3ala) zegt (Vertaling):

  “En geoorloofd zijn voor u kuise, gelovige vrouwen en kuise vrouwen uit het midden dergenen, wie het Boek was gegeven vóór u, wanneer gij haar haar huwelijksgift geeft, een geldig huwelijk aangaande en geen ontucht plegende, noch heimelijk minnaressen nemende. En wie het geloof verwerpt, diens werk is waarlijk tevergeefs en hij zal in het Hiernamaals onder de verliezers zijn.” (Soerat al Ma’ida, aya 5)

  Beste broeder om een oprechte vrouw te vinden dient een persoon zelf godvrees te hebben. Er zijn andere wegen die leiden naar een huis waar een oprechte vrouw leeft.

  In de islam zijn onwettige relaties niet toegestaan, dit vanwege het feit dat mensen moreel veel aan zulke relaties lijden. Daarnaast ook de aanwezigheid van de satan die in de oren van de mens fluistert om in verboden zaken te vallen. Het feit dat de tijden veranderd zijn betekent dus niet dat we de islam moeten aanpassen. Wij moeten onszelf aanpassen aan de islam. De meeste jongeren tegenwoordig Kiezen de weg van een relatie voor het huwelijk om zodoende de partner beter te leren kennen, toch vinden ze hun vreugde en doel er niet In. Integendeel ze lijden aan somberheid, triestheid etc. Een persoon die een z.g.n. vriendin heeft speelt als het ware met de dochters van anderen. Terwijl hij niet wenst dat hetzelfde voor zijn eigen zus of dochter zal gebeuren. Aicha (moge Allah tevreden met haar zijn) heeft gezegd: “Ik zweer bij Allah, de profeet (Vrede zij met hem) heeft geen hand van een niet-mahrem vrouw aangeraakt…”

  Allah de Verhevene zegt in zijn overheerlijke boek:

  “En nader niet de ontucht. Voorwaar, ontucht is een zedeloosheid en een slechte weg” (Soerat Al Isra: 33)

  Het is een duidelijke verbod voor de moslims om wegen naar overspel en ontucht te vermijden.

  De profeet VREDE Zij Met Hem heeft gezegd:

  “Iedereen die in Allah en de Laatste Dag gelooft mag nooit alleen met een vrouw zijn zonder haar mahram te zijn, want anders zal satan de derde persoon (blijken te) zijn.” Overgeleverd door Ahmed.

  Zoals de dichter eens zei:

  “Alles is door het kijken ontstaan;
  Een vonk kan in een vuurzee overslaan.”

  En een moderne dichter verklaarde:

  “Een blik;
  Een glimlach;
  Een knik met het hoofd;
  Dan een praatje;
  Een belofte;
  De warmte van een bed.” Als we de weg van Allah willen volgen dan dienen we het volgende op ons toe te passen:

  “Voorzeker, de Boodschapper van Allah is voor jullie een goed voorbeeld: voor wie op (de beloning van) Allah en het Hiernamaals hoopt, en voor wie Allah veelvuldig gedenkt” (Soerat Al Ahzab, aya 21)

  Als u op zoek bent naar een goede echtgenote, dan dient u niet de weg te volgen die de satan trasseert. Een meisje die met u als vriendin zou lopen kan ook met een andere hetzelfde werk doen. Een oprechte zuster heeft verschillende kenmerken, het hoeft niet te zijn dat haar ouders volgens de Qor’aan en de Soenna leven. Maar het feit dat een zuster een Hidjab goed draagt is een goede teken, daarnaast zijn er natuurlijk andere zaken die van belang zijn om een oprechte vrouw te vinden.

  De profeet (Vrede zij met hem) heeft ons geadviseerd om de oprechte gelovige vrouw te verkiezen boven anderen. Hij zei:

  “Een vrouw wordt gehuwd omwille vier doelen: haar rijkdom, schoonheid, bekende familie en toen zei hij (Vrede zij met hem) : neem de vrouw die de islam heeft, zij zal eeuwig voor je trouw blijven”. [Overgeleverd door Boekharie, Moesliem en anderen].

  Moge Allah u en alle ongetrouwde broeders en zusters oprechte echtgenoten schenken. En Allah weet het het beste.

  Allah leid op zijn pad wie hij wel

  Allaah Ta3ala zegt ::”Voorwaar, jij kunt degene die jij liefhebt geen leiding geven. Maar Allah leidt wie Hij wil en Hij kent degenen die Leiding volgen het beste” Soerat Al qassas aya 56).

  maar over degene die later berouw hebben en goed doen
  Allah zegt:

  “Maar degene, die na zijn overtreding berouw heeft en zich betert – God zal Zich gewis in barmhartigheid tot hem wenden; voorwaar, God is Vergevensgezind, Genadevol. ” [Soerah Al-Ma-iedah: Ayaah 39]

  “Met uitzondering van hen die berouw hebben en geloven en goede daden doen, voor dezulken zal God de slechte daden in goede daden veranderen, want God is Vergevensgezind, Barmhartig! .” [Soerah Al-Foerqan: Ayaah 70]

  “Behalve degenen, die berouw hebben en zich verbeteren en aan Allah vasthouden en hun gehoorzaamheid zuiver houden voor Allah. Dezen behoren tot de gelovigen. En Allah zal de gelovigen weldra een grote beloning geven.” [Soerah An-Nisa: Ayaah 146]

 70. ike hou van emraan hasmi hij is mij sgatje hij is mijn lekkerding hij is gwn een sgatje:D:D

 71. emraan ik ben een grote fan van je
  ik vind dat je echt een hele goeie keuze heb gemaakt
  ik ben trots op je
  met heel veel groeten
  je grootste fan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.