Bollywood IIFA Awards 7-9 juni in Yorkshire

Bollywood IFFA Awards 7-9 juni in YorkshireYorkshire maakt zich helemaal klaar voor de Bollywood IIFA Awards die het weekend van 7 – 9 juni daar zullen plaatsvinden. Op 7 juni gaat het evenement van start met de wereld premiere van de Bollywood kaskraker van dit jaar. De volgende dag gevolgd door een Bollywoodsterren cricket wedstrijd in het Headingley stadion in Leeds. De laatste dag 9 juni wordt dit festival afgesloten met eerst alle Bollywood sterren op de rode loper en daarna natuurlijk in het Sheffield’s Hallam FM arena, waar alle awards worden uitgereikt. Het evenement zal wereldwijd worden uitgezonden. De Bollywood IIFA Awards zijn samen gepromoot met de slogan; ‘Yorkshire: Love at first sight’.

Studenten van verschillende universiteiten in Yorkshire hebben zich aangemeld als vrijwilligers. Maar zij zijn niet de enige. Want ook mega Bollywoodster Amitabh Bachchan heeft de tijd genomen om zich in te zetten als vrijwilliger in een Oxfam winkel. Oxfam is dit jaar ook partner van het IIFA Awards en Big B die ambassadeur is van IIFA, hielp in een Oxfam winkel in Westbourne Grove in Londen. “Ik ben er trots op dat ik hier sta en kan helpen. Oxfam levert zulk goed werk in het bestrijden van de armoede in de wereld. Veel mensen in India hebben geprofiteerd van de projecten van Oxfam en daarom is het belangrijk voor mij, om hier te zijn en te helpen. Ook vind ik het belangrijk om de mensen te ontmoeten die zich als vrijwilliger inzetten voor de Oxfam campagnes”, aldus mega bollywoodster Amitabh Bachchan.

21 REACTIES

 1. Alweer???? Wanneer komen ze weer naar Nederland….
  Ze moeten ook naar Suri gaan mann 😉

 2. wanneer komen de acteurs en actrices weer in nederland???
  ik wil mr.shahrukh khan , mr.bachchan, miss aishwarya rai-bachchan

  xxxxx shivani

 3. leuk joh!! alleen moeten ze wel snel naar nederland komen!!
  maar waarom zijn de kaartjes zo ongeloofelijk duur?

 4. Het is om gek van te worden al die awards uitreikingen zo achter elkaar, iedereen is in de zelfde jaar al een keer beste acteur, beste actrice, beste director geweest. Ze moeten maar 1 award function per jaar houden, en niet 10 verschillende uitreikingen.
  Het lijkt zo onbetrouwbaar en ongeloofwaardig!

 5. Nee Anoeska , juist niet, zo laat men zien dat we t werk van bijvoorbeeld een cheografer ofzo of editor of director , noem maar op, zeer op prijs stellen door middel van een award!Maar; als het wereldwijd wordt uitgezonden hea? Dan is t ook in NL te zien! Weet IEMAND hoe LAAT en WANNEER het wordt uitgezonden? Alvast bedankt, laterrr xbollywoodfreak

  P.S. Jammer dat SRK dr niet zal zijn ILOVESRKDAMNMUCH maar ik hoop dat ie wel komt!!!!!!!!!!!!, enne Big B: YOU ROCK 😀

 6. IIFA Awards, was zoals we weten 2 jaar geleden in Nederland. Die was toen ook wereldwijd te zien. En In Nederland?? NOPEZZZZZZZZZ. 😀

  dus ik denk niet dat ze hier ervoor warm gaan lopen. Wel jammer. Dan wordt het maar een schotel aanschaffen. 😀

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.