Karan Johar neemt een koffie pauze

Bollywood - Karan Johar neemt een koffie pauzeKaran Johar, onder andere bekend van zijn succesvolle tv-programma ‘Koffee with Karan’ en door hem geregisseerde Bollywood topfilms ‘Kuch Kuch Hota Hai’, ‘Kabhi Khushi Kabhi Gham’ en ‘Kabhi Alvida Na Kehna’, heeft aangegeven dat hij graag zou willen acteren in een film. Om deze reden zal hij voorlopig niet doorgaan met zijn succesvolle tv-programma. ‘Er worden nog 11 aflevering uitgezonden, voordat seizoen twee is afgelopen. ‘Ik heb even een koffie-pauze nodig’, grapt Karan.

‘Ik wil heel graag acteren in films en sta open voor allerlei aanbiedingen. Door het presenteren van zoveel programma’s, en dat ik zelfs op de catwalk heb gelopen, heb ik veel zelfvertrouwen gekregen wat betreft voor een camera staan. Maar ik kijk niet uit naar allerlei helden-rollen’, vertelt Karan. De veelzijdige Bollywood insider heeft al eerder wat kleinere rollen gespeeld in Bollywoodfilms. Zijn eerste verschijning in een film was in één van Bollywood’s grootste hits, ‘Dilwale Dulhania Le Jayenge’. Hierin speelde hij de rol als de beste vriend van de hoofdrolspeler.

Karan vertelt ten slotte: ‘Ik ga nu aan regisseurs vragen om mij een kans te geven om in hun films te spelen. Daarnaast’,grapt hij, ‘kan ik natuurlijk niet in Ram Gopal Vermas films gaan acteren. Die zijn mij iets te gedurfd en ook niet helemaal mijn stijl.’

33 REACTIES

  1. Helemaal mee eens dat die rollen van Ram Gopal Varma niet bij hem passen. Ik hou van de films die door Ram Gopal zijn gemaakt. Zoals Pyaar Tune Kiya Kia, Jungle, Sarkar enz. Alleen die laatste was niks. Hij maakt goede trillers net als die duo Abbas-Mustan.

    Maar ik denk niet of acteren wat voor Karan is. Maar we zullen wel zien hoe hij het doet. Alvast succes….

  2. Dat film dat Karan Johar gaat spelen, heeft shahrukh voor hem gemaakt
    het word leuk!!!!
    ik ben beniuwd welke meisje met hem speelt
    karan is zo mooiiii
    hij is super grappig
    en hij is ook een goeie directeur
    you’re the best Karan!!
    All The Best!!

  3. leuk,, ick wist helemaal ni dat hy in dilwale dulhaniya le gayenge heeft gewerkt:D

  4. ik ken hem niet maar hij is best knap en dames op welke sait ia dat tv-programma ‘Koffee with Karan’ ??? kan imanda dat zeggen ???????????? tenx groetjes sofula

  5. zijn films zijn echt leuk! ik heb ze allemaal gezien, maar of hij zelf goed kan acteren….
    ben benieuwd.

    alleen vind ik hem niet knap.
    mijn mening.

  6. Hij zou wel kunnen acteren alleen moet zijn rol een Hijra/homo rol zijn .. daar gaat hij heel goed in zijn denk ik! vooral hoe hij zijn handbewegingen maakt enzo

  7. leuk joh dat ie in een film gaat werken
    hij is en hele goeie directeur
    trouwens de film kuch kuch hota hain was tof
    want shahrukh die speelde ern egt chilllll
    en karan alvast suc6!!!

    P.S. ik wist niet dat ie in dilwaley dulhania le jayenge speelde
    leuk man

  8. In film dilwale dulhaniya lejaayenge sloeg shahrukh steeds karan’s pet uit zijn hoofd hahaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
    Het is zo’n leuke filmm!!!
    Shahrukh deed heel grappig haha
    shahrukh en karan zijn ook hele goeie vrienden
    In Koffee with Karan vroeg shahrukh volgens mij of Karan een film wou acteren
    en Karan zei Ja
    Ik vind shahrukh en Karan zo leuk!!

  9. mijn vriendin zegt dat hij gay is, ik weet het niet. ik heb btw ook nog nooit Koffee with karan gezien, helaas. Is het een aanrader?

    Bollylover (die btw gewoon Nederlands is:P)

  10. ja vele mensen zeggend dat hij homo is omdat hij nog niet getrouwd is en dat hij nooit een vriendin heeft gehad, en hij is zo’n moederkindje, maar ik denk dat het gewoon een roddel is achja wat boeid ons dat nou weer als hij homo is of niet, we moeten gewoon da film kijken en als je het niet wilt kijken dan kijk je het lekker niet:P

  11. rani

    wat lul je
    hij is homo
    let effe op je klote taalgebruik metje homo. he tkan ook op en andere manier

  12. ma mensen hoe weten jullie dat hij een homo is stop gewoon met achter de mensen lullen .Volgens me hij heeft al een vriendien .tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

  13. Rajiv je zet 24 uur op 24 uur achter je pc en tv?!
    Heb je niks anders te doen in plaats van comentaar te geven aan elke artikel? (ik bedoel moet je niet werken,…?)
    (ik wil geen comentaar van anderen ok alleen rajive mag dat dus zich niet nutteloos bemoeien!)

  14. Goedemorgen,

    Verwende PUBERS letten jullie wel op jullie woorden, waar halen jullie het lef om zo een respectabele persoon zo een gemene naam te geven. Trouwens de gene die denkt dat hij zo is en het zo goed kan herkennen dat iemand HOMO is heeft zeker ervaring thuis want hun BROER’S zijn HOMO’S vandaar de herkenning.
    Zeker gaat jullie PUBERS het niet leuk vinden vooral als het gaat om jullie eigen broer’s.
    Jullie zijn echte specialisten om een ander te beledigen wat een opvoeding heel zielig voor jullie arme moeder.

    Trouwens Katrina jij hebt echt gelijk.

    MVG

    Rahat

  15. @ Sofia

    Ten eerste ik werk niet. Ten tweede ik ben gek op bollywood. En ik kom achter de computer alleen rond half 1 dus GEEN 24 uur per dag. En ja ik heb ook een leven. Hopelijk is DAT duidelijk. Nog een keer….ik hou van bollywood en ik GA commentaar geven op allemaal. ALS JIJ daar problemen mee hebt HEB IK er dan niks mee te maken!!!!
    LAAT mij gewoon mijn ding doen en doe jij jouw ding. Niet zo op anderen letten. Als je mijn comment niet zo leuk vind om te lezen, lees dan NIET. HET BOEIT MIJ ECHT NIKSSSSS!!!!!!!

  16. Hei

    Ik vind karan Kei goed! Hij beseft niet hoe good looking dat hij is!! En dat hij nu veel zelfvertrouwen heeft gekregen vind ik hem nog beter!!

    Ik vind die een kei schoon vent oké hij heeft geen JOHN ABRAHM body maar TOG heeft die wel iets dat heel mooi is miesschien zijn karakter, hij lijkt me een lieve man!

    CRAP!! Noemen jullie hem een “HOMO” omdat hij nooit een vriendin heeft gehad? Mensen A.U.B! GET A LIFE! Wagt maar tot dat jullie zijn vriendin zien dan gaan sommige jaloers zijn denk ik! Nee ik denk het niet ik WEET HET!!

    Karan is sexy op zijn manier by the way wie hij een homo genoemd heeft, omdat hij NOG geen vriendin heeft gehad zal later spijt van krijgen! Ik garandeer jullie dat!!

    Ik Sta achter je KARAN en ik ga je film ZZEEKKEERR kopen!!

    peace and goodluck to you karan even if u don’t need it!! ‘cuz u’ll do it just fine!

    xx

  17. halloo,maak geen ruzie man die vraag of hij gay was was een normale vraag want de een zegt van wel en de andere weer van niet ik wou geen ruzie veroorzaken en als je beledigd bent dan spijt me dat dus sorry aan iedereen..!!!

  18. hij lijkt wel op een guy maar of dat waar is….
    maar het maakt toch niet uit? hij blijft een mens

  19. hij is well goed ik mag die karan wel :D:D
    En hij heeft ook superleuke films gemaakt en in all die superleuke films van hem hebben mijn 3 superleuke stars gespeelt SRk, Rani en Kajol( ze kwamen in elk gevall wel voor in hem films maak nie uit of ze een cameo roll hadden of hoofd roll maar ze kwamen well voor:D:) hunnie 3 zijn echt goed

    En Karan ik zall zekers je film kijken dus best of luck

  20. Ik heb hem ook zien spelen in dosti friends forever daar speelde hij de man van kareen kapoor

  21. rajivie

    je hebt wle gelijk maar als je gelijk homo zegt slaat ook nergens .
    mischien is hij wle beter dan de rest you never know

    en je mag hier seggen wat je vindt

  22. jah ik vond SRK in dilwale dulhaniya lejaayenge kei grappig hij was zoooooooooo druk!! hahahah twas egt grappig! En kvind hem kei sexy daar!

    hahahaha

    xx

  23. aaaah lijkt me echt leuk hij heeft ookal een kleine rol gedaan in zijn eigen film homedelivery ik verheug me nu al op een film van hem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.