Bollywood film ‘Eklavya’ nu in de bioscoop

eklavyaDe droom van regisseur Vidhu Vinod Chopra is na 30 jaar dan eindelijk werkelijkheid geworden: een film maken met Amitabh Bachchan. De nieuwe Bollywood film ‘Eklavya’ gaat over een lijfwacht die een koninklijke familie en zijn duistere geheimen beschermt. Bollywood’s Bachchan speelt de rol van ‘Eklavya’. Naast deze mega Bollywoodster zijn ook de volgende sterren te zien in deze nieuwe film: Sanjay Dutt, Saif Ali Khan en Vidya Balan. De regisseur was zo onder de indruk van Big B’s adembenemende ‘performance’ in de film, dat hij hem als bedankje een Rolls Royce kado gaf. De film is vanaf deze week ook te zien in de Nederlandse bioscoop.
© Bollywood.NL

25 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.