Malaika Arora Khan als ‘Super Woman’

Bollywood - Malaika Arora KhanBollywood hottie Malaika Arora Khan zal na 4 jaar weer te zien zijn in een film. Na ‘Chaiya Chaiya’ en ‘Kaal Dhamaal’ zal Malaika samen met haar goede vriend Shahrukh Khan te zien zijn in ‘Om Shanti Om’. Een Bollywood film die zal gaan over reïncarnatie, waarin ze een rol gaat spelen van een soort ‘super woman’. Daarvoor gaat ze gekleed in een mooie rode avondjurk en vliegt ze van het ene naar het andere dak.

Malaika gaf aan dat ze zo ontzettend veel plezier had en dat allemaal gratis. Niet alleen voor haar, maar ook voor de regisseurs want ze heeft de rol gratis gespeeld. “Ik heb deze rol alleen maar geaccepteerd vanwege mijn goede vrienden Shahrukh en Farah”, aldus miss superwoman. Om haar te bedanken voor haar deelname aan deze Bollywood film heeft ze van Shahrukh wel twee hele mooie kado’s gekregen namelijk een Tag Heuer horloge en een mobiele telefoon.
© Bollywood.NL

29 REACTIES

 1. De echte Super women is Priyanka uit Krishh en niemand kan haar vervangen. Ze is gewoon de beste. En zij is niks.

 2. Heel leuk.. maar even wat anders:: ik heb gehoord dat Ash en Abishek al getrouwd zijn? en dat ze via helicopter naar de mandir waren gegaan ofsoo?!

  En ojaa:: srk zal wel niks met Malaika Arora Khan hebben want srk is gewoon nog gelukkig getrouwd en hij heeft een zoontje.

 3. wowww dat is lief man!!
  maar er is echt niks tussen hun man!!!!
  zij is vet lelijk srk verdient beter:P

 4. Ze is veel mooie maar ik vindt haar sechte actirse e, haar zus ok dus ze zijn niks voor mij ik heb graag meer traditonele meisjes maar ze zijn niet zo zo als sleten .datis mijn meining .mishen is eriets tussen srk en haar want ze is echt en slet dus ……………………….

 5. nee zij hebben niks want zij is ook getrouwd met arbaaz khan salman khan zijn broer zij heeft zelf volgens mij ook een zoontje

 6. Hai Martin,

  In welke tijd leef jij? Zijn de moderne
  meisjes tooo hot to handle voor je?

  Je moet terug naar Achterliekiestan.
  Nederlandse les is voor jou zeker van toepassing en gezien bep. fouten is een typcursus ook niet vreemd.

  Shakuntela.

 7. Hai Martin,

  In welke tijd leef jij? Zijn de moderne
  meisjes tooo hot to handle voor je?

  Je moet terug naar Achterliekiestan.
  Nederlandse les is voor jou zeker van toepassing en gezien bep. fouten is een typcursus ook niet vreemd.

 8. nee man hij is al getouwd met gauri khan (kk lelijk!!) ennuh
  ————————
  En ojaa:: srk zal wel niks met Malaika Arora Khan hebben want srk is gewoon nog gelukkig getrouwd en hij heeft een zoontje.

  ————————
  Hij heeft ook nog n dochter:)

 9. kajol is getrouwd
  sharukh khan is getrouwd
  malaika arora khan is getrouwd

  dus al die koppels kunnen niet hoe leuk ze er ook uit zien

 10. ze heeft zeker geld nodig en ze zegt van nee ik doe het voor mijn beste vrind SRK
  kom jong tegenwoordig alles is met geld
  dus jullie moeten da gezever niet geloven
  😀

 11. ohhhhhhhhh wat lief van je oeeeeeeee is er iets tussen jullie?????? ik hoop het niet want er moet iets tussen rani en shahrukh khan zijn dus doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 12. @lalal

  gatverdammen rani!!!!!!!!!!!!!!!!!
  zeker dat hun niks met elkaar krijgen hoop ik maar want het zijn een kak stelletje!!!
  vooral door ran!!!

 13. Ik vindt Malaika Arora gedraagt zich als een slet, zij gedraagd niet als een normale moslim vrouw, daar bedoel ik mee haar houding, kleding, ze fotograferen haar bijna naakt. echt een hoere gedrag. Ik weet niet wat abraaz Khan in haar ziet. Is het waar dat abraaz khan broer is van salman khan??

 14. Shahruk khan en Kajol zijn perfecte paar, trouwens kajol was zwanger van shahruk khan hun eerste kind. Maar ik vind shahruk khan wel gemeen hij heeft kajol zwanger gemaakt maar niet met haar getrouwd om zijn papie en mamie een plezier te doen. Wat gemeen vind ik dat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.