Is filmster Sanjay Dutt een gangster of niet?

Die vraag stelde NOS correspondent Wilma van der Maten gisteren, vanuit haar standplaats New Delhi, op haar weblog. Volgens de journalist had de beroemde Bollywood filmster Sanjay Dutt, al lang in de gevangenis moeten zitten wegens illegaal wapenbezit. Een rechter veroordeelde hem afgelopen december, maar liet hem vanwege de kerstdagen op borgtocht vrij.Bollywood - Sanjay Dutt
Sanjay’s advocaat heeft de rechter in hoger beroep gevraagd de acteur te ontslaan van rechtsvervolging wegens goed gedrag. Er is geen rechter in India te vinden die het over zijn hart kan verkrijgen deze Sanjay Dutt naar de gevangenis te sturen, schrijft Van der Maten. De aanklager denkt dat anders over. Volgende week maandag doet de rechter hierover uitspraak. Ondertussen kun je op de NOS website de uitgebreide column hierover lezen en je mening vormen.

10 REACTIES

  1. Hij heeft een strafbaar feit gepleegd. Daar zijn bewijzen van. Dus hij moet hiervoor gestraft worden. Meten met twee maten mag en kan niet. Helaas werkt het in India niet zo…Nu maar hopen dat het Indaase rechtssyteem WEL een rechter heeft, die deze Bollywood KNUFFEL Gangster durft te berechten!!

  2. hij is de bom of je dat letterlijk of figuurlijk wilt oppakken

    zijn films doen het altijd goed altans voor mij wel

  3. Het gaat erom dat hij nu beter is geworden en daaraan niet meer doet. Dus het beste vind ik eeen geldboete. Al is dat wienig maar gezien de omstandigheden….

  4. Dat hij een goede acteur is zegt nog niks. Hij heeft een strafbaar feit gepleegd en moet als elk ander gestraft worden. Zo kan elk crimineeltje wel zeggen dat hij/ zij er spijt van heeft en dat het zijn/ haar leven gaat beteren… Wat een onzin ook. Sanjay Dutt heeft geld zat, dus hij gaat echt niet van een geldboete wakker liggen… Dus ik zou zeggen gevangenisstraf en geldboete (voor de slachtoffers). Het is jammer dat zo’n geweldige acteur in een dal valt.

  5. Sanju Baba is een goede man met een goed hart..
    De media, politici. iedereen naait elkaar in India.. Sanju Baba.. God bless u

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.