Lara Dutta waarschuwt voor Bollywood-dream

Bollywood - Lara DuttaBollywood actrice Lara Dutta heeft haar mening uitgesproken over de druk voor vrouwen in de Indiase filmindustrie. De voormalige Miss Universe zegt dat vrouwen regelmatig te maken hebben met allerlei beloftes van film regisseurs, die beweren dat zij kunnen helpen met een filmcarrière in Bollywood. “Tegenwoordig gaat het niet om het talent van de Bollywood actrices, maar moeten deze zich meer druk maken om hun ‘looks’ en dat vind ik erg jammer”, verteld Lara in een interview. Zij geeft advies aan jonge meiden die hopen op een succesvolle filmcarrière; “Mensen zullen proberen misbruik van je te maken, beloven je de wereld die je op het einde niet krijgt. Wees verstandig, niet naïef en begrijp dat.” De 28-jarige ster van No Entry en Zinda was recentelijk te zien in de comedy Bhagam Bhaag samen met Paresh Rawal en Govinda.
© Bollywood.NL

13 REACTIES

 1. Nou, Mooi gezegd k vind dat ze absoluut gelijk heeft!! Maar is dat ook bij haar gebeurd dan??
  t lijkt alsof ze het heeft meegemaakt ofso=S

 2. Volgens mij heeft ze dat ook meegemaakt. Anders zou ze dat niet zeggen. Maar het is wel erg wat er allemaal gebeurt. Maar het gebeurd niet bij alle regisseurs.

 3. jah en bij de mannen is dat zekers niet so nou acteren lijkt moeilijker dan het is en al die verwachtingen nou nou mij niet gezien maar je verdient wel goed als je de looks hebt

 4. ja het is bij haar seker gebeurt daarom geeft se tips aan andere meisjes want sij weet nu hoe het voelt daarom

  XXX-payel**

 5. doe iets aan jullie nederlands…..
  is toch niet te geloven wat jullie schrijven…
  “De 28-jarige ster van No Entry en Zinda “IS”recentelijk te zien in….”

 6. @johny

  als we zo gaan beginnen is het nog altijd

  HET is niet te geloven wat jullie schrijven

  je bent de, het vergeten

  komop man als je weet wat ze bedoelen moet je niet moeilijk doed oke?

 7. eey lara dutta heeft het niet zelf meegemaakt maar ze heeft het alemaal gezien en gehoordt van anderen
  als je rijk ben kann je door jezelf gewoon een goede actrice worden en ben je makkleijk binnen bollywood te krijgen net als lara. maar voor arme mensen die wel talent hebben maar bollywood regisseurs beloven hun van alles is het moeilijk. bollywood regisseuurs gebruiken je bijvoorbeeld ze willen met je naar bed en dan beloven ze dat je in hun film mag spelen.
  maar dat is niet zo ze maken alleen misbruik van nje en geven je ook slecht kijk maar naar bollywoodfilms zoals een stukje van insaan waarin de regiseur haar belooft als ze met hem naar bed gaat dat zij in hem film mag spelen.
  dat gebeurt echt niet.
  of je moet bollywood binnenkomen aals je iemand daar kent. de meeste meisjes moeten dee droom opgeven ik wil ook graag bolywoodactriice worden maar niet als ik een slechte naam krijg dat liever helemaal niet in bollywood

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.