George Clooney binnenkort in Bollywood?

Bollywood - George ClooneyAls het aan Hollywood ster George Clooney ligt is hij binnenkort te zien in een Bollywood film. De 45-jarige Hollywood acteur heeft dit aan journalisten van het CNN-IBN channel in India laten weten. Clooney, dit jaar voor de 2e keer door People magazine uitgeroepen tot de ‘Sexiest Man Alive’, is een grote fan van de Indiase filmindustrie. Hij is onder de indruk van de internationale groei van de Bollywood industrie. “Ik keek laatst naar een Bollywood film en de muziek was geweldig. Er is een kleine markt voor deze films in de Verenigde Staten, maar het zou leuk zijn als dit zou aanslaan. Ik vind Bollywood films een positieve vorm van films maken” zei de acteur tegen verslaggevers. © Bollywood.NL

9 REACTIES

 1. ja nu snap ik het niet meer mensen uit bollywood gaan naar hollywood en mensen uit hollywood gaan naar bollywood zijn ze acteurs aan elkaar uit te wisselen???

  maar ben benieuwd in welke film hij gaat spelen

 2. heb volgens mij nog gistern een film van hem gesien was best wel leuk maar ik weet de naam van ,de film niet meer het ging over een man die een gesin het leven suur maakte of so ja ik heb niet so veel verstand van hollwood films maar ik heb wel heel veel vestand van bollywood films en ik ben echt heel erg beniuwd naar de nieuwe film GURU

  XxX-payel**

 3. en Clooney met indiaanse kleren en zingt hindi liedjes!! erger dan dansen!!:D
  Kan dat dan wisselen??
  Nou s beter voor Bollywood.. Ga zo door Bollywood!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.