Bollywood actrice gewond bij auto-ongeluk

pooja-bhat.jpgDe 34-jarige Bollywood actrice Pooja Bhatt is gewond geraakt in een auto ongeluk, nadat ze het International Film Festival van India had bezocht. Bhatt was op weg naar Goa’s Dabolim vliegveld om haar vlucht naar huis, in Mumbai, te halen. Politie agenten vertelden dat de Bollywood ster werd aangereden door een auto die haar tegemoet kwam. Per ambulance is ze naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd ze geholpen aan haar verwondingen aan haar hoofd en neus. Volgens de politie van Goa was het geen ernstig ongeluk en is er geen reden om ongerust te zijn. © Bollywood.NL

9 REACTIES

  1. Zeg niet dat jullie Pooja Bhatt niet kennen….vond haar vroeger (ca. 14 jaar geleden denk ik) helemaal geweldig….
    Phir teri kahani yaad ayee…of bijvoorbeeld…Dil hai ke manta nahin met Aamir Khan…of Chaahat met Shahrukh Khan. En nu is ze ook producent (van bv Jism, Paap, Vaada)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.