Bollywood GIFA Awards 2006 in Kuala Lumpur

GIFA Awards 2006 De Global Indian Film Awards zal van 7 tot en met 9 december worden gehouden in Kuala Lumpur. Fans kunnen 3 dagen lang genieten van verschillende evenementen; onder andere een voetbalwedstrijd gespeeld door Bollywood sterren, een diner voor het goede doel, een mode show, een film première en natuurlijk de GIFA awards show.

Op 7 december zal de première plaatsvinden van de film Baabul. In het Nationaal Stadion in Bukit Jalil zal op 8 december de voetbalwedstrijd worden gehouden waarin Bollywood sterren Salman Khan, Arjun Rampal, John Abraham en Sohail Khan het opnemen tegen verschillende ministers van Maleisië. Op dezelfde dag vindt ook plaats het ‘charity’- diner en de modeshow in The Palace of the Golden Horses. De GIFA awards show zelf zal zijn op 9 december in het Putra Stadion in Bukit Jalil. De GIFA zal het beste van Bollywood onderscheiden en bestaan uit 23 award categorieën. Andere Bollywood sterren die te zien zullen zijn tijdens dit grote evenement zijn Shah Rukh Khan, Abhishek Bachchan, Priyanka Chopra.
© Bollywood.NL

11 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.