Jongeren volgen Bollywood dansles in Mumbai

Bollywood danceEen aantal jongeren uit Nederland krijgt binnenkort de kans om dansles te volgen in Mumbai. Ze zullen o.a. les krijgen van Ganesh Achariya, een bekende Bollywood choreograaf die zijn talenten in veel films heeft laten zien. Het initiatief is afkomstig van de Surinaams-Hindoestaanse Lolita Soedamah, die zelf al drie jaren in Mumbai woont en daar een dans- en acteerinstituut heeft opgezet. Soedamah geeft les in Bollywood dansen en acteren en is columnist en schrijfster voor Sanoja® Entertainment Magazine.

Op 1 oktober vertrekt een vijftal studenten die zijn geselecteerd uit velen, naar Mumbai. Ze zullen daar bekende Bollywood acteurs, zangers en regisseurs ontmoeten. “De Indiase media zijn hier erg enthousiast over en zullen de meiden dan ook op de voet volgen en verslag maken van de danslessen en de ontmoetingen met Bollywood celeberties. Dit is een uniek project dat nog nooit heeft plaats gevonden. Ik wil met dit project laten zien dat Bollywood niet onbereikbaar is” aldus Lolita Soedamah. Gratis is de deelname niet. Volgens de site van Sanoja® Entertainment kost het deelnemen aan de cursus ruim € 1.800,-. © Bollywood.NL

9 REACTIES

  1. zozo leuk hoor wil ik ook wel
    helemaal naar mumbai om te dansen
    ik hou er ook van duss
    later gaat het cker gebeuren
    -xxxxxxx- kareena

  2. ik zit in dans club ik kan hiphop buikdansen ale sorten kan ik danse ik ben 16 ik ga later dansere worden ik kom van marokaans xx elmina

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.