Concert van Adnan Sami gaat niet door in 2006

Adnan SamiHet concert van de Indiase Bollywood zanger Adnan Sami gaat niet door op zondag 8 oktober a.s. Volgens de organisatie is bij de planning van deze datum geen rekening gehouden met het feit dat in deze periode het vasten maand (Ramadan) is. Na veler verzoek en overleg met de verantwoordelijken hebben zij gezamenlijk besloten om de datum te verschuiven naar 4 februari 2007. Personen die al in het bezit zijn van kaarten, kunnen deze goed bewaren. Ze blijven namelijk gewoon geldig. Locatie (Ahoy te Rotterdam) en aanvangtijd zijn onveranderd gebleven. © Bollywood.NL

8 REACTIES

 1. er zal wel een andere reden zijn. die adnan wist toch van te voren wanneer ramadan zou zijn. stelletje geldwolven.

 2. Normale mensen kunnen t van te voren berekenen wanneer Ramadan is…nou maar afwachten of t echt in februari plaats vindt

 3. De organisatie heeft problemen en niet Adnan Sami.In India gaat alles door Ramadan of geen Ramadan. En gelijk hebben ze!! Je moet WEL je kost verdienen! Maar ook in Pakistan gaat de showbiz wereld gewoon door.
  Nederlandse hindostaanse organisatoren hebben vaker financiële problemen met het organiseren van ‘grote of buitenlandse evenementen.In andere delen van de wereld waar OOK moslims wonen (UK, USA, Zuid Afrika en India) zijn er geen problemen. The must go on!!

 4. hallo iedereen weet tog dat september de maand van het ramadan is nou dan waarom sitten se te liegne

 5. ja gek vindt ik het ook ik had me zo verheug op de ze show, maar nu wil ik het niet meer zien.
  straks komen ze weer met iets anders.

 6. ja wat gebeurd is is gebeurd kan je niet meer terugdraaien en als de show 4februari niet door gaat moet je gewoon je geld terugvragen

 7. De fout ligt bij de organisators in Nederland. Dit is algemeen bekend. Zij hebben geen goeie contacten met mensen uit bollywood. Vind je nou gek dat als die superstars het meest shows geven in de UK, Amerika en andere landen behalve Nederland. So sad! veel hindoestaanse organistators zijn echt onproffesioneel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.