Om Puri in Hollywood film met Tom Hanks

Om PuriDe gerenommeerde en veelzijdige Indiase acteur Om Puri zal binnenkort meedoen aan een nieuwe Hollywood film getiteld ‘Charlie Wilson’s War’. In deze film zal hij de rol vertolken van de Pakistaanse ex-president Zia-Ul-Haq. De film is een megaproject met bekende Hollywoodsterren als Tom Hanks en Julia Roberts. de opnames beginnen volgende maand in Marokko en Amerika. ‘Charlie Wilson’s War’ is een politieke film en gaat over de bezetting van Afghanistan door de voormalige Sovjetunie, waarbij Amerika de hulp van Pakistan inroept om Afghanistan te bevrijden.

Puri begon zijn filmcarrière in 1976 en heeft sindsdien met verschillende bekende regisseurs in binnen- en buitenland gewerkt. Hoewel hij in het begin van zijn carrière de voorkeur gaf aan artistieke films en weigerde mee te spelen in Bollywood films, kon hij uiteindelijk vanwege geldgebrek en interessante hoofdrollen de verleiding van Bollywood niet weerstaan. In de loop der tijd heeft hij ook meegewerkt aan vele buitenlandse produkties waarvoor hij veel lovende recencies heeft verworven. Daardoor wordt hij ook gezien als India’s eerste, internationale ster. Puri heeft al eerder meegwerkt aan Hollywoodprojecten als City of Joy, Wolf en East is East. In 2005 heeft hij zelfs een Britse onderscheiding gewonnen voor zijn acteerprestaties. © Bollywood.NL

10 REACTIES

  1. Hij heeft in meerdere hollywood producties gewerkt en elke keer heeft hij me verrast met zijn rolletjes!

    Ben benieuwd naar deze met Tom Hanks!

  2. ey wisten jullie dit dat de hollywooders aishwaria rai willen hebben omdat bollywood de beste is maar jah ik ga jah doei

  3. heey ik ben afghaans en enorme fan van aiswarij
    ofso de hollywooders wille haar hebbe en aishwarij wil dat ook maar jah aishwarij komt echt niet so ver nou jah k ga maar voordat jullie in slaap valle oke doei bybey

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.