John in een Hollywood film?

JohnAls alles volgens planning verloopt, zal Bollywood hunk John Abraham te bewonderen zijn in de Hollywood film ‘The Good, The Bad and The Avon’. Volgens geruchten zou John, die nu voor een filmfestival in Toronto zit, benaderd zijn voor een rol in de film. De bekende Hollywood actrice Liv Tyler heeft al getekend voor een hoofdrol in de film. Indien het doorgaat zal John haar tegenspeler worden. Naar het schijnt wil John heel graag zijn debuut in Hollywood maken. Hoewel hij de producers te kennen heeft gegeven dat hij erg geïnteresseerd is in de filmrol, is er nog niets bevestigd over zijn aandeel in het project dat naar alle waarschijnlijkheid in juni 2007 zal starten en in Mexico opgenomen zal worden. © Bollywood.NL

16 REACTIES

 1. East A West John Is The Best Actor Of Bollywood
  Thats Why He Is Going To Be The Hero Of Hollywood Also To The World.

  Now Everybody Plz Understand Tht John Is The Best And No Other One Okay The Othe Fan Of Lots Of Faltu Actors Lik Abihsehk,Vibek,Hritik Bla Bla Bla

 2. pssssss hallo wat denkeh sij se denkeh als je een hollywood film maakt verander je van een drol tot een prins sij sijn goed genoeg hoor se hebben die sukkels niej nodig

 3. sumit

  i in mather fact turn out to be abhishek bachan nr 1 fan so watch you’re language oke and i disagry that jonh is the best actor because i think abhishek is the best and somebody els maybe think hrithik is so keep youre opinion please to youre self thanx

  xxxx laila

  so dat moest er ff uit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.