Eerste Bollywood film opgenomen in Kaapstad

De cast van de nieuwe Bollywood film ‘Cash’ is momenteel druk aan het werk in Kaapstad, Zuid-Afrika. Samen met een productieteam van 65 mensen werken de sterren Ritiesh Deshmukh, Ajay Devgan, Esha Deol, Shamita Shetty en Zayed Khan aan de eerste Bollywood film die is opgenomen in Kaapstad. Gisteren werd de film aangekondigd tijdens een persconferentie in kaapstad en gingen de sterren samen met regisseur Anubhav Shina en producer Sohail Maklai (beide in het midden) op de foto. De film komt in mei 2007 in de bioscopen. © Bollywood.NL
Bollywood film Cash
[Copyright – AP Photo/Obed Zilwa]

10 REACTIES

  1. duhhhhhhhhhhh kinglover en trouwens ik d8 dt de film ‘dil ka rishta’in kaapstad genomen was maar ok doei

  2. nou ja valt mee toch, esha had een mooie rol in Dhoom ze had mooi gedanst en ook goed geacteerd, gezien de films waarin zij de afgelopen jaren gespeelt heeft, vandaar dat al haar films geflopt zijn. ik hoop dat ze betere films gaat maken.
    en wat betref shamita kwa gezicht is ze mooi maar verder vindt ik haar films niet zo leuk. geeft mij maar shilpa haar zus zij kan alle rollen doen en ze kan heel mooi dansen, ik bewonder haar altijd. ze is een indiase shakira……………..oke tot zo

  3. Ik wil deze film echt zien. Volgens mij is het een comedie. Maar die film “padmashree laloo prasad yadav” is toch ook opgenomen in Zuid Afrika?? Of niet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.