Bollywood fashion awards in teken van Rachel Roy

Rachel RoyDesigner Rachel Roy zal tijdens de Bollywood Fashion Awards 2006 geëerd worden voor haar buitengewone bijdrage aan de modewereld. Het is de 6e editie van een jaarlijks terugkerende gala event met internationale allure waarbij Indiase designers onderscheiden worden voor hun werk. Het is een unieke happening waarbij internationale designers, topmodellen en populaire beroemdheden bij elkaar komen om de wereld van fashion en entertainment te eren.

De Awards uitreiking vindt plaats op 29 juli in het wereldberoemde Roseland Ballroom te New York. Al 75 jaar lang wordt Roseland Ballroom gebruikt voor concerten en modeshows van beroemdheden als Madonna en Versace. De Rachel Roy collectie is verkrijgbaar via exclusieve retailers als Bergdorf Goodman, Henri Bendel en Nordstrom. Rachel Roy wordt gezien als de meest elegante vrouw in de huidige modewereld. Met de allure van haar collectie heeft ze wereldwijde erkenning en respect gekregen van de internationale modewereld. Imani – voormalig supermodel, CEO van IMAN Cosmetics en vrouw van David Bowie – zal de
Award aan Rachel Roy overhandigen. © Bollywood.NL

12 REACTIES

 1. voor seanya

  Waarom wil je eingelijk weten of ze hindoe is dan. Als ze dat dan niet is zou je dan niet gaan alleen omdat haar achternaam Roy is.

 2. kingkhan ik vind wel dat je een punt hebt.
  je hebt gelijk, mensen moeten niet zo oordelen.
  maar het kan ook zijn dat seanya het zich alleen maar afvraagd.
  dus wrm gelijk zo’n fel antwoord. niet iedereen discrimineert!

 3. en trouwens tmaakt mij nie uit waar ze vandaan komt.uit india of england want k kom van dez 2 landen tog nie dus,k bn gwn nieuwsgiereg en wil alles over sterren weten als je dt wist.
  adios

 4. hallo hoor ik wind mij niet op hoor ik had alleen een opmerking jij begint meteen met schelden. Je moet van geluk spreken dat ik nog altijd vriendelijk blijf.

 5. ja maar jij weet er nix an en zit gwn gelijk opmerkingen te maken.je moet self van geluk spreken want k heb je nie zo veel uitgescolden en ergere dingen gesegt.

 6. whahah eh seanya liever hou je op hoor ik denk dat jij gewoon een bitch bent. hierzo nu staan we zelfs gelijk met schelden. en over mijn opmerking jah sorry ik had gewoon een opmerking en misgien isie hard aangekomen voor je maar dan vindt ik nog wel dat je niet moet schelden hoor.

 7. Waar gaat deze discussie eigenlijk over. Op een heel normale vraag wordt overtrokken gereageerd. Gewoon antwoord geven als je het weet. De vraag van seanya is gewoon uit nieuwsgierigheid gesteld en niet uit een vooroordeel. Maar Kingkhan schijnt met onverwerkte frustraties rond te lopen en gaat deze vraag gelijk in het discriminerende vlak bezien. Dat is jammer, je kijkt deze wereld in met een negatieve bril en zal daardoor heel veel dingen als bijzonder vervelend ervaren, terwijl juist heel veel dingen positief bedoeld zijn, en die dingen mis je dan.
  Probeer optimistisch te zijn en niet direct het verkeerde in je medemens te zien, dan zal het leven voor jou veel zonniger worden. Voor jou prettiger en voor je medemens. Het zal je helpen om onnodige conflicten te vermijden.

 8. voor george: Ik had gewoon opmerking toen ik het opnieuw las zag ik ook van dat het wel brutaal zeg maar kon overkomen maar zij begon meteen met schelden dat is ook niet goed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.