‘Kabhi Alvida Naa Kehna’ in Nederland te zien

Na het succes van de Bollywoodfilms ‘Kabhi Khusie Kabhie Gham’, ‘Kal Ho Na Ho’ en ‘Kuch Kuch Hota Hai’ komt regisseur Karan Johar met een nieuw verhaal over relaties en vertrouwen. De cast van ‘Kabhi Alvida Naa Kehna’ (KANK) bestaat weer uit een hele reeks supersterren uit de Bollywoodindustrie, aangevoerd door Shahrukh Khan als Dev en Rani Mukherjee als Maya. Bollywoodicoon Amitabh Bachchan en zijn zoon Abhishek Bachchan spelen vader Sam en zoon Rishi. De rol van Rhea wordt vertolkt door Preity Zinta. ‘KANK’ is vanaf 11 augustus 2006 ook in de Nederlandse bioscopen te zien. De film zal opgenomen worden in de speciale Bollywood programmering van Pathé bioscopen.
© Bollywood.NL
Kabhi Alvida Naa Kehna

104 REACTIES

 1. weer zo een romantische films.k vind t wel leuk maar is wel teveel.en k VIND de vader en zijn zoon nie zo leuk.duzz wee nie of t leuk is.
  ciao

 2. WOW zeker gaaan kijken iedereen!
  kan niet wachten voor deze film!
  nog maar 2 weken! Zoo blij dat de film in nederland gedraait gaat worden!

 3. het is een rip off van Closer met Jude law en Natalie portman … maar natuurlijk gaan ze veel veranderen aan de film …

 4. VOlgens mij is het gewoon een domme film, copy van Hollywood.

  Fanaa en Krrish waren perfect, maar hier verheug ik me niet egt op. ik heb de trailer gezien en it sucks 😀

 5. hey
  kabhi alvida naa kehna
  mooi film ook enzo kajol en arjun rampal en ritesh duskedhi en rani mukherjee en shahrukh khan en priety zinta en absihiek bachan en amitbaha bachan en kiron kher veel succes enzo

 6. ooooowww ik wgt alll hheeeel lang op die film eindelijk komt ie uit ik ga et seker kijken

 7. ik ga ook cker kijken.
  lijkt me wel een apart verhaal tja en die vader en zoon vindt ik nou ookbepaald nikss

 8. dat gaat zeker een goede film zijn omdatdar spelen de beste acteurs van bollywood dus dat gaat en hit worden kusjes ciaooo

 9. sry maar nl doet egt sloom deze film is alang uit in engeland

  Wie dit heeft gezegd is egt dom
  want de film komt pas 11 augustus worldwide uit!!!!! dus check je ogen maar na want je hebt dan een heele andere film gezien!

  DEZE GA IK ZEKER KIJKNE!!!

 10. hey iedereen khad een vragie voor hoeveel
  halen jullie dvd’s

  sry jullie hoeven niet te beantwoorden wou het alleen weten

  -xxxxxxx- doeg

 11. De grootste blockbuster van het jaar 2006 gaat op 11 Augustus in premiere en de mensen die zeggen dat het een flop film wordt die kunnen beter hun mond houden en naar sesamstraat kijken want folks jullie weten waarschijnlijk niets over echte films

 12. W8 al heeel lang op deze film wordt vast en zeker een grote hit..Ga er zeker naartoe op 11 augustus…

  -xXx-

 13. hey hey ghazel

  oke hier komt die dan kijk rani en abishek zijn getrouwd en preity en sharukh zijn getrouwd.
  dan ontmoeten rani en sharukh elkaar en ze worden vrienden maar dan worden ze verliefd op elkaar dus dan wordt het weer een drama
  daar gaat die film over.

  ik hoop dat ik het goed heb uitgelegt
  doeg doeg -xXx-

 14. @film:kank
  dus wil jij zeggen dat je hem gezien hebt?
  hahah dat is een grote grap want wat jij hebt uitgelegd weet iedereen die een beetje informatie over kank heeft!!
  dat informatie staat zelfs op de pathe site uitgelegd!

 15. @@ film kank:

  maar dat was al tijdens het maken van de film al bekend .. dat heet revieuw schat.

  En deze film kan je nog nergens en echt nergens bezichtigen. totaal onmogelijk .. alleen promo’s zijn te bewonderen op enkele sites.

  wel kan ik zeggen dat de kaartenverkoop in New York al van start is gegaan voor 11 augustus. want die dag wordt het over heel de wereld vertoond.

  dus mensen tis allemaal bullshit/onzin als met loopt te vertellen dat ze die film al hebben gezien.

  Persoonlijk denk ik dat deze film een echte kaskraker/Megahit wordt met de allebekende superstars en de Legende”Amitabh Bachchan”.

  mvg,

  Anchu

 16. @anchu

  je hebt HELEmaal gelijk!
  je kan in nederland vanaf 8 augusus kaarten reserveren dat zei degene van pathe die ik heb gemaild!

 17. eindelijk komt er een film van karan johar kan niet w8 tot dat die film uit komt

  en mensen als iemand zegt dat die film aai is dan ben je de domste mens di eer is en geen verstand van filmen het :P:P:Pwaahaah fa ²whah

 18. @@ Ghazal: kan je op 8 aug dan je kaarten gaan halen zelfs bij de kaarten verkooppunt van pathe zelf? of kun je alleen reserveren?

 19. dat weet ik niet maar je kunt nu via internet voor pathe groningen en scheveningen kaarten kopen of reserveren voor pathe arena in amsterdam kan dat pas vanaf 8 augustus:)

 20. jeetje over een paar dagen kan je em downloden op je pc man doe niet moeilijk ik ken een site maar die is wel iligaal

 21. Op welke dagen gaan jullie naar de voorstelling? ik heb vernomen dat de voorstelling van vrijdag 11 aug. en zaterdag 12 aug. is uitverkocht!

 22. @@ bollywood lover: koop de kaarten liever alvast, want der zullen velen geinteresseerden zijn die deze film echt niet willen missen!

  Niet tot op de laatste dag wachten!

 23. hallOooo.. de kaarten vOor 11 aug. en 12 aug. Zijn HELEMAAL NIET!!! UITVERKOCHT

  Want ze zijn pas DEZE avOnd te kOop..

  Heb iiCk zelf nagevraagd..!!

  MaaRe iiCk Ga ckrs.. naar Die film tOe.. ren mOrgen naar De biOs Om die Kaartjes.. te ReserVeren..

  iiCk Ga alleen naar Die film Omdat SHAHRUKH KHAN EN PREITY ZINTA erin spelen..:D:D:D

 24. op de pathe site!
  moet je gewoon naar http://www.pathe.nl en dan naar films en dan bollywood films en dan zie je kank staan en gewoon kijken waar je en wanneer je wilt gaaan!

  ik heb me tickets binnen!! vrijdag 13.30 in pathe kuip KAN NIET WACHTEN!!!
  tickets kosten 9 euro

 25. JA zeker Dev Saran … Omdat Amitab en Abhi in pelen toch! hahaah!

  And the queen of Black, Rani Mukherjee !!

 26. Ik wil morgen naar de film gaan, heb nog niks gereserveerd, zijn de kaarten al op denken jullie???? Heb ik nog een kansje?

 27. Ik heb voor volgende week woensdag gereserveert
  eerder kon ik niet 🙁 niemand wou mee en ik woon nog al ver af van de pathe bioscopen, maar hopelijk ga ik woensdag IK KAN NIE W8E

 28. oww en kan iemand die hem al gezien heeft please vertellen hoe het was?? ik weet dat het geweldig is maar een beetje meer details graag van hoe geweldig het was ALVAST BEDANKT

 29. we willen niks verklappen meid. Zo krijgen we dus veel bezoekers naar de bios! ihihih

  Dus het moet een verrassing blijven voor de mensen die het nog willen zien in de bios!

  hopelijk begrijp je het wel!

  mvg,

  Anchu

 30. Ik bedoelde eigenlijk als je de film zegmaar een cijfer zou geven wat zou je dan geven? K begrijp heel goed dat jullie nix willen verklappen

  P.S K HEB AL GERESERVEERT k ga zekers teweten 🙂

 31. IK HEB EM GEZIEN! Zoals je zei Anchu kon ik inderdaad vrijdag middag nog wel naar de film, verder was alles al gereserveerd. Ik heb gelijk donderdag avond gereserveerd en gelukkig was er dus nog wel plaats. Eenmaal vrijdag middag in pathe aangekomen kreeg ik te horen dat de kaartjes voor kank waren uitverkocht, dus was echt blij dat ik gereserveerd had. Helaas konden veel hindustaanse mensen niet naar de film en moesten teleurgesteld naar huis.
  Maar de film was SUPER!Heb echt genoten (al ging de ondertiteling soms te snel)

 32. Geweldige film!
  ben er gisteren naar toe geweest
  en zeker een van de mooiste films die ik tot nu toe heb gezien..!
  En je houd het zeker niet droog 🙂

 33. Ik ben naar de film geweest =),, Was egt mooii,, En Rani speelde egt perfect !,, Shahrukh ook manG,, En die liedje van Where’s is the party tOnight ook egt leuk manG :),, Maar wel zielig vOr Rani heel die huwlijk naar de knOppen omdat ze geen kinderen kan krijgen !
  Ahh,, Shahrukh en Rani passen wel bijelkaar in de film !
  Maar ik vintt dat Kajol beter past =), wie is er met mee eens ?

 34. K heb hem nog niet gezien, morgen ga ik hopelijk 🙂 maar ik vind zowiezo dat kajol en SRK het beste bij elkaar passen. Het is gwn leuker om hun bij elkaar te zien 🙂 🙂

 35. @@Anoniem: ik ben het niet eens met de stelling van je waar je zegt: Maar wel zielig vOr Rani heel die huwlijk naar de knOppen omdat ze geen kinderen kan krijgen !

  Haar huwelijk is kapot door totaal andere redenen en wil ik effe niet verklappen .. probeer het nogmaals te ontdekken hoe het precies is gebeurd!

 36. @@ Pagal: film komt ongeveer na en maand uit op dvd en de entree in de bios is €8.75 p.p. en het duurt zo ongeveer 3uurtjes en 12 minuten. Het is dus voor elk leeftijd geschikt!

 37. ik hb kank ook gezien, maar ik had wat meer verwacht. misschien komt het door dat de beeld niet 100% was, omdat ik het gedouwnload had.

  alvida, khuda afez, namaste, good bye, groetjes majnu

 38. majnu ..ahaha moet je niet doen … beeld van kank is super slecht .. in de bios voel je en zie je echt alles heel goed.. ga naar bios boy!

 39. Ik heb de film eindelijk gezien, ik vond het egt geweldig alleen af en toe voorspelbaar, maar dat geeft niet. Ik en mn nigt waren egt de enigste buitenlanders tussen de hindoes was best wel grappig eigenlijk 🙂 ik raad iedereen aan om naar KANK te gaan, k ga miss een 2e keer 😀 als je ni gaat ga je egt een superfilm missen!!!

 40. anoeim jij bent dom rani past niet bij srk maar preity en kajol en niemand anders en ma jnu ben jij afghaans ik wel en srk lover ken ik

 41. Iedereen die nog niet geweest is moet zeker gaan. Ik heb me rot gelachen in de bioscoop, de dansjes en liedjes waren weer geweldig! Wel zakdoekjes meenemen, aan het eind ga je echt huilen.
  Je moet ook echt gaan als de bios goed vol zit want als iedereen zo hard meelacht wordt het nog leuker!

 42. ik ben gister naar KANK geweest ik v0nd de film egt leuk!! alles zat erin hum0r/verdriet en n0g veel meer. was zo0o grappig 0p het begin en in de midden.maar de verhaal v0nd ik niet echt super.. was een heel andere film dan k3g kkhh en khnh.. die films v0nd ik beter en de verhalen van de films v0nd ik o0k beter. maar de hum0r van KANK vond ik egt SUPER!

  Zeker aan te raden deze film!!

  @an0niem
  DUUHH Tuurlijk passen srk en kaj0l 10.000 keer beter bij elkaar=D hun zijn j0di number 0ne!!!!!!.. niemand kan z0 een m0oie stelletje zijn als SRK & KAJOL!!!

 43. khabi alvida is echt top want ik heb hem al gezien maar rani mukherjee huilt teveel en bij die liedje van wherses the party toningt is john abraham de dj en weet je wat sharuck khan doet en rani gatver

 44. Sommige mense vind ik gewoon dom weetje hoe kan je wete dat deze film dom is? Ik moet toegeven dat bollywood niet zo goed is in het maken van film trailers… Maar deze film is echt geweldig en eindlijk niet nageaapt! Zo mooi en de einde verwacht je gewoon niet, dit moet je gewooon echt zien! Neem nooit afscheid….

 45. k hb kank owk gezien en ik vond hem een beetje tegenvalle..k vond da srk niet zo goed speelde en rani huilde zoals gezegt veeel te veel…wel vond ik dat Abhishek super goed speelde!! owk vond ik dat de film te lang was en na een tijdje dus een beetje saai werd…
  mar ik kan deze film wel aanrade,, omdat ht nouw eenmaal wt anders is en de liedjes zijn owk leuk!! vooral de special appereance van kajol is supperrr!!

 46. cool ik ben al heel lang een indische films fan maar nu is het een droom die werkelijkheid word in de neserlandse cinemas een inische film ongelofelijk echt ik ga der zeker naar toe hoor

 47. aaaaaaaaaaah ik ga er morgen naar toe
  kan niet wachten aaaaaaaaaaaaaaaaaah
  wordt echt vet gaaf aaaaaaaaaaaaaaaaaah

  laila

  sorry

 48. dese film heb ik gesien is egt kk mmoooi en egt romaties maar heeft wel veel verdriet in maar als ik jullie was sal ikw eer naar de bioscoop gaan om het te kijke!!!!!!!!!!!!!!11

 49. sorry ga deze zondag pas draaide niet op vrijdag klote kan ik nog langer wachten maar 1 ding is zeker ik ga m zien

  bye bye

 50. die film is gwn heel slecht rani en shr gaan samen vreed met elkaar en dan gaan ze vertellen dat ze met elkaar waren dan worden ze het huis uit gegoit maar ik seg dat de film saai is en slecht gwn nie naar te kijke me 3.00euro is vor nixs gegaan:P:P:P:

 51. Eeej,

  ik heb de film gezien en kort daarna
  ( 2 uur later ) heb ik hem nog maar is gezien
  ik moet zeggen het verhaal wat er in is
  is ontroerend….emotioneel..en goed.

  Juiste karakters, bij mij staat hij aan de top…
  met kabhi kushi kabhi gham, kal ho na ho,
  kuck kuch hota hai

  groetjes en veel kijk plezier

 52. hallo ik ben echt een fan van sharukhan hij is zo knap maar ik vindt het wil vies dat hij in kabi alvida naa kehena dat hij al een lief heeft in hij wordt dan verliefdt op rani in dan gaan ze in een hotel hij doet zijn tshirt uit in begint haar te zoenen in haar nek dus dat vindt ik wil een beetje vies.in zei begint dan zo te wenen.bah echt vies
  ik woon in maurits maeterlinclaan nummer 25
  soumaya xxx ik hou van sharukhan

 53. ik heb het gezien weetje hoe mooie film het is echt geinig en romantische en leuke .. KKIJKKEN je zal het leuk vinden

 54. DIT FILM IS ONGELOOFELIJK LEUK DE BESTE ACTEURS OOK NOG WEL .. JE MOET KIJKEN MAN IK HEB AL OP DE DVD :p

 55. soumaya het moet toch in een film sharuk khan doet het niet o zijn plezier en het niet vies het is gewoon nep sharuk kahn heeft al een vrouw en twee kinderen daar hoe jij je zorgen om te maken als jij fan bent van bollywood moet ej het weten dat het nep is en dat ze het moeten doen om hun geld te krijgen .. het stat in script TSS JIJ BENT OOK OUDERWETS :@

 56. zoooo kabhi alvida na kehna is gwoon de beste film van 2006 ik vond hem echt goed leek meer op een waar gebeurttenis maar die film was gwoon goed waren echt mooie liedjes en rani die zag er ook heel leuke eruit alleen huilde ze een beetje veel maar jah zo een roll had ze ook weer maar ze beeft het wel goed gedaan love you rani ga zoo door:D

 57. heejj leuke film ik hou erg veel van hindiese film en ik hou ook heel veel van : veer-zaara,kal ho naa ho,mohabbatein,kahbi alvida naa kehna kuch naa kaho, kuch kuch hota hai en nog veel meer ik hou van jullie heel veel en deze films dat zijn allemaal liefde’s verhalen en dat moet ik om huilen aan het eind oke doei xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 58. weet je wat heel leuk is bij die film
  LIEDJES b.v (rocen rol soneye)& (dj met john abraham)
  COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
  egt waar je moet die film zien
  maar wat saai is is srk en rani wat die de doen egt niet leuk
  maar het begin is wel grappig
  die zwarte dief en die kleine kindere
  wie het ziet weet het wel en daaaaaaaaaaaaaaaaaaag

 59. heey ik ben lajo mukherij de nichtje van rani en kajol ik ben trots op ze echt waar en later wil ik ook een bollywood filmster zijn ok dan daaaag ps:als julie iets willen weten over rani en kajol vraag het dan

 60. hey ik ben half indisch en half marokaans en ik hou liever van bollywood films dan die marokaanse films en de andere ik hou van shrk en rani en ook hritik erbij en kareena aisch kajol abachek en nog veel meer dus als julie iets meer willen weten over indische filmsterren zeg het maar want ik ben de nicht van rani en kajol laat iets weten als julie iets willen weten xxxxxxxxxxxx daaag!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.