Geen Yash Chopra films meer voor Shahrukh Khan

Shahrukh Khan en Yash Chopra Volgens het laatste en meest spraakmakende nieuws uit Bollywood zal Shahrukh Khan niet meer te zien zijn in films van Yash Chopra. Samen met zijn zoon Aditya Chopra heeft Yash verscheidene kassuccessen behaald met films als Veer Zaara, Dilwale Dulhaniya Le Jayenge en Mohabbatein waarin ShahRukh de hoofdrol speelde. In een recent interview noemde ShahRukh Khan zichzelf ‘King Khan’. Hij gaf aan dat hij de filmindustrie de komende jaren zou domineren en dat er geen nieuwe acteurs zijn die hem kunnen evenaren. Ironisch genoeg werd kort na dat interview door productiemaatschappij YashRaj bekend gemaakt dat Sharukh niet meer te zien zal zijn in toekomstige filmproducties.

Eerder hadden vader Yash en zoon Aditya al aangegeven dat hun film ‘Dhoom 2’ het zou moeten opnemen tegen ‘Don’ van Sharukh Khan. Nu hebben ze bevestigd dat de samenwerking met Shahrukh definitief is beëindigd. Volgens geruchten heeft deze beslissing te maken met de onenigheid tussen Sharukh en Amitabh Bachchan waarvan Bollywood.nl al in een eerder bericht melding hebben gemaakt. De Chopra’s hebben partij gekozen voor Amitabh en besloten om in toekomstige producties Shahrukh Khan te vervangen voor Abhishek Bachchan. Nu Yash Chopra is weg gevallen is King Khan voor de grote producties afhankelijk van Karan Johar. © Bollywood.NL

131 REACTIES

  1. heee
    yash chpra is een kk zielige aap me zen zoon adidtya wat weten ze van film door shrukh khan is zijn films beroemd geworden als hij niet in ze filmt spelt ken niemand yash chopra van mij mga hij oproten dat hij dit heeft besloten

  2. Shit man King Khan, hij is echt zielig bezig de laatste tijden.

    Ik was een fan van hem, maar na dit alles kan hij de pot op. Er zijn andere goede acteurs, Shah rukh khan kan makkelijk vervangen worden 🙂

  3. door yash chropra is king khan groot geworden . van mijn part mag die khan naar pakistan gaan en daar films maken

  4. Sharukh is echt zielig dat hij denk dat hij amitabh kan verslaan en dat niemand beter is dan hem. En dit valt echt tegen van yash.

    Maar sharukh kan ook werken met farah khan de director van main hoon na. Ik heb gehoort dat ze een film zou maken met de titel happy new year. Maar verder heb ik niks gehoort.

  5. Shah rukh is zeker een goede acteur, maar heeft wel een erg hoge dunk van zich zelf. neem nou Lata Mangeshkar, er is en zal geen betere komen na haar. Maar zij heeft nooit beweerd dat zij de beste is. Kijk en dat maakt haar zo uniek. Sharukh is niks zonder een goede director en daar zal hij gauw genoeg achter komen en de kansen voor Abhishek liggen nu voor het oprapen.

  6. jullie zijn echt gek. shar ruch khan kan niet vervangen worden. hij is echt goed man. hij kan het zelf reden. laat die man maar oprotten.
    er zijn genoeg ander film makers.

  7. jammer dt hij sharukh arrogant is en dt yash chopra daar iets van aantrekt.k zou maar nie doen want die cijfer zullen nie stijgen maar dalen want k had abishak wat hij ook doet hij is en blijft stom en en hij is ook nie zo knap bal bla bkla
    adios

  8. weetje we maken osn allemaal te druk om deze dingen .. maakt het uit wie de film produceert enz die shit.. ik vind van niet .. gewoon bollywood kijke en srk is goed ,, maa moet geen kapsones krijgen

  9. Ik vind als hij geen aanbod meer krijgt in Yash Raj Films zijn er nog zoveel producers waar hij mee kan werken dus punt uit!no big deal!

    karan Johar is ook een groot banner!

  10. Bulllllllll Shit dat SRK dat gesegt heeft hij is echt niet so hij is hele maal niet eigen dunk dat is hij gewoon nietn hij accepteert wat allah hem geeft en als je mij vraagt dan is die yash chopra gewoon jaloers op de suc6 van SRK hij kan het gewoon niet aan sien dat SRK met andere producers mee werkt hij wil gewoon SRK voor sich self hebben nou sorry hoor maar als je hem niet an delen dan hep je dikke pech dus ga aub de pot op want ik moet kotsen van jou ik d8 dat jij de beste was nu ik dit lees weet ik dat je dat niet mer bvent arrogant kut jood!!!!!!!!

    XxX-payel**

    P.C. Trek je er niets van aan SRK sulke mesnen kunnen gewoon je suc6 NIET AAN SIEN SIELIGE sukkels

  11. wie zegt dat het waar is, misschien is het gewoon nep
    ik geloof het neit shahrukh is niet zo arrogant en bij the way, want denkt die ouwe sukkel wel niet, hij is niks waard met zijn films alleen als de king erin speelt!!!

  12. zo dames en heren als sharuk khan niet meer films maakt dan wil ik ook niet meer hindi fifms kijken klaar zonder schrauk khan is geen liefde(L)

  13. heyyy sharuk khan is de beste en belijft voor altijd de beste oke en niemand is beter dan hem ……….king khan de besteeee>>

  14. gelijk heb je seanya!!!!!!!!!!en alle andere die voor shah rukh khan zijn en niet voor die sukkelige lelijkerd van een abhishek!!!!!!!!!!
    en wat denkt die yash dan wel dat hij de enige beste filmmaker is met zijn mohabbatein.Is hij vergeten dat khabi khushi khabi gham de beste van de eeuw is!!!!!!!!klojo is gwn!die yash en abhishek bedoel ik he!!en ik kan niet geloven wat aisyarya rai voor die m******* valt!

  15. salman khan is veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel beter dan die sprietje abhishek!!!tsssssssssssjjjj

  16. Wat heeft SRK gedaan ??? Waarom moest hij nou weer ruzie krijgen met Amitabh. SRK is de laatste tijd egt zielig aan het doen . Maar SRK kan de pot op met zijn kapjones “hij noemt zichzelf “King Khan “” nou dat is hij nooit geweest en zal ook nooit worden hij kan de pot op hoorzzzz :p. Er zijn nog andere acteurs !!!!!!!!!!! dus SRK kan wel weg . oprotten maar!!!!!!!!!!!!! met die zielige “KING KHAN” ( soort van )

  17. sooow wat een mongool is die ouwe aap wel!!
    je doet King Khan weg voor sulletjes niemand zal komen die even goed is als Shahrukh khan!!!
    WAT EEN SUKKEL, hij denkt ik heb met hem genoeg verdient dus nu dump ik hem wat een ****

  18. abhishek heeft niet eens buikspieren!!of helemaal geen spieren!!!!!!!!!!!!hahahahhahahahaha

  19. Geachte mensen je kan echt niet iemand oud of lelijk of wat dan ook noemen, kijk yash maakt hele goeie filmen en jullie kijken, dit zegt al voldoende.
    en tuurlijk hebben bollywoodsterren een hoge dunk daar kan je gewoon niks aan doen maar kijk in nederland al die mensen hier die zijn nog erger. dus heb respect en je krijgt respect.
    Als laatste ik hou heel veel van bollywood ik vind het enig de dans inhoud en noem maar op, petje af wat hoen verder doen moeten hun weten, laat ze toch in hun waarde, aub mensen kijk naar jezelf. aub
    afzender parles moerlie minister hindoestaanen

  20. echt aartie jij bent echt dom hoor,
    srk is helemaal niet zielig en hij is wel king khan en dat mag hij zeggen wanneer hij het wil. wie zou anders king khan moeten zijn?
    en die ouwe kan de pot op

  21. Ik zou wel inhoudelijk op bepaalde members willen ingaan, maar dalijk zijn ze weer heel snel op hun teentjes getrapt en gaan ze weer hoog en laag uitschelden, dus om dat geen te voorkomen zeg ik gewoon dat mensen die Yash Chopra een oude sukkel vind hebben geen kennis van Filmcity en BoxOffice!

    kijk naar zijn inbreng in de industry ..zelfs werd hij e zijn zoon verkozen tot de powerfull person in Hindi Cinema{heb een hekel aan het woord Bollywood dus zeg ik liever niet}.

    Zonder hem hadden we heden daags geen Blockbusters als Silsila, Veer-zaara en anderen … ik vind SRk niet minder, maar de werkelijke reden van hun scheiding weet geen van jullie precies. Dus hou a.u.b. op met mensen bont en blauw neerhalen en uitschelden.

    De roddelbladen maken het altijd een drama van, want mischien is het absoluut niet waar of dit zich heeft klaargespeeld of niet en mischien wel maar dan is er waarschijnlijk gewoon geen samemwerking tussen die twee dan al die afstoterijen.

    We zien wel in het verdere filmproducties of ze samen werken of niet ..dus effe afwachten!

  22. hallo srk is wel 40 jaar maar amithab bachan is 65 jaar dus dat is echt wel een verschil mischien zat er wel in don te veel pyaar en yash chopra is een beetje dom geworden echt julie allebij zijn gedist en weetje jij bent een aapelijkegorila jij bent echt dom jij bent verliefd op een oude 65 jaare

  23. ALS Shah rukh dit nou gezegd heeft of niet hij heeft alle recht om King Khan genoemd te worden.
    Ik geloof er helemaal niks van dat hij ruzie met of Yash of Amitabh heeft gehad allemaal bull. Niks van aantrekken Shah rukh fans voor ons is er geen betere dan Shah rukh en kan niemand zijn plaats innemen.
    En zou vinden Amitabh fans dat weer van Amitabh en ga zo maar door.
    Ik zal Shah rukh altijd blijven steunen hij is mijn favoriet.

  24. ik weet echt niet wat de media zit te lullen over amitabh en srk.
    de media heeft het gewoon verzonnen,laatst in een intervieuw zei abishek dat hij srk de beste man vindt die hij kent ,want hij helpt hem de hele tijd,en volgens mij heeft srk echt niet gezegd dat hij de king khan is ,want hij is echt niet zo,of de media heeft het verzonnen of ze hebben het omgedraaid.
    trouwens als iedereen tegen je zegt dat je de beste bent en zo wel bedoel ik wel de miljoenen fans van srk,dan gaat hij dat ook wel een beetje naderhand geloven,
    dus die yash chopra moet het maar accepteren dat srk zo is.
    amitabh ook eigenlijk,want stel nou hij had wel ruzie met srk en alleen maar omdat srk zogenaamd had gezegd dat hij de king khan is dan vind ik dat amitabh bachchan geen reden heeft om jaloers te worden,hij moet het accepteren dat iemand anders zijn plek heeft ingenomen,want wacht maar na een tijdje dat srk ook weer ui het zicht is,ik ben zelf een hele grote fan van hem,en dan bedoel geen kleine grote,maar echt groot,hij zal ook wel na een paar jaar uit uit het zicht gaan,iedereen kan wel eens jaloers op elkaar worden en in de film industrie accepteren anders had je geen acteur moeten worden,trouwens iedereen heeft hoge dunk iedereen zegt dat hij de beste is dus mensen hoeven dat niet te ontkennen,

    zo zo wat een verhaal he.
    mensen als jen vind dat ik gelijk heb reageer dan . alsjeblieft.
    later mensen

  25. trouwens hier is deel 2 van mijn mening

    later als yash chopra merkt wa hij heeft gedaan dan vraagt hij zeker weer srk voor zijn films,ik zal jullie zeggen als srk in je film zit dan is het een hele grote kaskraker.
    dat hoeven mensen niet te ontkennen.

    zo dat was klein
    daaaag

  26. wat zeggen jullie srk is beste
    amitab is oud en zelfs toen hij jong was was hij niks
    en KKKG was niks geweest zonder srk en kajol
    die script was fout zonder srk was het bullshit

  27. Srk ZOu zellf nOoiit zeggen dat hy KinG Khan is….De media heeft dat waarschijnlijk verzOnnen…want hy is niejt zo….Het is alleen maar onzin wat er word vertelt…Waarschijnlijk gebeurd er niejt meer zoveell vandaar dat ze dingen moeten verzinnen….WrOm over hem dang!!!:@:@

    Doei

  28. wat weten jullie sharukh is gewoon de beste oke mischien yash chopra de beste maar zonder sharukh is niks.
    En ik heb gehoord dat sharukh met karan johar gaat werken

  29. Mijn god Aartie WQat klets je nou uit je nek Je hebt volgens mij Niet alle shows van SRK gezien hij heeft met de iifa awords The voll Power gekregen dus hou maar op dat hij geen king khan is ne trouwens wie heeft hier bewijs dat wat er op de pagina staat echt so is dus ik zou maar nie5t so veel seggen want je hebt hele maal geen bewijs!!!!!!!

    XxX-payel**

  30. Nassira en Shahruk lover .. jullie begrijpen de situatie wel zie ik .. houden zo … want de roddelbladen maken het allemaal erger.

    ik geloof er bijna niks van!

  31. amitobachan is dom ga voor je vroew actieren dombo shk is gewoon de beste dat yash chopra zo dom is he egt heel don ouwe sok shk is de beste zonder hem is alle filmen saaaaaaaaaaaaaaaaaaai

  32. als je aan mij vraagt is john abraham de beste eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen van de beste van de hele wereled hij werk zo romantich en zo lief kijk vorbijld film :: karam, zinda,kaal ………. julie zijn dom om achter shk te gaan egt dom hij wet niet ens of jullie adem halen ik heb john in het egt gezien in de iffa awards hij is mooooooooooooooi met die kuiltjes egt heel mooi

  33. ik hoop dat goede producers zoals yash copra, ramesh sippy geen khan`s gebruiken voor hun films

  34. aartie dat jou mening zo is is niet mijn probleem maar beledig srk niet hij mag oprotten wanneer hij het zelf wil

  35. ahahah bepaalde reakties laten me lachspieren echt werken.
    Razma denk toch eens na voor je iets typt!
    tis maar een mededeling zie het niet als een aanval!

  36. ey maf hou je mond nou maar ik beledig gewoon wie ik wil. dus laat mij nou maar zeggen wat ik wil ookal als het over SRK gaat en mijn mening is dat hij meot oprotten uit bollywood en laat hij maar naar pakistan ofzo gaan om films te maken.

  37. Aartie??

    een vraagje! waarom moet SRk naar pakistan?
    wat is de reden dat hij eigenlijk zijn dierbare land moet verlaten en naar een ander land moet gaan!

    ik wacht op je antwoord!

  38. Wejo,alles loopt uit de hand.

    jullie moeten niet zo zeker zijn over die artikels.
    hoe weet je dat het echt zo is en of het niet zo is.

    trouwens een mededeling voor AARTIE:
    Je hoeft niet zo zeker vanjezelf te doen.
    want nou ben jij degene die een hoge dunk heeft
    als je het artikel niet fijn vindt reageer dan ook niet.
    ik weet ook wel dat het je mening is,maar dan hoef je ook weer niet zo te doen.
    als wij naar jou favoriete acteur/actrice zo gaan doen,dan wordt jij ook helemaal gek en zeg je dat we dat niet moeten doen.

  39. Trouwens aartie,wie zegt dat hij niet de king khan is ,misschien jij maar ik hoor dat miljoenen anderen iets anders zeggen.

  40. Ik ben half met aarti eens. Van dat oprotten naar Pakistan dat niet.
    Maar over dat “kin khan” gedoe. Ik bedoel ik weet dat hij dat is en andere fans ook, maar dat hoef je toch niet toe te geven. Dan heb je gewoon KAPSONES.
    En ik snap niet hoe hij het in zijn hoofd haald om te zeggen dat geen enkel acteur hem kan evenaren. Mischien nu even niet maar later mischien wel!!!!!!!!

  41. Hallo AARTIE hij mag lkker self weten waaneer hij oprot jij ben zijn moeder niet om dat aan hem te vertellen asl je henm niet leuk vind dan hoef je hem toch niet uit te schelden kan je toch ook gewoon je bek houden en niets typen wat jij nu doet is net so iest als rusie soeken is volgens mij je baan toch..,???

    en ow john is ook heel schattig jammer dat rockstar niet door ging anders sou ik hem ontmoeten!!

    XxX-payel**

  42. Mischien yash chopra de beste maar zonder sharukh is nikssssssssss .
    is er geen betere dan Shah rukh en kan niemand zijn plaats innemen.
    En zou vinden Amitabh fans dat weer van Amitabh en ga zo maar door.
    Ik zal Shah rukh altijd blijven steunen hij is mijn favoriet.

  43. slm iedereen? kijk iedereen zegt van dat abhishek lelijk is maar niemand denkt dat iedereen is geschappen door ALLAH en voor allah is iedereen mooi en iedere bollywoodsterren zijn eve goe en daar mee punt uit!!!en niet denken dat ik alleen fan ben van abhishek maar ook van shahrukhan en ook andere bollywoodsterren!!!!

  44. dat heb je heel goed gezegd hoor “Shahrukhkan is mijn askim!” niemand is op deze wereld lelijk en ook niei n bollywood! anders was ie niet in de filmindustrie !!

    Trouwens wat betekent askim?

  45. Helemaal gelijk,iedereen is het zelfde,iedereen maakt een fout,en shahrukh heeft dat nu ook gedaan maar dat gaat heus wel over,trouwens hoe weten jullie dat hij het echt meende of alleen maar heeft gezegd voor de grap????

  46. sharuk kan in andere ieren een film voorbereiden vooral met kajol zij is haar liefde dat hij voor haar alles doet ik moet gaan doei

  47. heeft iemand van jullie sarkar gezien de film van amitabh en abihishek is de wel ne goeie film???

  48. LOLLLLLLLL
    LOLLLLLLLLLLLLL
    LOLLLLLLLLLLLLLLLLL

    Gosh, I can’t stop laughing!!!! !!!!

    Have you guys seen the pic of don ‘2’?
    This bugger… this srk… he is an insult to the word DON!

    Look at him in the attached pic….
    the fellow looks like a ‘chusa hua aam’ (a sucked-up mango)!

    It looks as if he is a fugitive, caught up by original DON,
    who is keeping him as a prisoner in his den….

    [img]http://img82.imageshack.us/img82/4359/donol4.jpg[/img]

  49. ze moeten shahrukhan gwn laten spelen hij is de beste ik vindt het ook echt dom dt hij nie meer in die yash chopra mag spelen ik vindt het echt zonde

  50. Shahrukh Khan kn nie ingevallen worden door Abhishek Bachchan dt is dn echt walgelijk want ik vindt dt shahrukh khan gwn verer kn spelen in yash chopra maar jh ik hoop dt het nog goed komt en dt hij kn spelen want ben echt een fan vn hem

  51. ey mensen ik ben naar amsterdam geweest voor ne 1 week raad wie ik daar gezien heb???

    (SHAHRUKH KHAN ) en kost nie geloven da ik shahrukhan heb gezien!!! ale doei

  52. ga weg mannnnn!!!!!!!!!!
    shahrukh khan kan dus NIET Vervangen w0rden d0or die abhishekkk 0ow mijn g0d..
    shahrukh khan is 10000 keer beter dan hem man. z0nder shahrukh is een film niet leuk klaar!!!!! stel je v0or als abhishek in dilwale dulhania…. had gespeeld weetje h0e saaaaaaaaii 0f in die anderee.!!!..
    en dan shahrukh kan n0g bij farah khan 0f karan j0hars films spelen!!.
    en z0nderSHAHRUKH zijnn de films van jash ch0pra niks man !!. denk je da ik die films van hem ga kijken als er geen shahrukh in speelt??..
    SHAHRUKH 4EVER!!!!!!!!!!.. that’s it!!

  53. ja da kan da gij abhishek beter vind maar iedereen heeft ne andere smaak e maska maar toch vind ik shahrukhan beter dan abhishek!!

  54. hi mensen
    shahrukhan is een van de beste acteur dus hij is onmisbaar in bolleywood laten we hopen dat hij gewoon dooor gaat ,
    hoef niet voor de eerste prijs als hij maar tog film gaat maken.

    john

  55. s0rry maar abhishek die …. kan amper vergeleke w0rden met shahrukh..tf0eeee
    zeker is srk wel the best en n0giets vergelijk hem please niet met abhii maar betere
    danku

  56. kharukh khan ik bedoel king khan is gewoon de beste en nieman kan hem is halen die film maker kan de pot op hij is een sukellll
    en die gene die sharrukh niet de beste vind mag mer die film maker de pot op

  57. heeeeey mense weten jullie waarom shahrukh khan king khan heet ???????????????????????
    omdat hij de beeste actuur van bollywood is .
    en omdat er ze is bollywood nooi meer een betere actuur kunenen vinden dus die amishak sukkkkel kan mooi de pot op met zijn lelijk geziecht en die yesh chopra al helemaal want van hem moet ik kotsen

  58. hey niet zo veel zorgen maken alemaal sharukhan blijft de beste en hij is dat en mischien is die articel helemaal leugens

  59. hey mensen waarom denk je dan sharukh khan nu king khan word ge noemd omdat er geen betere actuur is hij is de beste en kan nooi vervangen worden door een ander. hij word king khan genoemd omdat bollywood nooit meer een betere actuur zullen vinden shahrukh khan is gewoon de beste. en daar yesh chopra niet tegen

  60. Hij wordt king Khan genoemd niet omdat hij de beste acteur is, maar dat hij onder de Khan’s de allerbeste is.

    Want iedereen die effe neutraal nadenkt weet wie de allerbeste ..”Dynamo” van Hindi Cinema is en zal blijven voor nog tenminste een aantal jaren. The legnde blijft nog steeds aan de top en hem zal niemand kunnen overtreffen .. zeker niet de zogeheten zogenaamde King Khan.

  61. hallo mensen shahrukh khan is de beste en hij blijft ok de beste van bollywood!!
    niemand kan iets slecht over hem zeggen.
    ga zo door shahrukh:P:P

  62. love king khan wat bedoel jij te zeggen dat amisak een sukkel is het is nog altijd abhishek hij is anders wel sexiest man benoemt ik zie jou dat nog in geen 100 jaar doen als je een man bent dan natuurlijk maar wat ik vind hoef jij niet te vinden dus als je iemand een sukkel wilt noemen kijk dan in de spiegel en zeg het ok
    en shr is wel king khan maar je weet nooit of er morgen of de dag er na een betere acteur komt alleen god weet dat en regelt dat

    xxx laila

  63. anchu shahrukh khan word niet aleen king khan genoemd maar ook shahrukh king
    dus uit ge l-u-l-t h-o-e-r

  64. anchu schrijf wat leukere tekksten ik viel zo wat in slaap toen ik jou tekst moest lezen
    hoe oud ben je wel je klink we 80 ouder westse wijf of man ik viel zo wat in slaap
    gaaaaaaaaaaap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  65. @@ Love king khan: wat een gezeik van jouw! niemand verplichtte je haar tekst te lezen sukkel of ben jij nou zoo goedkoop en neergevallen om noodgedwongen haar tekst te lezen en nog erbij te vermelden dat je daardoor in slaap valt? wat een sukkel ben jij toch!

    jullie willen echt alleen sappige dingen lezen en niet echt de waarheid! face the reality motherfucker!
    Zo te zien begrijp jij er ook geen bal van dat geschrijf zoals ze het zegt!

    “uit ge l-u-l-t h-o-e-r” : riep jij je ma daarnet? ik denk van wel! whehehehe

  66. Heel goed gezegd Laila! ze zeuren teveel … en de ondergand van fake srk begint al:kijk hem maar films nadoen van andere sterren .. denkt hij soms dat hij beter kan zijn! whahah .. ik zag zijn Don promo en het was hardstikke waardeloos!

    En ja wat je zei daarnet: “uitgelulthoer” zeg het maar tegen je ma of zus! pas beter daar! echt zwak dat je nu gaat uitschelden ipv de feiten bespreken, maar ja dat heb jij niet dus tis te begrijpen sukkel!

  67. @@ love kingkhan; kan mij geen reet schelen wat srk allemaal wordt genoemd .. de allerbeste is hij toch niet! dat is een feit!

    En als je van mijn teksten in slaap valt moet je hem maar niet lezen sukkel .. zo smpel is dat! niemand dwingt jouw tot lezen! ahaha!

    Verder zeg ik maar tot slot dat degene die de waarheid niet kunnen facen het zelf moeten bekijken en niet komen uitschelden.

    “uit ge l-u-l-t h-o-e-r” of de moderator dit allemaal accepteerd vind ik best zielig van deze site!

    De onzinnige laten ze staan en de zinnige donderen ze maar deruit! slechte zaak hoor!

  68. @ anchu

    het spijt me maaar ik ben het niet eens met j0u
    waar slaat da n0u weer 0p man..
    ‘de allerbeste is hij toch niet! dat is een feit!’ ik weet niet 0f je weet wat het verschil is tussen feit en mening?
    maar blijkbaar niet..
    kijk feit is wat a vastgesteld is dat is wat zeker is en wat je niet kan veranderen meiid..
    kweetnie maar als da een feit z0u zijn z0u srk egt geen duizenden fans hebben jhaa??..en o0k niet z0veel fansites hebben..
    ga naar http://www.google.nl en zoek daar srk of shahrukh dan heb je al gen0eg sites jax..
    dus n0em het zeker geen FEIT..
    dat is gwn j0u MENING klaaaaaar.. daar heb ik respect v0or maar als je het een feit n0emt heb ik er zeker geen respect v0or

    SRK THE BEST PIEEEEEEEEEEEP THE REST JAXEN!!!!.

  69. @@ srk4-ever: jongen zelfs salman khan heeft duizenden fans …dwz dat hij de allerbeste is?? .. jouw mening is niet goed gegrond .. dus tis zeker voor mij een feit dat srk niet de beste is … hij zal wel een van de besten zijn maar niet de beste! dat is een FEIT!

    Want zoals je zegt een feit is vastgesteld/(naar mijn mening ook verondersteld) en je kan het niet veranderen: precies zo kan je niet veranderen dat Srk niet de allerbeste is! want Big B staat daar nog hoger op! Hij is the legend, waar srk nog niets eens heel dichtbij staat! SRK is wel een superster, maar nog lang niet de beste!

    Trouwens een feit kan vastegesteld zijn en ook verondersteld! onthou dat goed!

    Ik ben blij dat je andermans mening nog kan respecteren, want der zijn velen hier die het heel moelijk vinden om te doen!

    En dat van die aantal sites heeft niks te maken met de beste maar met de populariteit! Dus als je miljoenen sites hebt wil niet zeggen dat je de beste bent! Denk effe na!

    Zo kan je zien dat tegenwoordig Abhishek populaider is dan SRk! en een hele tijd terug was het Hritih Roshan! Dus de populariteit blijft zich verschuiven van acteur naar acteur en zo heb je het ook bij de zangers!

    Der kan een ster/zanger zijn met maar 1 enkel sites en hij/zij wordt “the legende” genoemd!
    voor example: Lata Mangeshkhar! Amitabh Bachchan.
    Dus de vergelijking kan je niet maken met de aantal sites. Hopelijk begrijp je wel wat ik bedoel en waar ik naar toe wilt!
    keep up the good work!

    mvg,

    Anchu

  70. @ anchu

    meid bij j0u andere bericht wat je had 8tergelaten stond: srk is niet de beste dat is een feit! ofzoiets stond daar als ik me niet vergis..
    euhmm s0rry maar daar bed0elde ik dus mee dat is geen FEIT dat is geeeeen FEIT o0w mijn Allah kan ik het niet uitleggen of snap jij het niet la?.. dat was een mening wat je toen in je bericht had gezet..
    er zijn duizenden mensen die dat wel vinden dus dat verschilt.. dus mensen vinden het anders dan wat jij hebt geschreven dus je kan het wel veranderen dus word het een mening!
    ieder voor zich.. ieder heeft zn eigen smaken.. het kan zijn dat jij srk niet de beste vind da ken hee.. niet iedereen vind die dikkop abhishek de beste dat is mijn mening.. misschien is hij voor jou wel de beste..
    en nu zeg je opeens:’hij zal wel een van de besten zijn maar niet de beste! dat is een FEIT!’.. maar dit had je niet bij j0u vorige bericht geschreven.. dit had je er niet bij meid. en nu kom je opeens met deze shit.
    okee het klopt wel dat hij een van de beste is.. als je dat erbij had gezed bij jou andere bericht zou ik het beter snappen..
    en BEDANKT dat je me leert wat een FEIT inhoud mevrouw..z0van da wis ik niet..

    ”Zo kan je zien dat tegenwoordig Abhishek populaider is dan SRk! en een hele tijd terug was het Hritih Roshan! Dus de populariteit blijft zich verschuiven van acteur naar acteur en zo heb je het ook bij de zangers!”
    ^^
    jha jongee is goeddd is goedd
    ga weg man abhishek is populaider dan srk !!..
    misschien is dat wel voor jou zo..je zegt zelf als een acteur of welke shit dan ook meer sites heeft die is populaider..
    nou meid geloof me srk heeft er meer dus srk blijft populaider dan die abhi.. abhishek kan amper vergeleken worden met srk..
    vind AUB betere mensen waarmee srk mee vergeleke kan worden.. danku
    en wneer was hrithik populaider dan srk laa wrm weet ik er niks van??

    @ laila
    dat betekend Vriend zoeits..
    wij turken zeggen het onderelkaar vaak..

  71. @@ srk4-ever:

    SRK ..huppelkutje kan je zeker niet met Abhishek vergelijken , want ze zijn van verschillende generaties, maar de populariteit van Abhi is sterker dan die van SRK.

    Want in die tijd dat SRK alleen maar huilfilmpjes maakte, heeft Abhishek het bewezen dat hij in korte tijd en zelfs minder dan SRK meerdere karakteristieke rollen kan neerzetten dan alleen van die huilfilmpjes.

    Hrithik was in zijn eerste jaar zeker populairder dan SRK! zijn KNPH deed het heel goed! daar hoorde je niet zoveel over Srk, maar alleen Hrithik! zelfs Abhishek was niks tegen die tijd! Hrtihik is one-in-all package!

    ik vind Aamir Khan zelfs beter dan SRK, hij maakt films die je zeer zeker onder de indruk zetten en zeker veel kwalitatiever overkomt tov srk.
    maar jij hoeft dat niet te vinden, dus tjah … kan toch!

    Maar als slot zeg ik een ding: blijf jij maar geloven wat jij denkt goed te vinden, maar laat anderen ook zichzelf baseren op hun feitelijke gegevens.

    mvg,

    Anchu

  72. euhmm lieve mensen
    deze nieuws roddel klopt niet
    ik heb een fragmentje waar srk zegt dat dit een leugen is
    en dat ze niet ruzie hebben met yash of amhitabh..
    bij youtube.com had k hem volgens mij gezien..
    als ik die link weer vind zet ik hem hier en dan zijn alle mensen die d0m zitte te praten over shahrukh STIL!

  73. Natuurlijk gaat srk wel in yash chopra’s films acteren … wat denk je dat je berichten van hier moet geloven? hoeft niet altijd, want srk gaat een dansoptreden doen in Jhoom barabar Jhoom, een film van Abhishek in de hoofdrol samen met preity Zinta … en het is een yash Chopra productie, dus deze roddel klopt zowiezo niet!

    Srk heeft een reputatie te verdedigen!

    mvg,

    Anchu

  74. @ anchu

    Als de vader van SRK zo bekend was als die van die dikk0perige sukkel abhii.. dan zou srk het ook zo ver schoppen op het begin met zijn LIEFDEFILMS..noemen wij het.. en geen huilfilms..

    Srk is ALLEEN door die weg gelopen zonder dat zijn vader/moeder/broer/zus/neef/nicht ber0emd was.. geloof me dat is niet zo makkelijk dan abhi die nu zo ehuum ehuuum ‘ver’ is..
    als de vader van abhii niet ber0emd was zou die mongool het noooooooooiiit zo ver sch0ppen geloof me.. waar zijn naam is, is de naam van zijn vader ook.. wrm niet alleen?
    zie jij ooit een artikel met srk en die naam van zn pa, ma?.. ooh neehj hoor ikke niet..
    wat is abhi man gatver!!!???

    Okee hrithik kan na zijn 1ste jaar populair zijn da ken.. da kan ook dat je toen alleen over hrithik horen maar over SRK hoor je altijd wel iets altijd!

    dat kan dat je aamir beter vind dan srk da ken hee.. ik vind arjun rampal ook 10.000 keer beter dan abhii da zijn meningsverschillen..
    als de films van srk geen kwaliteit hadden zouden de films van hem niet elke keer genomineerd zijn bij de awards en zouden de bioszalen niet vol zitten als 1 van zijn films uit is en zouden mensen niet zo veel van hem houden..enneeeee waarom zie ik nooit zulke dingen over aamir als ik vragen mag als hij kwalitatievere films maakt dan srk?

    Tot slot zeg ik dit:.. ik zal blijven geloven wat ik denk want het is namelijk waar! Niet alleen IK vind dat maar meerdere mensen hier vinden dit over srk en abhi..

    enne zovan ik laat andere mensen nooit iets zeggen hier? waar slaat da op:’maar laat anderen ook zichzelf baseren op hun feitelijke gegevens.’ Andere mogen zeggen wat ze willen maar als het over srk gaat en ik ben er niet mee eens dan zeg ik er zeker wel iets van meid!

  75. ja goed gezegd srk 4-ever!!!!!
    maar ik alz wel een ding toen dacht ik he sins
    waneer is abhiii zo ver srk is veel beroemder en amii thab ook maaar abhii niett zelf niet
    met z n beroemd vader en zie srk is zelf zo ver gekommen ik stel me nu voor ik ben de
    kenis van srk echt waar ik denk niet dat jullie mij gelofen naar mijn vader is een vrind van hen ik heb hem addres en we gaan er wel eens langs maar ik heb hem nog niet gezien wat toen mijn vader en hij vrinden warren was ik niet een geboren en ik ben een fan van hem een eerst wist ik het niet een we hebben we telefoonische contact ik heb we eens met hem ge praat groetjes love king khanXXXXXXX

  76. abhishek heeft het juist moeilijker hoor dan makkelijker omdat mensen nu beter op hem gaan letten omdat hij juist de zoon is van super star amitabh en jaya bachan ze gaan vergelijken en ik vind abhishek echt goed kwa acteren en kwa uiterlijk maar dat is mijn mening.

    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx LAILA

  77. neehj natuurlijk kl0pt dit nieuws niet..
    anders zou srk niet special appereans ofz0 spelen in 1 van zijn films
    en ik heb ook een filmpje gezien waarop srk zegt dat dit een leugen is dusjhaa
    FAKE FAKE FAKE..

  78. @laila

    ha ha aha jij bent grappig?
    wat abhishek heeft het juist moeilijker
    please denk eerst na voordat je iets schrijft..
    voordat hij geboren werd was zijn vader en meoder al zo bekend kweet niee dus is het helemaaaaaaaaaal niet moeilijk geweest voor hem om beroemd te zijn geloof me..
    hij is altijd zowiezo al beroemd omdat hij de zoon is van amhitabh..
    abhi ken j amper vergelijken met srk dat kan gwn niet kan niet.
    vergelijk hem met arjun, john, zayed etc.. maar nier met srk..
    wneer is abhi zo ”goed” gworden om hem met srk te vergelijken??
    en als j mijn tekst goed hebt gelezen heb ik het over hoe srk beroemd is geworden en hoe abhi..
    ik heb het niet over wie het nu makkelijker of moeilijker heeft..

    en het kan dat je abhi knap en goed vind acteren jou mening respect..

    mijn mening:
    SRK is de knapste, de sexyste, de lekkerste, de beste man die kan acteren..

  79. Ik geloof niet dat het waar is dat shahrukh heeft gezegt dat er geen acteurs meer komen die beter dan hem zijn. Mensen veriznnen alleen maar leugens over hem. Ik vind dat niemand in de wereld zo knap, stoer als shahrukh is. en niemand kan zo goed als hem acteren.

  80. shah rukh khan moet opdonderen yash moet opdonderen aditya chopra moet ook opdonderen samen met ze vriendjes amitabh en abhishek bachan ze moeten gewoon allemaal weg er zijn nog genoeg andere goeie acteurs en directeurs

  81. @srk 4-ever!!!!!!

    sinds wanneer heb je mij horen zeggen dat ik shr met abhi vergelijk?
    ik denk dat jij maar mij text goed moet lezen want het is niet makkelijker voor iedere acteur is het moeilijk om een naam te maken alleen word er van abhi meer verwacht omdat hij de zoon is van een superlegende snappie

    ik heb er ook respect voor als jij shr beter vind maar meningen verschillen nu eemaal

    xxxxxx laila

  82. het is gewoon mijn mening dat ik hem goed vind en iedere acteur is weer ergens beter in dan een andere in een bepaalde rol maar ik vind hem echt gewoon waanzinige sexy knap en lekker maar daar hoefen jullie het niet eens mee te zijn en dat respecteer ik maar jullie moeten dan ook mening respecteren want respect komt van 2 kanten en niet van 1

    xxxxxxxxxxx LAILA

  83. Hey guys I am shahrukh khan if you don’t believe me then don’t i just wanna say that i am stil gonna play in yash chopra movies..that was just a lie from the public sorry

    i love ou guysxxxxxxxxxxx

  84. ey allemaal!!
    shahrukh khan is de beste en hij blijft ok de beste en wie iets slechts over hem gaat zeggen heeft hij/zij met mij te maken dusssssss hou jullie kk bek dicht over shahrukh en abhishek bachan mag oprotten van mij hij kan niet in plaats van shahrukh khan komen en yash Yopra moet vooral oprotten met hem dikke hoofd.

    dag allemaal veel succes

  85. wat denkt die oude schurk yash shopra wel niet dat hij is Jezus man dank zij SRK wordt er naar bollywood films gekeken en ik vindt dat de zoon van big b het niet goed doet in de film umrao jaan was hij net een OS die gewoon stond te staren hij kan echt niet acteren en ook vindt ik big b dat hij mag stoppen straks acteert hij nog wel in een rolstoel ha ha
    Z zijn allemaal jaloers op SRK hij is knap kan goed acteren en hij is symphatiek maar die zoon van big b JEZUUUUUUUS walgelijk ventje lelekerd vieze vuile lange aap wat is hij nouw dankzij vaders geld.. nou ik ga ermee stoppen straks mag ik niet meer india binnen al ze dat horen:))))))))))))))

  86. Wat heeft SRK gedaan ??? Waarom moest hij nou weer ruzie krijgen met Amitabh. SRK is de laatste tijd egt zielig aan het doen . Maar SRK kan de pot op met zijn kapjones “hij noemt zichzelf “King Khan “” nou dat is hij nooit geweest en zal ook nooit worden hij kan de pot op hoorzzzz :p. Er zijn nog andere acteurs !!!!!!!!!!! dus SRK kan wel weg . oprotten maar!!!!!!!!!!!!! met die zielige “KING KHAN” ( soort van ) niks soort van. het is gewooon sooo KING KHAN je kunt er niet tegen dat jou favo acteur niet zo genoemd word haha heey artie weet je ik haat mensen die over shahrukh khan zulke rare dingen zeggen dus dat betekent dat ik je zometeen niet leuke dingen zeg kijk ik ben shahrukh khan’s grootste fan shahrukh is the best en dat blijft hij voor altijd jij bent gewooon jaloers wrm mensen niet diegene een complument geeft van wie jij een fan bent zielig voor je hahaha lekker voor je als je zo door blijft gaan met dingen over srk te zeggen hoop ik dat er snel iets ergs met je gebeurd want ik kan niets ergs over shhrukh horen dus als je slim bent hou je je bek snap je bitch en voortaan hou je je bek over srk snap je ik hoop dat dit genoeg is voor je en nog iets rot toch zelf op met je woorden je kunt er gewoon niet tegen dat je niet zo beroemd bent als shahrukh ga leve zoeke!!!! ga ga

  87. yash chopra kan de pot op hoor!!!!
    niemand is beter dan shahrukh khan(mijn mening)
    hij zegt wel dat hij er niet meer mag in spelen allemaal leugens!!!!
    want eerder heb ik gelezen dat shahrukh khan en madhuri een film gaan maken dus spelen en wie is de directeur ?????
    raad eens>…..

    correct yash chopra
    en amitabh burra kushat is gestoord hij heeft tegen yash chopra gezegt dat ie shahrukh niet meer in zijn films moest laten spelen. en op http://www.bollywoodplaza.nl heb i, gelezen dat er een egte oorlog is tussen shahrukh khan en amitabh (idioot)
    amitabh is gewoon jaloers dat zijn zoon abishek niet zoveel suc6 heeft als shahrukh khan(kinng khan !!!!)
    dat si het gewoon als ej me niet gelooft ga maar dan zelf naar http://www.bollywoodplaza.nl

    ciao!!!
    adios
    xxx nida

  88. maar kortom shahrukh khan is gewoon the best !!!!

    samen met hritikh natuurlijk 😛

  89. ai lekker voor die kk ballar…

    denk dat hij de king is.

    ik vind hem kk zelig en hrithik rosan klaart hem tog elk keer met zijn erge films zoals kriish..

    whahahahahahahahahahaha

    good bey losser king of loser

  90. BAADSHAH OF BOLLYWOOD (KING KHAN) Shah Rukh Khan is Gewoon De beste man …. En niemand kan hem vervangen… NOOIT….
    Wat is het probleem van die owe man AMitABh En zijn lelijke Zoon Abhishek… Ze zijn gewoon jaloers Op KING KHAN….Rot OP AMITABH… HIj moet stoppen met Acteren ..kk ouwe… Laat KING KHAN nou Met Rust… AND U GUYS ALSO TAKE CARE HEHEHEH

  91. ben gek op hindostaans films maar ff kott houden niemand kan Shahrukh Khan verslan wie dan ook geloof nix van

  92. als sharu khan ga stoppen ben ik heelemaal kaopt want hij is de beste ACTEUR ooit ik hou van hebm dus niemand wil dat hij stopt maar hij is wel erg zwak maja het is zijn keuze spijtig ik hou ontzetend van hem

  93. shahrukhan ga nie stoppe b.l.o achterlijke mens shahrukhan is ons kahraman hahahhahahhahahhahaha :d (T&N)

  94. shahruk is so beautiful and he is the best. I love all the music of him, I wish that I can see him ,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.