‘My Brother Nikhil’ wint award tijdens Milaan festival

NikhilDe Bollywood film ‘My Brother Nikhil’ heeft de ‘Audience Choice’ award gewonnen tijdens het Gay and Lesbian film festival in Milaan. De film, met Sanjay Suri en Juhi Chawla, gaat over het gevoelige onderwerp HIV en homosexualiteit. De film is ook genomineerd voor de TMG Global Media awards. De regissseur van de film ‘Onir’ gaf in een interview aan dat de fil erg speciaal is voor hem en dat het goed is dat het de aandacht krijgt die het verdient.

Terwijl Onirs eerste film deze maand goede recensies heeft ontvangen, zal zijn tweede film ‘Bas Ek Pal’ vertoond worden tijdens de achtste editie van de Osian Cinefan Festival’in Dehli. In deze film spelen ook weer Sanjay Suri en Juhi Chawla. Ook is een rol weggelegd voor Urmila Matondkar en Jimmy Shergill. ‘Bas Ek Pal’ is heel anders dan ‘My Brother Nikhil’. Het is en kleurrijke film die gaat over relaties tussen verschillende karakters die worden samengebracht door een incident. Naar verwachting zal de film 25 Augustus uitkomen. © Bollywood.NL

4 REACTIES

 1. Ik heb het film gezien dom film seg wie heeft het gemaakt seg!!!!! echt een dooooom film!!!!

  Trouwens als iemand em wil kopen niet doen sonde van je geld

  XxX-manish*

 2. Vooral die scene dat zijn broer dakbaar si en haar bedankt en dan een liedje singt slaat helemaal nergens op!!!!

  XxX-payel**

 3. wie gaat er nou een film manken over gay en zo
  gt gestoord je gaat niet zo’n film maken
  ook al heb ik hem niet gezien maar als nog de verhaal lijn lijkt mij hartstikke dom!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.