Indiase zanger Shaan in Suriname (foto’s)

De Indiase zanger Shantanu Mukherjie, bekend als ‘Shaan’ van het TV programma ‘Sa Re Ga ma Pa’, was vrijdag 23 juni 2006 in Suriname. Daar verzorgde hij een Bollywood concert in de KKF-hal georganiseerd door A&D promotions. De presentator, leider en jurylid van de Indiase versie van ‘Idols’ was voor de tweede keer in Suriname en had daarvoor Trinidad and Tobago bezocht. De zanger heeft de laatste jaren zijn zangcarrière op een zeer hoog niveau weten te ontwikkelen en inmiddels een viertal albums uitgebracht. Op www.surinamefoto.com kun je een fotoreportage zien van zijn show gisteravond in Suriname. © Bollywood.NL

Shaan in Suriname

7 REACTIES

  1. Hij kan inderdaad goed zingen. En het is leuk om te horen dat hij in Suriname een show geeft.
    En ik heb ook gehoord dat hij ook naar Nederland zal komen. Ergens in september ofzo.

  2. heeY allmaal Wie weet een leuke hindise liedjes
    Van allmaal film sterren DankJ
    wel alvast voor je antwoorD:P

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.