Miss Australia wil naar Bollywood

Houssami Ze is geen typische Australische schoonheid. Miss Australië, Sabrina Houssami, de schoonheidskoningin met wortels in India heeft kenbaar gemaakt dat ze graag in Bollywood films zou willen acteren. Sabrina zal Australië vertegenwoordigen tijdens de Miss World verkiezing in Polen in September van dit jaar. Zij is de eerste van oorsprong niet-Australische die de titel van Miss Australië heeft gewonnen. De 19 jarige beauty queen heeft namelijk een Indiase moeder en Libanese vader.

Sabrina die een goed doel voor kinderen in Rishikesh steunt, heeft gezegd dat ze voor een korte periode in Bollywood zou willen werken, omdat ze uiteindelijk aan de slag wil als televisiejournaliste. Tijdens de Miss-verkiezing zal ze het diverse en multiculturele karakter van Australië promoten.- © Bollywood.NL

21 REACTIES

 1. Ze moet wel goed Hindi kunnen spreken en acteertalent hebben , want actrices zoals katrina kaif, negar khan enz. kunnen dat niet!ze zijn gewoon een flop actrices!

 2. Ik weet niet wie jij leuk vind (N) maar Katrina Kaif is heel mooi. Vooral in de film humko deewana kar gaye.
  Deze miss is inderdaad knap, maar ik denk niet dat ze een rol zal krijgen.

 3. @@ N

  Volgens mij kijk je niet goed katrina is gewoon de mooieste vrouw uit het buitenland dat in bollywood is gestapt!!!!

  XxX-manish*

 4. het gaat er niet om wie ik leuk vind, maar het gaat er om wie kan acteren en katrina kan bepaald niet acteren ze kan zelfs niet hindi spreken, ik vind katrina kaif niet zo knap dan vind ik bipasha basu knapper, maarja dat is mijn MENING!

 5. Ze was anders wel genomeneerd voor BEST ACTRISS bij iifa awords in dubai maar jammer genoeg won se niet!!! 🙁 :-(:-(:-(:-(:-(

  XxX-manish*

 6. ze is echt lelijk man
  ze namen haar denk ik bij austarlie niet meer aan dus gaatz e naar india

 7. N heeft gelijk Katrina Kaif is lelijk en kan niet acteren. In de film Humko deewane kar gaye met die scene waar ze bijna word beroofd zie je dat ze nep huilt en ze heeft een mond die vreselijk lelijk is! Haar mond hangt gewoon naar beneden!!

 8. hai ze is wel knap vind ik bijna net zo knap als lara dutta miss india universe en priyanka chopra miss india world

 9. hou op shriya wat heb je tegen moslims,moslims hebben hier niks me te maken!!niet alle moslims zijn lelijk, niet alle indishe vrouwen zijn even mooi ga eens naar india en kijk effe rond je dan weet je dat meeste indishe vrouwen en mannen zijn lelijk!! hoe zet je er uit man!!!
  lijk je op miss_woreld of wat????????
  schoonheid zit van binnen niet van buiten!!!!!!

 10. shriya vind je iederen echt lelijk? of ben je gewoon jaloes!!loeser,je kunt de pot op en de boom in man!!!!!!!!!!!!!!als je niet weet wat je moet schrijven is beter dat je niks schrijft!!!!!!!!!!!!

 11. Shriya, Katrina is mooi en ze doet tenminste haar best om hindi te kunnen spreken. ze doet tenminste aan articulatie lessen. en dat is knap van haar. Denk je dat al die bollywoodsterren meteen hindi konden spreken. Dus geek haar een kans. dan zien we wel. Geld ook voor jou (N).

 12. GOED GESEGTT hrithikslove ga so door se moet niet dneken dat se hier de mis_world is hahahahhahahahahha

  XxX-payel**

 13. een ding is niet waaar indiase vrouwen zijn ook heel mooi kijk maar naar aiswareya zij is miss universum en priyanka ij is miss india en lara zij is ook miss india

  XxX-payel**

 14. Jah je hebt gelijk payal** ,,…maar niet ALLE vrouwen in india zijn mooi ,. en het is oowk waar dat een meerderheid wel knap is,,…ennuh shiya je hoeft niejj zo eigen/dunk te zijn,,,..alsof jij miss_world
  bent ofzo,,. echt om aandacht vragen he,,..?

  /xxx/ natsy

 15. ik vind haar niet echt lelijk hoor alleen beetje rare neus af en toe maar ze heeft wel mooie fotos (google)

 16. hahahaha kijken hoe ze het er van af brengt als ze het net als katrina doet mag ze blijven van mij

  just chill chill just chill

  hahahaahhaa

  xxxxxx
  laila

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.