Kashmira Shah: een echte Bollywood bruid

Kashmira ShahIn de Hollywood film ‘My Bollywood Bride‘ vertolkt Kashmira Shah de rol van een Bollywood bruid. De film gaat over een buitenlandse man die geobscedeerd raakt door een Indiase superster (Kashmira) en naar India afreist om vervolgens met haar te trouwen. Deze rol is haar letterlijk op het lijf geschreven omdat Kashmira in werkelijkheid ook een Bollywood bruid is. Ze is namelijk getrouwd met een Australische man die niet van Indiase komaf is.

Hoewel Kashmira heel erg blij is met haar rol als ‘Bollywood Bride’, had ze nooit durven dromen dat ze voor de filmrol een internationale ‘Frownie Award’ zou ontvangen. Nu ze deze award heeft binnen gesleept voor een Hollywood productie, hoopt ze op meer erkenning van Bollywood voor haar acteertalent. Ze heeft onder meer geacteerd in de Bollywood-films ‘Yes Boss’ en ‘Holiday’.

3 REACTIES

  1. Nou ik ben zelf hindoestaans en ik vind bollywoood heeel leuk me favoriete ster = Bipasha Basu en rani mukherjee en amrita rao en jullie moeten ons acepteren soals we zijn vind ik :@

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.