Bollywood-week in Parijs

filmfestival ParijsShah Rukh Khan, Yash Chopra en Ashutosh Gowariker zijn al bijna een hele week in Parijs voor de zogenaamde ‘Bollywood-week’ die op 26 april in het prestigieuze Grand Rex van start is gegaan en morgen zal eindigen. Het festival dat door Studio Magazine als oogstrelend wordt omschreven is een initiatief van Carlotta Films en Bodega Films die Bollywood dvds in Frankrijk distribueren.

Tijdens de Bollywood-week konden fans diverse Bollywood-films in de bioscopen zien en supersterren als Shah Rukh Khan, Rani Mukerji en Preity Zinta ontmoeten bij Virgin Megastore op the Champs Elysees. Daarnaast konden geïnteresseerden deelnemen aan een masterclass van Yash Chopra, die aangaf erg enthousiast te zijn over de aandacht voor het Bollywood festival.

5 REACTIES

  1. ja geweldig, maar ik kon dit nieuws pas vandaag zien, ik woon in belgie en ik kon naar parijs gaan als ik dit nieuws eerder had gezien maar pechhhh

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.