Bollywood domineert catwalk tijdens modeshow

Salman Khan - Foto by REUTERSIn navolging van anderen lijken ook mode ontwerpers te zijn besmet met het Bollywood virus. Tijdens de Lakme Fashion Week liepen voornamelijk Bollywood acteurs de catwalk op om de modeshow op te luisteren. Terwijl John Abraham de kleding van mode ontwerper Rocky S showde, werd het publiek verrast door de verschijning van Salman Khan op de catwalk.

Later op de avond werd de kledinglijn ‘Freedom’ van de bekende ontwerper Manish Malhotra geshowd door een reeks van acteurs waaronder: Jaya Bachchan, Kirron Kher, Malaika Arora Khan, Amrita Arora, Bobby Deol, Karan Johar, Sridevi en Boney Kapoor. Ook Kajol en Preity Zinta waren van de partij en showden de exclusieve mode van Malhotra. Naar verwachting zullen de mode ontwerpers vaker gebruik maken van Bollywood acteurs.

17 REACTIES

 1. Hallo Allemaal,

  Het is en het blijft een lekker ding hoor!!!
  Ik vind hem gewoon leuk en dat blijft zo!!!
  Fijn weekend Allemaal!!!

  Groetjes,

  Sabrina

 2. Sjow mijn god ik zou daar wel bij willen zijn…:D
  John Abraham in strake pak whahhhwhhhhahhahha

 3. sanggg! salman khan is egt mOoii man!
  maar hij is niet dik geworden hoor:D
  zijn spieren zijn een beetje stijf geworden.. kijk maar naar zn optredens. en vergelijk hem met de gene die achter hem dansen.
  maarja, ouderdom hea.. wat doe je eraan?
  (plastische chirugie) denk ik..

 4. ik zou graag naar india gaan, ik ben een turk maar ik hou heel veel hindoestaanse film. Ik zou graag zo’n show meemaken!!

 5. Salman is de mooiste jonge van india ik ben geen hindoes maar ik ben dol op hem hij is sterk gespierd sexy wowwwwwwwwwwwwwwwwwww ik hou van hem aischwaria was echt doom dat uitgemakt heeft met salman kesjes salman ik hou van u ciaoooooooooooooooooooooooooooooooo.

 6. jah menze ik speel in dhoom 2 samen met zayed khan en john abraham jah het is leuk om met hun te spelen jah ik heet zayed sital

 7. hoe kan je hem nou een lekkere ding vinden?!!
  hij is zo stijf!!!hij kan niet eens goed dansen….ik weet dat ik hier veel tegenspraak op zal krijgen..maar het is wel waar!

 8. nee man hij kan acteren en is echt lekker man
  aaaaaaaaaaaaaah man katrina kaif heeft echt geluk man aaaaaah hij is echt knap ongeacht zn leeftijd enzo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.